Potřebujete poradit v různých oblastech života? Právě od toho jsou služby poradenské činnosti jako poradenství právní, finanční, v oblasti lidských zdrojů, vzdělávání, psychologie, investic, obchodování, podnikání, poradenství v oblasti různých návrhů a projektů, kariérní, sociální, v hmotné nouzi a další možnosti poradenství.

Agenturní zaměstnávání Praha -  agentura s více než šedesátiletým působením v oboru
V oblasti lidských zdrojů se pohybujeme jako ryba ve vodě. Proč? Jsme ManpowerGroup, agentura s více než šedesátiletým působením v oboru.
Průzkum trhu práce Praha - Manpower Index sledování záměrů zaměstnavatelů
Provádíme průzkum trhu práce. Pomocí našeho Manpower Indexu sledujeme záměry zaměstnavatelů ve snižování nebo zvyšování počtu pracovníků.
Restrukturalizace podniku Praha - pomůžeme Vám rozjet výrobu naplno
Pomůžeme Vám s ozdravením a rozvojem firmy její restrukturalizací. Soustředíme se především na firmy, které jsou sice funkční, ale kvůli interním nedostatkům nedosahují svého plného potencionálu.
Revitalizace firmy Praha - nechte si poradit od specialisty pana Arnošta Čápa
Potýká se vaše firma s některými problémy a nevíte, jak se s nimi vypořádat? Nebo naopak chcete zvýšit zisky díky malým kosmetickým úpravám?
Firemní poradenství - marketing, personalistika i logistika Praha
Firemní poradenství je tady pro každého, kdo si není stoprocentně jistý v oblasti marketingu, reklamy a public relations, prodeje, managementu nebo personalistiky.
Prodej firmy za její maximální cenu, hodnotu - Metoda BCMS – Pěti etapový proces
Jak prodat firmu za maximální cenu? Společnost BCMS Corporate Ltd. během let vyvinula účinný postup shánění a vybírání správných kupců pro své klienty, kteří hodlají svou firmu odprodat.
Prodej Vaší firmy za nejvyšší cenu – BCMS Corporate ČR, s.r.o.
Základem našeho úspěchu je možnost výběru z několika nabídek potenciálních kupujících a také práce s více než 150 miliony firem v databázích, které máme k dispozici. To je první krok k úspěchu.
Prodej firem výhodně díky speciální metodě -  odlišná koncepce, „myslíme a děláme věci jinak“.
Zvažujete prodej firmy, ale nevíte, zda by pro vás byl výhodný? Obraťte se na společnost BCMS Corporate ČR.
Psychologická a manželská poradna Praha -  jsme Vám k dispozici nonstop na tel: 608284555
Psychologická a manželská poradna v centru Prahy poskytuje služby z oblasti psychoterapie, psychiatrie a pedagogiky. Specializujeme se také na dětskou psychologii.
Prodej podniku či firmy za nejvyšší cenu - bezplatné konzultace zaměřené na ocenění vašeho podniku
Hledáte pomoc s prodejem nebo koupí firmy? Obraťte se na nás! Prodej podniků a firem je jedním z hlavních předmětů činnosti společnosti BCMS Corporate ČR, s.r.o.
Poradenství a konzultace pro získávání dotací z fondů EU
Konzultační a poradenskou činnost, pomoc při financování projektů ze strukturálních fondů EU poskytuje společnost ITM, institut pro vzdělávání a poradenství, s.r.o. z Prahy.
Neustálé zlepšování je klíčem k zajištění konkurenceschopnosti – Olomouc
Neustálé zlepšování společnosti a zajištění konkurenceschopnosti zajistí konzultační služby od společnosti DMC management consulting s.r.o., pobočka Olomouc nebo Praha.
Personální agentura, vyhledávání zaměstnanců a brigádníků Praha - řešení potřeb našich klientů
Jsme personální agenturou, která napomáhá při vyhledávání zaměstnanců a brigádníků v Praze a v ostatních městech České republiky.
Poradenské a manažerské školení je základem úspěchu - Praha
Nechat si poradit není vůbec žádná ostuda. Spíš naopak - díky odbornému poradenství získáte přínosné informace, které můžou posunout vaše podnikání do vyšších sfér. Nenechte se napálit od nepoctivých poradců a raději vsaďte na jistotu. Tou je společnost Fincentrum, která sdružuje odborníky absolvující pravidelná poradenská a manažerská školení a ...
Manažerské poradenství pro vaše efektivní podnikání
Podnikáte, ale vaše firma nefunguje přesně tak, jak jste si představovali? Možná je na čase, aby vám profesionální manažerské poradenství pomohlo změnit přístup a dát podnikání nový směr. Jak? Stačí, když se obrátíte na společnost Mawerick BPM. Poskytujeme odborné manažerské poradenství pro majitele malých i velkých firem. Poradíme vám, jak ...
Náborové projekty, outsourcing náborových projektů
Společnost DMC management consulting s.r.o. je zaměřená na řešení speciálních projektů v oblasti řízení lidských zdrojů. Klienty jsou zejména společnosti, které procházejí změnami - organizační struktury, managementu, rozrůstáním nebo útlumem obchodních aktivit - všichni, kdo potřebují efektivně využívat lidské zdroje... Důležitou oblastí, ...
Bezpečnostní prověrka dodavatelů a zaměstnanců|Praha
Provedeme bezpečnostní prověrky dodavatelů a zaměstnanců Vaší firmy. Ověříme za Vás pravost a úplnost dokumentů o dodavatelích, zaměstnancích, partnerech a dalších osobách na klíčových pozicích. V základním balíčku našich služeb nabízíme bezpečnostní prověrku fyzických a právnických osob. Zkontrolujeme jejich identitu, beztrestnost, ...
Psychologické vyšetření - psychoterapie Praha
Pokud potřebujete psychologické vyšetření, obraťte se na odborníky na klinice MONADA v Praze. Spolu se zkušeným psychologem překonáte všechny psychosomatické problémy v osobním i pracovním životě.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
On-site personální konzultant Manpower - vybírá zodpovědně správné uchazeče
Uspoříme Váš čas a náklady při náboru a školení zaměstnanců pomocí naší lokální on-site kanceláře.
Bezpečnostní programy vám pomohou zvládnout terorismus i únos
Terorismus, únosy a násilné vyřizování účtů, to jsou věci, které se v dnešní době v médiích skloňují téměř každý den. Podnikání v zahraničí je tak dnes velmi rizikové, obzvláště když jste úspěšní, nebo obchodujete s atraktivními komoditami. Jak si zajistit bezpečí? Obraťte se na společnost Kraus & Partners. Nabízíme bezpečnostní programy pro ...
Řízení projektů informačních systémů | Praha
S řízením Vašeho projektu pomůže a poradí společnost Mawerick BPM. Zaměřujeme se především na implementace software, výběr dodavatele v tendru a na portálová řešení. Postaráme se o řízení úloh, rizik, vztahů, lidských a finančních zdrojů, času, problémů, změn a konfliktů. Výběr správného dodavatele je pro úspěšnost projektu zásadní. ...
Řízení rizik Praha
Rizika a další poradenství řídí firma Kraus & Partners v Praze. Nabízíme Vám naše služby řízení rizik a bezpečnostního poradenství, které zahrnuje: management bezpečnosti, prevenci ztrát, logistickou bezpečnost a TAPA certifikaci,leteckou bezpečnost, analýzy a hodnocení hrozeb, Red Teaming, reakce na incidenty. Dále nabízíme complianci a ...
Strategické poradenství Praha
Pro strategické poradenství je tu pro Vás v Praze firma Kraus & Partners s. r. o. Řídíme vztahy jak s veřejností, tak se státními orgány. Zaměřujeme se na politické poradenství,- strategická rozhodnutí, informační podporu, vyhledávání a řešení problémů a krizových situací,obchodní a konkurenční zpravodajství. Našimi zákazníky jsou obchodní ...
Personální poradenství, recruitment, personální agentura Praha
Profesionální personální agentura Adecco vám v oblasti personálního poradenství poradí.
Manažerské konzultace Praha
Accenture Central Europe B.V. je globální společností poskytující své služby v oblasti manažerského poradenství, technologických služeb a outsourcingu. V současné době poskytuje Accenture na českém trhu především služby manažerských konzultací, outsourcingu firemních procesů a vývoje v oblasti informačních technologií. Mezi naše klienty patří ...