Poptávka po bytových a nebytových prostorech roste a veškeré potřeby dokáže uspokojit jejich pronájem, který poskytují realitní kanceláře, soukromé osoby i firmy. Ze široké nabídky si můžete pronajmout nejen byty a rodinné domy, ale také chaty, chalupy, garáže, pozemky, kanceláře, skladové a výrobní prostory, prodejny, restaurace a jiné prostory.

Pronájem kongresové centrum, nebytové plochy, kanceláře Olomouc
Regionální centrum Olomouc nabízí: - budova RCO1 je 7 podlažní moderní administrativní objekt a budova RCO2 je 20 podlažní moderní administrativně - obchodní objekt - krátkodobý pronájem - salonky, společenský sál, kongresové centrum - dlouhodobý pronájem - nebytové plochy, reklamní plochy, kanceláře, anténní plochy - klimatizace, výtahy, ...
Pronájem, kancelářské, nebytové prostory Přerov
Hledáte kancelářské prostory k pronajmutí? Centrum NORDIC PARK Vám je nabízí: - centrum je vybudováno na okraji Přerova - kancelářské prostory k pronajmutí - nebytové prostory s moderním řešením - pronájem zasedací místnosti a konferenčního sálu - pronájem kancelářského nábytku - pronájem datových sítí, pevnou linku k internetu - ...
Prostory pro Vás
Nabízíme skladovací, úložné a parkovací prostory pro firmy, soukromníky i organizace v centru Moravy ke krátkodobému i dlouhodobému nájmu za zajímavé ceny. Okamžitě k dispozici pro sezónní věci, zboží, stroje, vozidla, lodě a vše pro co nemáte místo doma nebo ve firmě... Včetně doplňkových služeb - doprava, balení atd.
Prodej nemovitosti,rodinného domu se zahradou v Šumperku
Nabízíme k prodeji rodinný dům se zahradou.Dům se nachází v klidné lokalitě v Šumperku na ulici Nemocniční.Patrový dům má v přízemí garáž,dílnu,kotelnu,sklad a prádelnu.V II.NP se nachází kuchyň se spíží, koupelna s WC,obývací pokoj s jídelnou.V III.NP je velká ložnice s balkonem,dva podkrovní pokoje,WC,šatna.Na půdě možnost další ...
Prodej bytu cihla 3+1 osobní vlastnictví Šumperk
Prodej cihlového bytu v osobním vlastnictví 3+1 na ulici Revoluční v Šumperku. Velikost bytu 60 m2 plus sklep 10 m2. Byt má vlastní plynové topení s ohřevem vody,nová okna a dveře, na domě je nová střecha. Nízké náklady na topení.
Pronájem komerčních prostor v Šumperku
Nabízíme pronájem komerčních prostor o velikosti 300 m2 v II.NP na ul.Gagarinova.Prodejní plocha 210 m2.Přes chodbu byt 2+1,lze využít jako kanceláře.Samostatné měřiče energií.Cena 18 000 Kč +energie.
Prodej bytu 3+1 osobní vlastnictví Šumperk Prievidzská
Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví s lodžií v III.nadzemním podlaží panelového domu .Dům je po kompletní revitalizaci. Velikost bytu 72m2 plus komora na chodbě. Cena bytu 900 000 Kč.
Pronájem kanceláří, nebytových prostor Olomouc
Nabízíme pronájem kanceláří a nebytových prostor: - lokalita Olomouc, Wellnerova ulice - v blízkosti centra Olomouce - bývalý statistický úřad - možnost parkování v objektu - 50 kanceláří (bez vybavení) - WIFI připojení - různé možnosti (velikosti) kanceláří - dle potřeb jsme schopni upravit - cena cca 2100 Kč/m2/rok (platby měsíční).