Počítačové a internetové služby jsou k dispozici firmám i domácnostem a pestrá nabídka činností v této oblasti vám poskytne komfort jako poskytování internetového připojení, telekomunikační služby, firemní SW a informační systémy, IT a PC poradenství a servis, prodej produktů, servis počítačů a notebooků a další služby.

Tvorba www
Tvorba profesionálních webových stránek s redakčním systémem Drupal. Tvorba webu od A do Z. Od poskytnutí hostingových služeb až po optimalizaci pro vyhledávače či reklamní kampaně.
Prodej počítače notebooky software servery Ústí nad Orlicí
Naše firma ISS Computers, s.r.o. se zabývá informačními systémy a zajišťováním služeb ve výpočetní technice. - programování SW - prodeje HW a SW - servisu HW a SW - implementace informačních systémů - projektování - instalace a servisu slaboproudých i silnoproudých systémů. Prodej: - počítače - notebooky - software - servery ...
Prodej počítače výpočetní technika satelitní technika Polička
Naše firma ORFAST s.r.o. se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem výpočetní a satelitní techniky. - počítače - výpočetní technika - satelitní technika - servis PC - bezdrátový internet - grafické práce.
Tvorba internetových aplikací prezentačních stránek Litomyšl
Naše firma PULASOFT s.r.o. se zabývá tvorbou internetových aplikací a prezentačních stránek. - architektura webu - grafika - technické řešení - reklama - obsah stránek samotný.
Správa datových sítí připojení k internetu Pardubice Praha Jičín
Naše společnost DDS Pro s.r.o., se sídlem v Pardubicích nabízí služby v oblasti poskytování internetových a hlasových služeb. Působíme po celé České Republice a tak náš internete a hlasové služby můžete využívat ať jste z jakéhokoliv města, kraje čí místa.
Programování software TRIFID program pro počítačové pokladny
Programování software. Zabýváme se vývojem vlastního software pro obchody. Jsme dodavatelem také hardware pro počítačové pokladní systémy. Maloobchodní prodej pokladních doplňků k počítačům, zařízení pro práci s čárovými kódy a další. Poskytujeme poradenství, zaškolení do našeho programu. Programování software TRIFID program pro počítačové ...
Prodej PC notebooky navigace fotoaparáty telefony televize mp3
Naše firma se zabývá internetovým prodejem: - počítačů (PC) - notebooků - navigací - fotoaparátů - softwarů - fotoaparátů - telefonů - televizí - mp3 - spotřební elektroniky aj.