Počítačové a internetové služby jsou k dispozici firmám i domácnostem a pestrá nabídka činností v této oblasti vám poskytne komfort jako poskytování internetového připojení, telekomunikační služby, firemní SW a informační systémy, IT a PC poradenství a servis, prodej produktů, servis počítačů a notebooků a další služby.

Přístup do firemní sítě přes Internet – bezpečný a chráněný přístup
Umožněte svým zaměstnancům vzdálený přístup do firemní sítě odkudkoliv a kdykoliv přes internet. Kontaktujte společnost BROTEL, s.r.o. z Prahy, která tuto neocenitelnou službu nabízí.
BROTEL, s.r.o. Telekomunikační zařízení Praha
Automatizované skladové a logistické systémy Vertical Buffer Module
Automatizované skladové systémy Vertical Buffer Module s logistickým a vychystávacím softwarem od společnosti KARDEX s.r.o., jsou efektivní, rychlé, flexibilní a tak šetří Váš čas a peníze.
Stravovací systémy Praha – automatizovaná obsluha kantýn a jídelen
Ať se jedná o malou stravovací kantýnu nebo závodní jídelnu, stravovací systém v aplikaci PowerKey od společnosti Advent spol. s r.o. se sídlem v Praze zajistí automatizovanou obsluhu všech strávníků.
VALVEDIM: dimenzování ventilů, výběr ventilů a pohonů – určeno pro projektanty a instalatéry
Především projektantům a instalatérům je určený pohodlný program VALVEDIM od společnosti SAUTER Automation, spol. s r.o., který slouží k dimenzování ventilů a výběru jejich pohonů.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Docházkový systém – zpracování docházky a příprava podkladů pro výpočet mzdy Praha 6
S docházkovým systémem k získání evidence příchodů a odchodů zaměstnanců a využití dat k přípravě mzdových podkladů přichází firma Advent, spol. s r.o. se sídlem na Praze 6.
Softwarová řešení Fronius – efektivní využití fotovoltaického systému
Kontrolu nad efektivním využíváním fotovoltaických systémů a jejich nepřetržité monitorování včetně možnosti okamžité regulace poskytne vlastníkům softwarové řešení Fronius Česká republika s.r.o.
Díky připojení k internetu PROFI INTERNET budete v centru dění - Praha
Společnost Quantcom, a.s. nabízí svým zákazníkům z řad firem a ISP službu PROFI INTERNET.
Quantcom, a.s. (Dial Telecom) Telekomunikační operátor Praha
Výroba www stránek Praha 8 – v xhtml a CSS včetně animací
Bez vlastních internetových stránek dnes snad ani nelze podnikat. Výrobu vlastních www stránek v xhtml a CSS Vám nabízí společnost TVR data a komunikace s.r.o. z Prahy 8.
Satelitní internet Tooway s dostupností po celé ČR, připojení pro podnikatele i domácnosti
Vysokorychlostní připojení k internetu Vám zajistí zkušená společnost INTV, spol. s.r.o. z Prahy 2. Poskytneme internetové pokrytí i do nepřístupných oblastí hor, řek a málo obydlených oblastí.
Software pro statiku – pokročilé inženýrské výpočty
Společnost SCIA CZ, s.r.o. sídlící v Praze se zabývá vývojem softwarových programů SCIA Engineer a SCIA Concrete Section, které jsou určeny pro inženýrské výpočty statiky ve stavebnictví.
Trvalé připojení k internetu - Služba PROFI INTERNET – garantovaná rychlost připojení
Garantovanou rychlost připojení v kterémkoliv okamžiku a mnoho dalších výhod nabízí trvané připojení k internetu se službou PROFI INTERNET od společnosti Quantcom, a.s. se sídlem v Praze.
Quantcom, a.s. (Dial Telecom) Telekomunikační operátor Praha
Řízení přístupu do sítě – přehled a kontrola kdekoliv a kdykoliv
Přemýšlíte, jak efektivně čelit kybernetickým hrozbám? Společnost VUMS DataCom, spol. s r.o. z Prahy představuje moderní řešení přístupu do sítě pro přehled a kontrolu kdykoliv a odkudkoliv.
DDoS ochrana – bezpečná dostupnost Vaší on-line služby
Obáváte se finančních ztrát v důsledku nedostupnosti Vaší on-line služby zaviněné DDoS útokem? Společnost VUMS DataCom spol. s r.o. z Prahy Vám poskytne spolehlivou ochranu proti těmto útokům.
Komplexní řešení datových komunikací pro správnou odezvu aplikací
Pracujete s datovými přednosy a chcete mít jistotu, že draze nakoupené technologie opravdu maximálně využíváte? Komplexní řešení datových komunikací nabízí firma VUMS DataCom spol. s r.o. z Prahy.
PROFI INTERNET pro firmy - metropolitní optické sítě Quantcom, a.s.
Společnost Quantcom, a.s. nabízí komplexní řešení telekomunikačních služeb na vlastní optické síti.
Quantcom, a.s. (Dial Telecom) Telekomunikační operátor Praha
ICT komplexní služby převážně pro malé a střední firmy
Společnost ELTODO a.s. se sídlem v Praze nabízí ICT komplexní služby a produkty z oblasti professional services a outsourcingu převážně malým a středním firmám.
Software pro projektování a výstavbu ve všech fázích realizace stavby
Inženýrský software pro projektování a výstavbu, pro výpočty a posudky konstrukcí z různých materiálů se 3D modelováním vyvíjí a poskytuje SCIA CZ, s.r.o. se sídlem v Praze
Aktivní bezpečnostní sítě Praha
Aktivní síť zabezpečí firemní internetové citlivé dokumenty a zabrání kybernetickým útokům. Většina společností nemá svou počítačovou síť nijak zvláště chráněnou, a pokud nastane útok, systém se zhroutí, uniknou důležité informace nebo na nějakou dobu vypadne servis. Často se takové ataky řeší opožděně, kdy se útočník již nedá vysledovat a ...
Vícenásobné využití optických vláken (WDM) - optický vlnový multiplex
WDM - vícenásobné využití optických vláken je v nynější době již ekonomicky výhodné i pro kratší vzdálenosti a jednoduché typologie, např. jen i propojení dvou center bod-bod.
Počítačové sítě Praha 8 - návrh, instalace, správa, servis, záchrana dat
TVR data a komunikace s.r.o. je společnost sídlící na Praze 8, které poskytuje komplexní služby v oblasti počítačových sítí. Provádí návrhy, servis, správu a instalaci počítačových sítí.
Simulační program 3D projektu Praha - funkční podklady pro výrobní procesy
Konstrukční kancelář KOPR spol. s r.o. nabízí simulační program 3D projektu. na českém trhu působíme od roku 1992. Naše specializace je činnost v automobilovém průmyslu.
Kniha návštěv a správa akcí – praktické doplňky systému PowerKey
Docházkové, přístupové a stravovací systémy nebo třeba kniha návštěv jsou specialitou společnosti ADVENT. Jednou z aplikací, které vám nabízíme je také multifunkční systém PowerKey.
Datová komunikace Praha 6 - technické konzultace, analýza provozu, testování sítí
Nejmodernější technologie zaplavily svět. My s nimi držíme krok už od roku 1993, kdy byla založena naše společnost VUMS DataCom.
Informační a komunikační technologie -  řešení pro zefektivnění počítačové komunikace
Díky informačním a komunikačním technologiím bude Vaše společnost stále vybavena nejmodernějšími systémy.
CRM a ERP systémy UNiQ posunou vaše podnikání kupředu - pomocník v řízení vztahů se zákazníky
Konkurenční boj firem a podnikatelů je na českém trhu stejně jako ve světě obrovský. Jak můžete být právě vy lepší než všichni ostatní?