Sběr a výkup odpadů, druhotných surovin je určený pro občany, města i obce a také firmy. Materiály jsou po zpracování dodávané dalším odběratelům a jedná se o suroviny jako papír, plasty, železo, barevné kovy, sklo, elektromotory, kabeláže, elektroodpad a další. Ceny pro výkup jsou individuální a účtují se za kilogram.

Sběrný dvůr  Praha
Sběrný dvůr: - bezplatné převzetí všech spotřebičů a zařízení, kterých se týká systém zpětného odběru Asekol, Elektrowin a Ekolamp. Provozní doba: - Po-Pá 7 –15 hod.a každou první sobotu v měsíci 9-12 hod. Po dohodě je možné dojednat individuální termín – vedoucí provozu p. Vlček tel. 737 501 251
Kompletní zemní práce a deponie Praha střední Čechy
Společnost KAPELA s.r.o. nabízí příjem stavebních odpadů, které jsou zatříděny dle druhů a kategorií (dle zák.č.382/2001 Sb., zák.č. 185/2001Sb. a vyhlášky č. 381/2001 Sb.). Forma třídění a drcení na frakce dle požadavků a potřeb zákazníka se zpracovává: - beton - železobeton - cihlová suť - zemina. Pro bližší informace klikněte na ...
Hladík - výkup kovového odpadu Kutná Hora, kovošrot Kolín
Firma Hladík Odpady s.r.o. nabízí výkup kovového odpadu, papíru i olověných akumulátorů. Naše firma vykoupí Váš kovový šrot na svých pobočkách v Kolíně, v Kutné Hoře, Čáslavi a v Trnávce u Chvaletic. V případě potřeby vyzvedneme Váš kovový odpad i papír přímo u Vás. Naše firma dále nabízí přistavení kontejnerů.
Technické služby Vlašim
Nabízené služby: -nákladní doprava tuzemská -prodej písků, drtí -údržba zeleně, opravy místních komunikací -pokládání zámkové dlažby, živice -sběrný dvůr, nebezpečné odpady.