Sběr a výkup odpadů, druhotných surovin je určený pro občany, města i obce a také firmy. Materiály jsou po zpracování dodávané dalším odběratelům a jedná se o suroviny jako papír, plasty, železo, barevné kovy, sklo, elektromotory, kabeláže, elektroodpad a další. Ceny pro výkup jsou individuální a účtují se za kilogram.

Kovový odpad, šrot - úprava, zpracování, výkup, odvoz, kompletní servis
Společnost Trojek a.s. v Opavě se specializuje na kovový odpad a šrot, který dále upravuje, zpracovává a odváží. Vykupujeme tento odpad a zajišťujeme jeho kompletní servis.
Trojek, a.s. Opava
Kovový odpad, železný šrot – výkup a zpracování za výhodné ceny
Výkup a zpracování kovového odpadu a železného šrotu v Ostravě za výhodné individuální ceny realizuje firma CENTROMAT s.r.o. Na zpracování odpadu používáme nejmodernějšími technologie.
CENTROMAT s.r.o.
Kovošrot Opava - výkup, sběr, zpracování barevných kovů a kovového odpadu
Sběrem, výkupem a kompletním zpracováním barevných kovů a kovového odpadu se zabývá nejvýznamnější tuzemská firma Trojek a.s. s provozovnou v Opavě, která má nejvyšší technickou vybavenost.
Trojek, a.s. Opava
Kovošrot a výkup kabelů, kovů a šrotu za výhodné výkupní ceny, přistavení kontejneru
Prodejte kovový šrot či kabely v jednom z našich středisek DEMONTA T, s.r.o, za které Vám výhodně zaplatíme. Poskytujeme také přistavení kontejneru.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Kovošrot - výkup železného šrotu a barevných kovů
Společnost Demonta T, s.r.o. je kovošrot v Ostravě, který se zaměřuje na výkup železného šrotu i barevných kovů, ale také elektromotorů a elekrošrotu.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Výkup sběrového papíru a kartonů - pro domácnosti i firmy
Výkup sběrového papíru a kartonů Vám poskytne společnost Demonta T, s. r. o. se sídlem v Ostravě. Vykoupí papír jak od domácností tak také firem.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Výkup železa a šrotu za bezkonkurenční ceny
Výkup železa a šrotu za bezkonkurenční ceny v Krnově provádí společnost MR STEEL GROUP s.r.o. Zaměřujeme se na výkup a sběr železa, katalyzátorů, autobaterií a kovošrotu.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Kovošrot Krnov - výkup, sběr, odvoz a zpracování kovového odpadu
Společnost Trojek a.s. se specializuje na kompletní zpracování kovového odpadu. Její pobočka v Krnově zajišťuje sběr, výkup a odvoz kovošrotu, železných, neželezných i barevných kovů.
Trojek, a.s. Krnov
Zpracování a prodej kovošrotu – litinový a vsázky schopný kovový odpad, ocelové a litinové třísky
Zpracováním, prodejem i výkupem kovošrotu se zabývají odborníci ze společnosti Centromat s.r.o. v Havířově, která je dobře dostupná i pro zákazníky z okolí Karviné.
CENTROMAT s.r.o.
Autobaterie, kovový odpad - výkup kovošrotu a jeho zpracování
Autobaterie, kovový odpad a jejich výkup zajišťuje společnost TROJEK a.s. i na své pobočce v Bohumíně, která se specializuje právě na kovošrot a jeho zpracování
Trojek, a.s. Bohumín - Nový Bohumín
Kovošrot, kovový, litinový odpad - přistavení kontejneru zdarma, bezhotovostní výkup a zpracování
Na kovový a litinový odpad se specializuje společnost Centromat s.r.o. v Ostravě, která zajišťuje přistavení kontejneru zdarma, bezhotovostní výkup i samotné zpracování kovošrotu.
CENTROMAT s.r.o.
Kovošrot - prodej a zpracování kovového i litinového odpadu s pomocí nejmodernějších technologií
Prodejem a zpracováním kovového a litinové odpadu se zabývá společnost Centromat s.r.o. z Ostravy, která je specialistou v oblasti likvidace odpadů a vlastní nejmodernější stroje a technologie.
CENTROMAT s.r.o.
Zpracování a výkup barevných kovů za výhodné ceny
MR STEEL GROUP s.r.o. sidlíci v Krnově se zabývá výkupem a zpracováním barevných kovů, ocelového a kovového odpadu.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Výkup autobaterií a akumulátorů v Krnově, za příznivé ceny
Společnost MR STEELGROUP je významná firma v ČR, zabývající se výkupem a zpracováním ocelového odpadu. Nemalou činností společnosti je sběr a výkup vyřazených autobaterií a akumulátorů za dobré ceny.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Kovošrot Bohumín - sběr, výkup, zpracování železných, neželezných a barevných kovů
Společnost Trojek a.s. s provozovnou v Bohumíně patří k nejvýznamnějším tuzemským firmám zajišťující sběr, výkup a kompletní zpracování kovového odpadu, železných, neželezných i barevných kovů.
Trojek, a.s. Bohumín - Nový Bohumín
Výkup kovového a železného odpadu v kovošrotu Krnov
Společnost MR STEEL GROUP s.r.o. sídlíci v Krnově se zabývá výkupem kovů, ocelového a kovového odpadu. Zaměřuje se také na výkup a sběr katalyzátorů, autobaterií a kovošrotu.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Kovošrot - výkup barevných kovů, kovového a železného odpadu
Společnost MR STEEL GROUP s.r.o. sídlící v Krnově se zabývá výkupem a zpracováním barevných kovů, ocelového a kovového odpadu. Zaměřuje se také na výkup a sběr katalyzátorů, autobaterií a kovošrotu.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Výkup papíru různého druhu, sběrné místo Ostrava- Heřmanice
Sběrné suroviny Demonta T, Vám V Ostravě - Heřmanicích zajistí výkup papíru a kartonu. Firma vykupuje různé druhy papíru, barevné kovy a kovošrot a je připravena na zpracování a likvidaci odpadů.
Demonta T, s.r.o. Ekologická likvidace autovraků Ostrava
Výkup a zpracování kabelů - nejlepší výkupní cena za kabely v Ostravě
Prodejte nepotřebné kabely v jednom z našich středisek DEMONTA T, s.r.o, za které Vám výhodně zaplatíme. Dáváme Vám ty nejlepší výkupní ceny kabelů i kovošrotu v Ostravě.
Demonta T, s.r.o. Ekologická likvidace autovraků Ostrava
Výkup autobaterií a akumulátorů za výhodné výkupní ceny
Společnost Demonta T, s.r.o. je místem zpětného odběru elektrozařízení a baterií skupiny REMA. Nevyhazujte starou nepotřebnou autobaterii, přijďte s ní k nám a my Vám ji za výhodné ceny vykoupíme.
Demonta T, s.r.o. Ekologická likvidace autovraků Ostrava
Výkup železného šrotu a barevných kovů, kovošrot - spolehlivý partner v odpadech
Pokud chcete prodat kovový odpad, obraťte se na spolehlivého partnera v odpadech na KOVOŠROT CHLEBEK, s.r.o. v Třinci, kde se zabýváme výkupem železného šrotu a barevných kovů.
Sběr a výkup barevných kovů - měď, mosaz, bronz, cín, nejlepší ceny
Sběr a výkup barevných kovů za nejlepší ceny v Krnově zajišťuje společnost Trojek a.s., která je jednou z nejvýznamnějších ve svém oboru. Postaráme se o kovy jako je měď, mosaz, bronz, cín aj.
Trojek, a.s. Krnov
Kovošrot zajistí výkup kovů i kabelů - konkurence schopné ceny
Kovošrot Demonta T, s.r.o. Vám zajistí výkup železných i barevných kovů, měděných kabelů za konkurence schopné ceny.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Výkup kovošrotu Ostrava - kovový šrot, železný odpad a šrot
Výkup kovošrotu Vám zajistí naše společnost Demonta T, s.r.o., která se zaměřuje na výkup kovového či železného odpadu a šrotu.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Výkup kovového odpadu, železného šrotu Opava
Chystáte podzimní úklid a nevíte kam z kovovým odpadem? Kovový odpad od Vás vykoupí firma RITSCHNY kovošrot a sběrné suroviny s.r.o. zabývající se výkupem, prodejem a zpracováním kovového a barevného kovu v Opavském a Bruntálském okrese. Dodáváme zpracovaný kovový odpad do hutí, sléváren a oceláren nejen v České republice, ale i do střední ...