Počítačové a internetové služby jsou k dispozici firmám i domácnostem a pestrá nabídka činností v této oblasti vám poskytne komfort jako poskytování internetového připojení, telekomunikační služby, firemní SW a informační systémy, IT a PC poradenství a servis, prodej produktů, servis počítačů a notebooků a další služby.

Webové aplikace
Dobrý den, jmenuji se Břetislav Hřebačka a jsem grafik a webový vývojář na volné noze. Zabývám se převážně tvorbou webových stránek, tiskopisů a firemní identity. Mé dlouholeté zkušenosti Vám zaručí kvalitní, účinnou a rychlou propagaci své firmy, produktu nebo jiné činnosti.
Zahraniční zastoupení
Nabízím zastoupení firmy z ČR v Srbsku. Jsme firma zabývající se tvorbou internetových stránek, grafických řešení pro firmy, přípravou pro tisk a tiskem reklamního zboží, návrhem, výrobou, tiskem svatebních oznámení, prodejem a distribucí kancelářských potřeb. Spolupracujeme s velkým množstvím firem a máme velkou databázi zákazníků. Máme zájem o ...
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
Reklama, marketing, design
Design, grafika, reklama. Příprava předtisku pro flexotisk. Modernizujeme technické odvětví společnosti. Digitální nátisk knih, prospektů, letáků, etiket. Zabýváme se také falcováním, laminací, snášením, výsekem, zlacením. Tvoříme www stránky a registrujeme domény. Digitální tisk.
A studio group, spol. s r.o.
Bezdrátové sítě Brno, internetové připojení, telekomunikační sítě
Firma ANDREW Telecommunications s.r.o. nabízí připojení: -komplexní řešení pro kompletní bezdrátový systém -pro televizní vysílání -kabelové systémy -pro televizní vysílání -připojení, ochrana řešení pro drátové telekomunikační sítě třídy.
Prodej a servis výpočetní technika Znojmo
Výpočetní technika: -prodej počítačových sestav -tiskárny, tonery -monitory, počítače -kancelářská technika -hardware, software -příslušenství. Dále provádíme veškeré opravy a servis výpočetní techniky, správu sítí, zálohování dat, čištění počítačů, skenování, tisk i zapůjčení náhradní techniky. Samozřejmostí je konzultace a poradenství.
Brno
KOMPLETNÍ REKLAMNÍ SERVIS Námi dodávané produkty pokrývají kompletní požadavky firem v oblasti prezentace – tvorba www stránek, malonákladový digitální, ofsetový a velkoplošný tisk, prezentační a informační systémy, signmaking, veletržní expozice, světelnou reklamu, pronájem billboardových ploch, orientační systémy, plastická loga, reklamní ...
Servis PC - správa Windows
Servis a správa operačních systémů. Vyčistím a optimalizuji OS. Konzultace zabezpečení a posílení hardwaru. Zajištěná stálého servisu. Odvirování, Když něco nefunguje. OS: Windows 98 – Windows 7. Linux – Mandriva, Ubuntu. Jsem k dispozici denně 8 – 21h.
Geografický informační systém obcí a měst.
Poskytujeme zavedení GIS (geografický informační systém) obce (města) na bázi produktu G-VIEW. Jde o jednoduchý, ale účinný a flexibilní softwarový nástroj pro práci s katastrální mapou v digitální podobě (obvykle DKM) s vazbou na popisná data katastru nemovitostí. Do GIS lze zavést rovněž digitální výkresy technických sítí, ortofotomapu a další ...
G-VIEW Ing. Svatopluk Sedláček
Kancelář v mobilu
Synchronizace pošty, kontaktů, kalendáře a úkolů pro mobilní telefony. Naše společnost se specializuje na linuxové řešení mail, web, file serverů. Máme i vlastní firewall který využívají mimo jiné významné zákazníky i státní správa v Brně