Péče o tělo zahrnuje nejen široký sortiment kosmetických produktů jako tělová mléka, peelingy, krémy a spreje, ale také služby v podobě kosmetických salónů, dermatologie, centra estetické a plastické chirurgie, masážní a rehabilitační centra, fitness centra, wellness a mnohé další možnosti, které vaše tělo udrží nejen ve zdraví, ale i krásné.

Liposukce zmražením, kryolipolýza Ostrava
Novinka na trhu - bezbolestná liposukce formou zmražení Kryolipolýza: - liposukce zmražením - zmražení se provádí přístrojem ZELTIQ - bez operace, bez bolesti - trvalý výsledek - garance 25% úbytku tuku - účinek srovnatelný s klasickou liposukcí.
Hotel Belaria, slavnostní otevření, wellness, rehabilitace Opava
Zveme Vás na prohlídku: - nově zrekonstruovaného Hotelu Belaria při příležitosti slavnostního otevření hotelu, rehabilitace, wellness, spa! Datum: Sobota 15.10.2011 Čas: 11.15 - 14.15 hodin 11.15 - 11.20 hodin - Slavnostní otevření hotelu 11.20 - 12.20 hodin - Prohlídka hotelu 11.15 - 14.15 hodin - Po celou dobu Vaší návštěvy bude ...
Bezbolestná liposukce - tuky k ledu Ostrava, Opava, Zlín, Brno
Jednou pro vždy pošlete tuky k ledu! Nabízíme bezbolestnou liposukci: - liposukce zmražením Kryolipolýza za pomocí přístroje Zeltiq - dosud nejúčinější bezbolestná liposukce, která má trvalý výsledek - bez operace, bez rekonvalescence - garance úbytku 25% tuku po jediné aplikaci.
Solná jeskyně,  Opava
Naše solná mikroklimatická jeskyně má pohádkový interiér a příjemné venkovní posezení. Nabízíme procedury s využitím kombinace solí z Mrtvého moře, himálajských solných krystalů, jodo-bromové soli a solanky z Luhačovic, které mají výrazné preventivní a regenerační účinky.
Masáže, kosmetika, kadeřnictví, nehtová modeláž, Opava
Navštivte náš salon, nabízíme tyto služby: - kosmetická péče - kadeřnictví - masáže - nehtová modeláž, manikúra.
Zdobení těla - piercing - mikrodermální implantáty, Opava
Salon Angelina nyní nabízí novinku v oblasti piercingu - Mikrodermální implantáty - novinka bez vpichů! Jedná se o relativně novou techniku, která rozšiřuje možnosti, kam všude si lze šperk na těle umístit. Tato technika je podkožní, bezpečná, efektivní a málo bolestná.