Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Stavební inženýring, developerská činnost České Budějovice.
Stavební inženýring. Projekce,dodávka,montáž. Činnost: -realitní -stavebně-obchodní -prodej parcel -výstavba rodinných domů -výstavba bazénů -developerská.
Knihařství, vazby knih České Budějovice
Nabízíme vazby a opravy knih, sbírek zákonů, obchodních knih, rejstříků, časopisů, brožur a katalogů, digitální kopírování tiskopisů, kroužkové vazby plastové a drátěné, laminování tiskopisů, tisk a ražbu na stuhy, desky, obálky, pouzdra a šerpy, zakázkovou výrobu kartonáže a desek, řezání papíru, vizitek, kůže, fólií a tiskopisů, vazbu ...
Orientační systémy, reklama České Budějovice.
Výroba světelné reklamy, reklama lepená i reklama malovaná, výroba orientačních systémů. Pro vaši firmu zajistíme reklamní předměty. Výroba drobnějších tiskovin jako například: vizitky, formuláře, tiskopisy, letáky, prospekty v menších nákladech.
Solární systémy
Montáže solárních systémů výroba , prodej,servis - slunečních kolektorů,solárních systémů
Správa objektů, úklidové služby České Budějovice.
Nabízíme kompletní servis na správu objektů - servisní činnost - elektrika, voda , topení, zednické práce a malování, až po likvidaci obalů. Úklidové služby- denní úklid,praní prádla,čištění všech povrchů -kancelářské vybavení.
Léčebná rehabilitace a fyzioterapie České Budějovice
Centrum léčebné rehabilitace a fyzioterapie. Nabízíme fyzioterapii, rehabilitaci, klasickou a reflexní masáž, fyzikální terapii (elektroléčba, ultrazvuk, pulsní magnetické pole, distanční elektroléčba, laser, infračervená sonda, scanner), rázovou vlnu, vodoléčbu, vířivé končetinové koupele, saunu.
Software pro práci s Adobe® PDF a PDF/A dokumenty
Nabízíme osvědčené softwarové řešení pro práci s Adobe® PDF a PDF/A dokumenty. Software je určen zejména pro firmy a veřejnou správu a jeho hlavní využití je konverze elektronických dokumentů do formátu PDF včetně možnosti komentování obsahu, podepisování zaručeným elektronickým podpisem, uložení do formátu pro dlouhodobou archivaci podle ISO ...
Čištění kanalizačních potrubí okr. České Budějovice.
Služby: - čištění kanalizačních, dešťových, průmyslových potrubí, domovních přípojek a rozvodů - čištění a vývoz tukových jímek, nádob, nádrží, septiků, revizních šachet, olejových lapačů a vpustí - revize a diagnostika potrubí TV kamerou - havarijní služba - nonstop servis - bezvýkopové opravy potrubí.
Čištění kanalizačních potrubí okr. České Budějovice.
Služby: - čištění kanalizačních, dešťových, průmyslových potrubí, domovních přípojek a rozvodů - čištění a vývoz tukových jímek, nádob, nádrží, septiků, revizních šachet, olejových lapačů a vpustí - revize a diagnostika potrubí TV kamerou - havarijní služba - nonstop servis - bezvýkopové opravy potrubí.
Výroba tiskovin včetně sazby
Nabízíme grafické zpracování a výrobu tiskovin (reklamní letáky, inzeráty, časopisy, knihy) v rychlém termínu za velmi příznivé ceny.
Spanish Czech Translation
Spanish Czech Translation Překlady španělština - čeština - španělština i s ověřením. Průvodcovské služby ve španělštině.
Výprodej demo kusů notebooků
Výhodný výprodej ukázkových kusů notebooků: Samsung NB R530, 15,6" LED HD, i3-330M, 4, 500, W7HP32 , WLAN,červený 12.900,- bez DPH Samsung NB N210, 10,1" WSVGA, N450, 1GB, 250GB, W7 Starter, WLAN, CAM 4.900,- bez DPH HP NB ProBook 4520s/15,6/i3370/3G/320/DVD/B/7PRO 11.990,- bez DPH
Restaurace Trhové Sviny
Nabízíme k prodeji zavedenou restauraci na exponovaném místě u náměstí v Trhových Svinech. Jedná se o objekt ve velmi dobrém technickém stavu, kolaudovaný v roce 1995. Restaurace je vybavena novým nábytkem, klimatizací, kuchyně je v nerezu. Má stálou klientelu na polední menu, k rychlému občerstvení je možno využít výdejní okénko na chodník, ...
Objednávkový systém pro jídelny s napojením na internet (web) umo
Objednávkový systém pro jídelny s napojením na internet (web) umožňující zveřejňování jídelníčků, objednávky a evidenci odběru jídel.
Demontáž dřevěných konstrukcí Hrdějovice.
Rozebírání dřevěných střešních a stropních konstrukcí objektů, jako jsou: sýpky, mlýny, špýchary, pivovary, stodoly, lihovary, hospodářské objekty apod. a následnou demolicí objektů. Dřevo používáme na renovaci historických objektů a starého nábytku. Výkup dřeva z demolic, tesané-řezané trámy, podlahová prkna, staré dřevo, demontáž zdarma.
Kombinovan­á doprava železnice - kamion České Budějovice
Nabízíme spediční a logistické služby, pronájem skladovacích prostor. Naší specialitou je kombinovan­á doprava železnice - kamion. Zajišťujeme kompletní služby z domu do domu.