Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Prodej plastových nádob Hodonín, Jihomoravský kraj
Naše firma se zabývá nakládáním s odpady, nebezpečnými odpady, likvidací odpadů, svozem komunálních odpadů, cisternovou a kontejnerovou přepravou, čištěním jímek, kanalizací a lapačů olejů. V současné době provozujeme i spalovnu nebezpečných odpadů. K prodeji či pronájmu Vám můžeme zajistit: - plastové nádoby (objem 120 nebo 240 l, ...
Hrubá stavba Lužice, Hodonín
Nabízíme prodej hrubé stavby v řadové zástavbě v Lužicích: -4+KK s obytným podkrovím a garáží -užitná plocha 144 m2 -celková plocha 220 m2. Hrubá stavba - případně finální stavba na klíč: -cena za hrubou stavbu vč. pozemku a IS 1,5 mil.
Reklama, marketing, design
Design, grafika, reklama. Příprava předtisku pro flexotisk. Modernizujeme technické odvětví společnosti. Digitální nátisk knih, prospektů, letáků, etiket. Zabýváme se také falcováním, laminací, snášením, výsekem, zlacením. Tvoříme www stránky a registrujeme domény. Digitální tisk.
A studio group, spol. s r.o.
Výstavba solárních elektráren, kovovýroba Hodonín
Nabízíme: -solární ohřevy, tepelná čerpadla, kovovýroba, spojovací a hutní materiály, kotle na biomasu, solární ventilace, systémy termodynamiky. Nově se zabýváme: -rekonstrukce starých kotlů, pronájem strojů a nářadí.
Grafické služby Kyjov, Jihomoravský kraj
Naše reklamní a marketingová společnost se zabývá oborem reklamy a předtiskové přípravy. U nás najdete foto studio, dtp pracoviště, kreativní grafický ateliér, CtP zařízení i certifikovaný nátiskový systém. Svým klientům se snažíme dělat kompletní tiskařský servis a budovat jim jednotný vizuální styl, a to: - návrh logotypu (CI = corporate ...
A studio group, spol. s r.o.
SolarVenti, solární ohřevy, Dubňany
Zajišťujeme dodávku i montáž produktu pro řešení větrání a temperování SolarVenti.. Solární systém zajišťuje bezobslužné celoroční ovětrání a to bez dalších nákladů na el.energii! Více v sekci PRODUKTY. Dále nabízíme: -solární ohřevy -kotle na peletky -tepelná čerpadla -solární ventilaci -kovovýrobu -hutní materiály -FVE.