Reality jsou služby v oblasti prodeje, pronájmu a koupi nemovitostí jako rodinné domy, byty, pozemky, chaty a chalupy, komerční prostory, garáže a další,které vám zprostředkují realitní kanceláře, realitní makléři a také soukromé osoby, firmy, bytová družstva či developeři. Do oblasti realit patří i dražby nemovitostí.

Technická správa budov, nemovitostí - havarijní služby, údržba, ostraha budov
Společnost BAVA servis působí v oblasti technické správy budov, nemovitostí v regionu Uherské Hradiště i Opava - zajistí revizní, havarijní služby, údržbu i ostrahu budov.
BAVA servis s.r.o.
Správa a údržba domů v Opavě včetně vedení účetnictví - komplexní služby v oboru správy nemovitostí
Rozvoj, stavební bytové družstvo Opava se zabývá správou domů, bytů, nebytových prostor a nemovitosti. Zajistíme také vedení účetnictví a komplexní služby v tomto oboru.
Spolehlivá realitní kancelář Opava - dobré reference, recenze
Spolehlivá společnost AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Vám nejenom spolehlivě pomůže při koupi či pronájmu bytu, ale má také dobré reference a spousty spokojených zákazníků.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Správa a údržba bytových a družstevních domů Opava
Rozvoj, stavební bytové družstvo Opava se zabývá správou domů, bytů, nebytových prostor a nemovitosti. Nabízí poradenství v oboru a pronájem bytových i nebytových prostor v Opavě, Vítkově a Hlučíně.
Realitka s dobrými referencemi - pronájem bytů a prodej domů
Spolehlivá realitka v Opavě - AVAPO - realitní kancelář s.r.o. má dobré reference v realitním oboru a vždy poskytne pomoc při koupi, prodeji nebo pronájmu nemovitosti, bytu i domu.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Bytové družstvo - převody do vlastnictví, správa domů a bytů
Rozvoj, stavební bytové družstvo Opava se zabývá správou domů, bytů a převodem do vlastnictví.
Dlouhodobý pronájem nebytových prostor, kanceláří, dílen a skladů
Dlouhodobý pronájem nebytových prostor, kanceláří, dílen a skladů v okolí Opavy poskytuje Rozvoj, stavební a bytové družstvo.
Správa a údržba bytů, domů i nebytových prostor
Správu, udržbu bytů, domů a nebytových prostor zajišťuje v Opavě Rozvoj, stavební bytové družstvo.
Odhady a správa nemovitostí
Realitní kancelář REALIT ve Frýdku-Místku vám zajistí nejen odhady nemovitostí, ale také jejich správu.
Realitní kancelář REALIT Ing. Leo Zubek
Volné obchodní plochy a prostory, kanceláře s recepcí za rozumnou cenu
Pokud sháníte pronájem obchodních ploch za rozumnou cenu, obraťte se na společnost REGOS M, spol. s r.o., která nabízí volné prostory a kanceláře s recepcí na atraktivním místě v Ostravě-Zábřehu.
Pronájem nebytových prostor, administrativní budova - s možností ostrahy i úklidu
Pronájem nebytových prostor, administrativních budov vám nabízí společnost Regos M s.r.o. se sídlem v Ostravě, která vám navíc dokáže zajistit i možnost ostrahy či úklidu.
Volné skladovací a kancelářské prostory k pronájmu Nový Jičín
Pokud hledáte prostory k pronájmu, pak se obraťte na firmu Nosta se sídlem v Novém Jičíně. Máme k dispozici nejen skladovací a kancelářské prostory v našem areálu přímo pro vás. Můžeme vám poskytnou pronájem těchto prostor: - výrobně skladovací nevytápěné prostory – jejich plocha se pohybuje od 41 do 112 m2 - venkovní skladovací plochy - ...
Realitní kancelář a odborník na nemovitosti
Realitní kancelář REALIT ve Frýdku-Místku je odborníkem na nemovitosti. Kompletní servis v oblasti nákupu, prodeje i správy nemovitostí za těch nejvýhodnějších podmínek.
Realitní kancelář REALIT Ing. Leo Zubek
Pronájem kanceláří a nebytových ploch a prostor s úklidem a ostrahou
Pokud potřebujete prostory s ostrahou i s úklidem, Dům podnikatelů v Ostravě bude pro vás ten pravý. REGOS M s.r.o. nabízí pronájem kanceláří, nebytových ploch a prostor se zajištěním těchto služeb.
Energetický štítek budovy pro vaši nemovitost zajistíme za vás
Realitní kancelář AVAPO z Opavy Vám pro vaši nemovitost zajistí energetický štítek budovy, který je potřeba pro prodej či pronájem.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Facility management, provoz technologie budovy, správa, údržba
Facility management, provoz technologie budov, správu i údržbu zajišťuje společnost FMIB, s.r.o., s individuálním přístupem a ohledem na systémové řešení a vazbu na další části facility managementu.
Pronájem kanceláří | Ostrava
Pronájem volných kanceláří v Ostravě nabízí společnost REGOS M, spol. s r.o. na ulici Čujkovova 1736/30 - Dům podnikatelů. Za rozumné ceny pronájmu zajistíme stálou ostrahu budovy, úklid společných prostor, služby recepce a stálý přístup nájemníků do budovy. V prosvětlených kancelářských prostorách nabízíme telefonní spojení přes ústřednu z ...
Pronájem bytu 3+1, 2+1, Ostrava centrum, Bohumínská ulice
Pronájem bytu 3+1 nebo 2+1 v centru Ostravy na Bohumínské ulici nabízí společnost DK projekt, s.r.o., která se zabývá především projekčními pracemi. Pokud tedy hledáte byt v centru Ostravy, není nic jednoduššího než nás kontaktovat. Naše byty Vám nabídnou vše, co potřebujete a vyžadujete. Pro bližší informace nás prosím kontaktujte na ...
DK projekt, s.r.o.
Realitní kancelář, prodej nemovitostí | Krnov
Hledáte nový byt, dům, pozemek, nebytové prostory v Moravskoslezském a Olomouckém kraji? Společnost Egibi s.r.o. je pobočka realitní společnosti České spořitelny, která Vám pomůže s prodejem, pronájmem vaši nemovitosti. Zprostředkujeme prodej, pronájem domů, bytů, kanceláří, nebytových prostor, pozemků, chat, průmyslových objektů. Naše ...
Realitní kancelář Opava, nízké provize za prodej a výkup nemovitostí
Firma AVAPO - realitní kancelář s.r.o. nabízí dlouholeté zkušenosti v realitním oboru, především pro klienty z Opavy a okresu Ostrava. Máme nízké provize za prodej a výkup nemovitostí.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Prodej pozemku
Prodám pozemek Chcete bydlet v krásném a klidném prostředí a přitom jen pár minut od Karviné? Nabízíme pozemky v rozrůstající se lokalitě Petrovice u Karviné JIŽNÍ STRÁŇ . Jedná se o pozemky, které tvoří základ budoucí rezidenční čtvrti. Citlivé zasazení do jižní stráně na kterou svítí slunce celý den, ideální proporce a důsledné výškové ...
Pronájem kancelářských prostor, volných kanceláří Ostrava
Chcete si pronajmout kancelářské prostory v Ostravě? REGOS M, spol. s r.o. nabízí pronájem volných kanceláři, kancelářských prostor v Ostravě - Zábřehu na ulici Čujkovova - Dům podnikatelů - šestipatrový objekt o velikosti 2600 m2. V této budově budete mít zajištěnou bezpečnostní ostrahu, úklid společných prostor, zajistíme odvoz odpadu, v ...
PRONÁJEM NEBYTOVÝCH PROSTOR
Nabízíme pronájem nebytových prostor v centru Opavy (areál Magistrátu) o rozloze 150 m2 (sklad nevytápěný 104 m2, dílna vytápěná 22 m2, kancelář 16 m2, šatna a hygienické zařízení). Výborná poloha, výhodná cena, možnost parkování.
Převody do vlastnictví, bytové družstvo Opava
Rozvoj, stavební bytové družstvo v Opavě, správa bytového fondu provádí údržbu, správu, poradenství: - domy, byty, nebytové prostory - převody do vlastnictví - evidenci členů družstva - stavební povolení, ohlášky, přihlášky - vodoinstalatérské, plynařské, elektroinstalační práce, revize - opravy, servis výtahů.
Volné prostory k podnikání v centru Ostravy
Hledáte volné prostory k podnikání v Ostravě? Firma REGOS M, spol. s r.o. pronajímá volné kanceláře v Domě podnikatelů Ostava-Zábřeh, na ulici Výškovická za rozumné ceny. V šestipodlažní budově s neomezeným přístupem Vám zajistíme ostrahu, úklid kanceláří a společných prostor, internet i služby recepce. Součástí objektu je bufet i ...