Reality jsou služby v oblasti prodeje, pronájmu a koupi nemovitostí jako rodinné domy, byty, pozemky, chaty a chalupy, komerční prostory, garáže a další,které vám zprostředkují realitní kanceláře, realitní makléři a také soukromé osoby, firmy, bytová družstva či developeři. Do oblasti realit patří i dražby nemovitostí.

Komplexní realitní služby a poradenství včetně právního servisu
Komplexní realitní poradenství, služby a právní servis během nákupu nebo prodeje nemovitosti Vám v okolí Břeclavi poskytne realitní kancelář ESKO-MAX.
Realitní kancelář Břeclav - realitní činnost, prodej nemovitostí, domů, bytů, pozemků
Realitní činnost, prodej nemovitostí, rodinných domů, bytů, pozemků, komerčních budov - to jsou kvalitní služby s mnohaletými zkušenostmi realitní kanceláře ESKO-MAX.
Veřejné dražby on-line, výhodné reality - dražební společnost s bohatými zkušenostmi
Zkušenosti s výhodným prodejem realit má naše dražební společnost Prokonzulta, a.s. z Brna. Veřejné dražby realizujeme také on-line formou, zúčastnit se tak můžete z pohodlí Vašeho domova.
Spolupráce s klienty pro zkvalitnění služeb pod záštitou realitní kanceláře
Firma Znojemské reality poskytuje možnost spolupráce z řad široké veřejnosti i ostatních realitních společností v rámci zrychlení prodejního procesu pro zkvalitnění služeb.
Komplexní realitní služby Znojmo, konzultace a odhady ZDARMA pronájem nemovitostí, prodej bytů
Komplexní realitní služby Znojmo, konzultace a odhady ZDARMA, realitní makléř, prodej, pronájem nemovitostí, prodej bytů, domů, obchodních prostorů, kanceláří, pozemků.
Realitní kancelář, prodej i pronájem nemovitostí, bytů, domů, pozemků, znalecké posudky
Kompletní realitní služby poskytuje realitní kancelář REAL SPEKTRUM BLANSKO, spol. s r.o. Prodáváme a pronajímáme byty, domy, pozemky, garáže i komerční prostory.
Správa a údržba nemovitostí, kontroly, revize a zkoušky plynových i tlakových zařízení
Starost o Vaši nemovitost můžete přenechat spolehlivé a zkušené firmě Sodale, s.r.o. se sídlem v Brně. Zajistíme kompletní správu dané budovy společně s provozními záležitostmi i odbornými kontrolami.
Pronájem konferenčních prostor, sálů a učeben s velkou kapacitou osob
Jsme Kulturní zařízení města Boskovice a zabýváme se nejen pronájmem konferenčních prostor, sálů a učeben pro plesy, divadelní představení a jiné vícehodinové akce.
Správa a údržba nemovitostí ve vlastnictví města Rousínov, provoz ubytovny, úklid města
Veškeré služby související se správou nemovitostí města zajistí Městské služby Rousínov, příspěvková organizace. Postaráme se o bytové i nebytové prostory i údržbu veřejného prostranství.
Pronájem nových kancelářských prostor v atraktivní lokalitě Brno Královo pole
Kvalitní kancelářské prostory třídy A. v zázemí moderního a nově zrekonstruovaného komplexu administrativních budov BABÁK OFFICE v Brně Králově poli nabízí k pronájmu společnost IMOS facility, a.s.
Pořádání kulturních akcí v Boskovicích, pronájem prostor pro akce
Pořádání kulturních a společenských akcí, koncertů, divadel a besed v Boskovicích, pronájem prostor pro akce realizuje Kulturní zařízení města Boskovice, příspěvková organizace.
Facility services Brno - systematická řešení přidávající hodnotu
Facility services Brno od společnosti MOHLIS Brno pro Vás poskytuje profesionální služby jako je bezpečnostní agentura, online ostraha, údržbové a úklidové práce nebo práce ve výškách.
Údržba nemovitostí - úklidové služby, údržba a drobné opravy
Brněnská společnost MOHLIS Brno, která působí se svými službami po celé České republice poskytuje profesionální údržby nemovitostí, mezi které patří celková údržba budovy, úklid a drobné opravy.
Profesionální on-line správa nemovitostí - elektronický šanon
Předejte nám Vaše starosti se správou nemovitostí a my je vyřešíme k Vaší spokojenosti. Profesionální on-line správu, elektronické šanony a dokumenty zajišťuje v Brně firma Jiří Drašar, a.s.
Digitalizace dokumentů - on-line správa nemovitostí, bytových družstev a bytů
Formou chráněného internetového přístupu pro zástupce bytových družstev a bytů zajišťuje společnost Jiří Drašar, a.s. v Brně on-line správu nemovitostí a digitalizaci dokumentů.
Facility management a služby od SUEZ Využití zdrojů a.s. - ušetříme Vám starosti
Chcete využít naplno potenciál Vaší firmy? Přenechejte starosti o to co nesouvisí s Vaším obchodem nám. Služby Facility management od firmy SUEZ Využití zdrojů a.s. z Prahy vše zajistí za Vás.
Kompletní správa nemovitostí pro společenství vlastníků jednotek
Kompletní správa nemovitostí pro společenství vlastníků jednotek, technické, ekonomické a právní záležitosti pro Vás zajistí firma Jiří Drašar, a.s. v Brně.
Správce nemovitostí SVJ, společenství vlastníků a bytových družstev Brno
Kompletní správce nemovitostí SVJ, statutární zástupce SVJ, společenství vlastníků a bytových družstev jedině od firmy Jiří Drašar, a.s. v Brně.
Realitní kancelář, prodej i pronájem nemovitostí, rodinné domy, byty, pozemky Břeclav
Realitní kancelář vše potřebné pro prodej i pronájem nemovitostí, rodinné domy, byty, pozemky, komerční objekty od firmy ESKO-MAX s.r.o. v Břeclavi - realitní služby na profesionální úrovni.
Rodinné domy a další nemovitosti k prodeji, realitní kancelář Břeclav
Rodinné domy a další nemovitosti k prodeji či pronájmu - byty, chaty, pozemky, garáže, služby realitní kanceláře od firmy ESKO-MAX s.r.o. v Břeclavi.
Zahrada 1590m2 s chatou a sklípkem na prodej Břeclav
Zahrada 1590m2 s chatou a sklípkem na prodej, pozemky a nemovitosti k prodeji, realitní činnost - prodej chat a zahrádek od firmy ESKO-MAX s.r.o. v Břeclavi.
Nakládání s odpady - facility management
Zoptimalizujte a snižte náklady za provoz a správu majetku a venkovních prostor vaší firmy. SITA CZ se zabývá takzvaným facility managementem a outsourcingem podpůrných služeb, což zahrnuje soubor služeb, jako například: - Letní a zimní úklid a údržba komunikací - Údržba zeleně - Ostraha ...
Sklady k pronájmu Hodonín, Kyjov
Hledáte sklady k pronájmu v okolí města Hodonín či Kyjov? Společnost Sklady Hodonín nabízí skladové prostory k pronájmu. Naše prostory můžete využít jako prostory pro skladování jakéhokoli zboží. Dále prostory pronajímáme i k využitý jako výrobní prostory pro vaši firmu. Pronajaté prostory nabízíme i s ostrahou. Více informací o ...
Pronájem nebytových prostor Hodonín
Hledáte pronájem nebytových prostorů v okolí města Hodonín? Rádi by jste si pronajali nebytové prostory za účelem skladování či využití kanceláře? Pak neváhejte a kontaktujte společnost Sklady Hodonín s.r.o. Nabízme: -pronájem nebytových prostorů -prostory pro skladování -prostory pro výrobu -prostory vhodné jako ...
Coworking - sdílená kancelář a zasedací místnosti blízko centra | Brno
Sdílená kancelář i zasedací místnosti pro tzv. coworking zajišťuje Goodwill Mitrowski Brno. Coworking, v doslovném překladu spolu-práce je označení pro sdílené pracovní prostředí, nejčastěji kancelář pro větší počet lidí, kde však každý vykonává svou vlastní práci. Coworking vytváří ideální podmínky pro samostatnou práci i spolupráci na ...