Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Sběr a výkup barevných kovů, železa, nakládání s nebezpečnými odpady Semily
Sběr, výkup, využití, nakládání a likvidace nebezpečného odpadu a barevných kovů, železa, CuSn4-10, cínu, slitin a drahých kovů realizuje společnost Green Waste Services, s.r.o.
Green Waste Services, s.r.o. Odpadové hospodářství
Ekologické poradenství podnikům a obcím Semily, vedení evidence odpadů, roční hlášení, žádosti
Nabízíme Vám komplexní služby k odpadovému hospodářství včetně ekologického poradenství podnikům a obcím, zpracování žádostí pro nakládání s odpady.
Green Waste Services, s.r.o. Odpadové hospodářství
PR služby a propagace firem od návrhu po realizace
Specialisté na PR služby ze společnosti ROMMY AGENCY se sídlem v Liberci se postarají o viditelnou reklamu a propagaci Vaší firmy.
ROMMY AGENCY PhDr. Romana Kuželová, Ph.D.
Výroba firemních grafických návrhů až po konečné realizace
Komplexní reklamní servis realizovaný vlastními výrobními prostředky, komplexní reklamní servis hokejových klubů - ROMMY AGENCY Liberec
ROMMY AGENCY PhDr. Romana Kuželová, Ph.D.
Čištění kanalizací a domovních odpadů, kamerové prohlídky
Tlakové čištění odpadů v severních Čechách. Nonstop havarijní servis pro Liberecký a Ústecký kraj. Prohlídka potrubí kamerou s pořízením videozáznamu.
HLADÍK a MLADÍK s.r.o. čištění kanalizací
Zakázková kovovýroba Jablonec nad Nisou, výroba medailí, odznaky, pamětní mince, knoflíky
Provádíme zakázkovou kovovýrobu včetně kovových reklamních předmětů, jako jsou pamětní mince, medaile, odznaky, firemní loga, knoflíky, nábytkové kování, opaskové spony a mnoho dalšího.
Velkokapacitní praní prádla – průmyslová prádelna
Praní na zakázku, průmyslové praní prádla pro větší instituce, zajištění oprání prádla s vyzvednutím i doručením prádla až k vám, servis do 24 hodin, možnost zapůjčení prádla v Dobré prádelně.
Velkoplošná reklama na autobusy tramvaje bilboardy Liberec.
Specializujeme se na velkoplošný tisk a polepy na tramvaje a autobusy, reklamní servis pro firmy a sportovní kluby - ROMMY AGENCY Liberec
ROMMY AGENCY PhDr. Romana Kuželová, Ph.D.
Ochrana životního prostředí Česká Lípa, odpadové hospodářství, ekologické likvidace, monitoring
Naše firma Jesis CZ s.r.o. z České Lípy poskytuje poradenství v oblasti ekologie a životního prostředí, likvidace ekologických zátěží, péče o životní prostředí a odpadové hospodářství, hydrogeologie.
Poradna pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy Liberec, linka důvěry, terapie, poradenství
Jsme příspěvková organizace Libereckého kraje, která zastřešuje a řídí následující sociální služby poskytované v rámci organizace.
Návrhy a realizace designu firemních, osobních i závodních vozů, prostředků MHD, nákladních vozů
Pracujeme komplexně - od návrhů po vlastní finální realizace designu firemních, osobních i závodních vozů, prostředků MHD, nákladních vozů - ROMMY AGENCY Liberec
ROMMY AGENCY PhDr. Romana Kuželová, Ph.D.
Samolepky z PVC a samolepicích papírů na přání zákazníka
Samolepky z různých materiálů a tvarů - možnost tisku čárového kódu - SHADOWS PRESS Jablonec nad Nisou
SHADOWS PRESS s.r.o. Tiskařské služby
Kvalitní barevné a kontrastní vývěsní štíty s ochranou tisku
Provádíme tisk a polepy reklamních folií, ofsetový a digitální tisk, reklamy přímo na sklo výkladu nebo na PSH desky - SHADOWS PRESS digitální a ofsetový tisk Jablonec nad Nisou
SHADOWS PRESS s.r.o. Tiskařské služby
Profesionální převozy zesnulých kompletní posádkou pohřební služby
Zajišťujeme převozy zesnulých po celé ČR, přijede kompletní posádka, při které odpadá jaká koli pomoc pozůstalých - Pohřební služba Křelina, s.r.o. Turnov, Semily
Výrobní informační systém MES Merz Liberec, sledování efektivnosti výroby, strojů a pracovníků
Výrobní informační systém MES Merz Liberec, sledování efektivnosti výroby, strojů a pracovníků, služby v IT pro výrobní podniky.
Základní pohřeb, pohřeb s obřadem a kremací, pohřeb s obřadem a pohřbení do země
Pro pozůstalé máme na výběr uspořádání pohřbu dle jejich přání, nabízíme různé možnosti pohřbů pro zesnulé - Pohřební služba Křelina, s.r.o. Turnov, Semily
Pořádání pohřbů, rozloučení se zesnulým Turnov, ve smutečních síních, na hřbitovech, v kostelích
Pořádání pohřbů, rozloučení se zesnulým Turnov, ve smutečních síních, na hřbitovech, v kostelích, kremace, uložení do urny.
Pohřební služba Nový Bor – služby v oboru pohřebnictví
Pohřební služby, zajištění potřebných formalit a administrativy okolo posledního rozloučení – H&H AUXILIA s.r.o. – dodavatel služeb spojených s posledním rozloučením.
H&H AUXILIA s.r.o. Pohřební služba Nový Bor
Zakázková výroba kovových reklamních předmětů a kovové galanterie
Originální kovové dárky, reklamní kovové předměty, odznaky, pamětní mince, nábytkové kování, na zakázku vyrábí ZANOKOV, spol. s r.o. z Jablonce nad Nisou.
CNC gravírování, řezání a potisk vinylových folií
Výroba značení v průmyslu a klasická výroba reklamy – štítky, panely, tabulky, vizitky, razítka, světelné panely - Hruban Michal Liberec
Potisk samolepicích  folií – tisk a vyřezání štítků
Potisk samolepicích  folií pro firemní účely zejména loga, upomínkové předměty, technické popisky - Hruban Michal Liberec
Tiskové služby, grafika a grafický design, reklama
Společnost GEOPRINT s.r.o. Vám zpracuje jakýkoliv tisk, navrhne grafický design tiskovin a zhotoví vazbu tiskoviny. Můžete nás navštívit na adrese Krajinská, Liberec I – Staré Město.
Tisk letáků dle zákazníka Jablonec nad Nisou -  letáky vyrobíme již od jednoho kusu
Nabízíme kvalitní tisk letáků do rozměru A3, jednostranný i oboustranný tisk, jednobarevný až plnobarevný tisk - SHADOWS PRESS Jablonec nad Nisou
SHADOWS PRESS s.r.o. Tiskařské služby
MSCADA profesionální řízení, monitorování a vizualizace Liberec
MSCADA zajišťuje sběr, zpracování a vizualizaci velkého množství dat hlavně technologického charakteru jako jsou teploty, tlaky, průtoky a další.
Úklidové služby interiérů a exteriérů budov, Liberecký kraj
Profesionální úklidové služby zdravotnických zařízení, průmyslových objektů a institucí, pravidelné úklidy i jednorázové speciální úklidy zajišťuje Putzteufel.cz, s.r.o. v Libereckém kraji.