Sběr a výkup odpadů, druhotných surovin je určený pro občany, města i obce a také firmy. Materiály jsou po zpracování dodávané dalším odběratelům a jedná se o suroviny jako papír, plasty, železo, barevné kovy, sklo, elektromotory, kabeláže, elektroodpad a další. Ceny pro výkup jsou individuální a účtují se za kilogram.

Výkup, třídění kovového odpadu Ostrava
Naše firma Zenyt Trade, s.r.o. vykoupí, zpracuje i prodává kovový odpad: - železný, měděný, mosazný, hliníkový, zinkový, olověný, bronzový odpad - odvoz volně loženého odpadu - pronájem, přistavení kontejneru - používáme vysokozdvižné vozíky, nákladní auto s hydraulickou rukou k usnadnění nákladky i výkladky - nákladní doprava s ...
Provadime tyto prace
1-Paleni zeleza a ruznych zeleznych konstrukci 2-Vykup zeleza a bar.kovu 3-Ruzne demolicni prace a to jak zelezneho razu tak stavebniho-vetsiho vzrustu i mensiho 4-Oblozky dveri montaz a demontaz 5-Montovani nabytku z obchodu 6-Plovouci podlahy 7-Pokladka lina a to na suchu i lepene 8-Pokladka lehke krytiny a to ...
Kovošrot, výkup, zpracování kovového odpadu, barevných kovů Ostrava
Naší hlavní činností je prodej, výkup a zpracování odpadu: - sběr, výkup odpadů - ekologické zpracování kovů - zpracování kovového odpadu - zpracování barevných kovů.
Trojek, a.s. Ostrava - Přívoz
Výkup, prodej kovový odpad Ostrava, Frýdek-Místek, Opava
Výkup, prodej, zpracování: - kovový odpad. Provozovny: - Ostrava - Kunčičky, Lihovarská 654/2, tel.:596238083; 607114119 - Ostrava - Slezská, Na Najmanské, tel: 607922637 - Ostrava - Vítkovice, ul.Štramberská, tel.: 608852888 - Šenov, okr. Frýdek-Místek, U Panelárny, tel.: 728154908 - Mokré Lazce, Sokolská ul., tel.: 773652406.
CENTROMAT s.r.o.
Kovový odpad, nákup, prodej Ostrava
Nabízíme nákup, prodej: - kovový odpad - ocelové, litinové špony - ocelové slitky - okuje - litinový odpad.
CENTROMAT s.r.o.
Výkup, prodej, zpracování kovový odpad, železný šrot, Ostrava
Společnost CENTROMAT s.r.o. nabízí: Výkup a zpracování: - starého těžkého a lehkého kovového odpadu - výrobního kovového odpadu - litinového odpadu - okují - ocelových slitků - litinových a ocelových špon. Prodej: - litinového kovového odpadu - vsázky schopného kusového kovového odpadu, železného šrotu - litinových a ...
CENTROMAT s.r.o.
Kovošrot Ostrava, Šenov, Mokré Lazce, Opava
CENTROMAT s.r.o. nabízí výkup, zpracování kovového odpadu, šrotu: - starý těžký kovový odpad - starý lehký kovový odpad - nový kovový odpad - okuje - ocelové slitky - litinové, ocelové špony - litinový odpad.
CENTROMAT s.r.o.
Odvoz stavební sutě , kontejner.
Hledám firmu na odvoz stavební sutě ( směsné zdivo - vepřovice) pomocí kontejnerů. Nakládka přes víkend vlastními prostředky , vždy jen jeden kontejner.Požadujeme přistavení kontejneru , odvoz a uložení sutě z Obce Slatinice u Olomouce.