Programování a počítačové služby využívají pro svoji činnost nejen domácnosti, ale především firmy. Z oblasti těchto služeb si můžete vybrat rozsáhlé činnosti jako opravy, servis a správu počítačových sítí, programování, aplikace a vývoj pro operační systémy a softwary, řízení softwarových projektů, licencování, nastavení procesů, poradenství.

Docházkový systém – zpracování docházky a příprava podkladů pro výpočet mzdy Praha 6
S docházkovým systémem k získání evidence příchodů a odchodů zaměstnanců a využití dat k přípravě mzdových podkladů přichází firma Advent, spol. s r.o. se sídlem na Praze 6.
Softwarová řešení Fronius – efektivní využití fotovoltaického systému
Kontrolu nad efektivním využíváním fotovoltaických systémů a jejich nepřetržité monitorování včetně možnosti okamžité regulace poskytne vlastníkům softwarové řešení Fronius Česká republika s.r.o.
Software pro statiku – pokročilé inženýrské výpočty
Společnost SCIA CZ, s.r.o. sídlící v Praze se zabývá vývojem softwarových programů SCIA Engineer a SCIA Concrete Section, které jsou určeny pro inženýrské výpočty statiky ve stavebnictví.
Řízení přístupu do sítě – přehled a kontrola kdekoliv a kdykoliv
Přemýšlíte, jak efektivně čelit kybernetickým hrozbám? Společnost VUMS DataCom, spol. s r.o. z Prahy představuje moderní řešení přístupu do sítě pro přehled a kontrolu kdykoliv a odkudkoliv.
DDoS ochrana – bezpečná dostupnost Vaší on-line služby
Obáváte se finančních ztrát v důsledku nedostupnosti Vaší on-line služby zaviněné DDoS útokem? Společnost VUMS DataCom spol. s r.o. z Prahy Vám poskytne spolehlivou ochranu proti těmto útokům.
Komplexní řešení datových komunikací pro správnou odezvu aplikací
Pracujete s datovými přednosy a chcete mít jistotu, že draze nakoupené technologie opravdu maximálně využíváte? Komplexní řešení datových komunikací nabízí firma VUMS DataCom spol. s r.o. z Prahy.
ICT komplexní služby převážně pro malé a střední firmy
Společnost ELTODO a.s. se sídlem v Praze nabízí ICT komplexní služby a produkty z oblasti professional services a outsourcingu převážně malým a středním firmám.
Software pro projektování a výstavbu ve všech fázích realizace stavby
Inženýrský software pro projektování a výstavbu, pro výpočty a posudky konstrukcí z různých materiálů se 3D modelováním vyvíjí a poskytuje SCIA CZ, s.r.o. se sídlem v Praze
Aktivní bezpečnostní sítě Praha
Aktivní síť zabezpečí firemní internetové citlivé dokumenty a zabrání kybernetickým útokům. Většina společností nemá svou počítačovou síť nijak zvláště chráněnou, a pokud nastane útok, systém se zhroutí, uniknou důležité informace nebo na nějakou dobu vypadne servis. Často se takové ataky řeší opožděně, kdy se útočník již nedá vysledovat a ...
Vícenásobné využití optických vláken (WDM) - optický vlnový multiplex
WDM - vícenásobné využití optických vláken je v nynější době již ekonomicky výhodné i pro kratší vzdálenosti a jednoduché typologie, např. jen i propojení dvou center bod-bod.
Počítačové sítě Praha 8 - návrh, instalace, správa, servis, záchrana dat
TVR data a komunikace s.r.o. je společnost sídlící na Praze 8, které poskytuje komplexní služby v oblasti počítačových sítí. Provádí návrhy, servis, správu a instalaci počítačových sítí.
Simulační program 3D projektu Praha - funkční podklady pro výrobní procesy
Konstrukční kancelář KOPR spol. s r.o. nabízí simulační program 3D projektu. na českém trhu působíme od roku 1992. Naše specializace je činnost v automobilovém průmyslu.
Kniha návštěv a správa akcí – praktické doplňky systému PowerKey
Docházkové, přístupové a stravovací systémy nebo třeba kniha návštěv jsou specialitou společnosti ADVENT. Jednou z aplikací, které vám nabízíme je také multifunkční systém PowerKey.
Datová komunikace Praha 6 - technické konzultace, analýza provozu, testování sítí
Nejmodernější technologie zaplavily svět. My s nimi držíme krok už od roku 1993, kdy byla založena naše společnost VUMS DataCom.
Informační a komunikační technologie -  řešení pro zefektivnění počítačové komunikace
Díky informačním a komunikačním technologiím bude Vaše společnost stále vybavena nejmodernějšími systémy.
CRM a ERP systémy UNiQ posunou vaše podnikání kupředu - pomocník v řízení vztahů se zákazníky
Konkurenční boj firem a podnikatelů je na českém trhu stejně jako ve světě obrovský. Jak můžete být právě vy lepší než všichni ostatní?
Docházkový systém PowerKey - jednoduchá evidence příchodů a odchodů
Hledáte nejlepší způsob, jak efektivně a rychle zjistit docházku vašich zaměstnanců? Je to jednoduché, kontaktujte firmu ADVENT. Ta dodává docházkový systém PowerKey.
Stravovací systém PowerKey Praha, plnohodnotná obsluha stravovacích zařízení
Naše aplikace PoweKey se hodí především do závodních jídelen a kantýn, kde je nutné rychle obsloužit velký počet zákazníků k jejich spokojenosti.
Záchrana dat a obnova souborů nonstop Praha -  nás můžete volat kdykoli!
Společnost File recovery pod vedením pana Milana Kaliny se zabývá záchranou dat a obnovou souborů nonstop.
Kontrolovaný přístup k WiFi na veřejných prostorech
Díky tomuto programu máte možnost kontrolovat množství připojených zákazníků k Vaší WiFi na veřejných místech. Dnešní volná možnost připojení k Wifi se nemusí jejímu majiteli. Zatím nejsou tak velké možnosti zpeněžení užívání volního připojení a je tu riziko neoprávněného užívání. Nejideálnější systém by byl ten, který by automaticky přihlásil ...
Správa sítí a počítačů Praha – služba IT Outsourcing
Spravujeme internetové sítě a počítače pro firmy v Praze v naší službě IT Outsourcing. Snižte své firemní náklady díky naší službě IT Outsourcingu. Již se nemusíte starat o problémy s počítači a systémy, o vše se postará naše společnost Smart One. Spravujeme kompletní počítačové sítě a zabezpečíme všechna Vaše firemní data proti nedovolenému ...
Kontrola pohybu zboží Praha - informační systém INTRASTAT
Díky informačnímu systému INTRASTAT se rychle zorientujete v pohybu zboží u plátců DPH z Evropské unie. Naši odborníci Vám systém nainstalují po Praze i ČR. Pokud se nevyznáte v dnešních systémech a neorientujete se ve finančním systému, zpracování INTRASTAT pro Vás zařídí kontrolu pohybu zboží. Program sleduje přesun produktů z České Republiky ...
IT Outsourcing Praha – provoz firemních informačních systémů
Ve službě IT Outsourcing převezmeme provoz Vašeho firemního informačního systému na naše pražské administrátorské oddělení. Zbavte se zbytečných nákladů peněžních i časových na složité volání techniků a servis a předejte správu Vaší sítě do rukou našim externím odborníkům díky službě IT Outsourcing. Nemusíte se starat o IT oddělení, ...
Software -  Vtiger CRM - jednoduchý systém
Softwarové nástroje pro Vaši firmu vytváří a instaluje společnost Mawerick BPM. Programy pro zvýšení efektivity a produktivity práce, péči o zákazníky či při provozování internetového obchodu zařídíme rychle a Vám stačí pouze pár zaučovacích hodin s našimi odborníky. Nástroj Vtiger CRM je jednoduchý systém pro správu údajů o zákaznících a ...
Komunikační infrastruktura a datová komunikace profesionálně
Vhodně vyřešená komunikační infrastruktura je základem úspěchu každé větší firmy. Obzvláště v dnešní době, kdy je podnikání doprovázeno řadou aplikací, je tak velmi důležité aby vše fungovalo, jak má. Jak zajistit, aby datová komunikace probíhala efektivně? Obraťte se na společnost VUMS DataCom. Nabízíme moderní a kvalitní komunikační řešení pro ...