Sběr a výkup odpadů, druhotných surovin je určený pro občany, města i obce a také firmy. Materiály jsou po zpracování dodávané dalším odběratelům a jedná se o suroviny jako papír, plasty, železo, barevné kovy, sklo, elektromotory, kabeláže, elektroodpad a další. Ceny pro výkup jsou individuální a účtují se za kilogram.

Výkup kovového odpadu, kovošrotu a barevných kovů za výhodné ceny
Společnost EKOMETAL v Ivančicích zajišťuje výkup kovového odpadu, železného šrotu, nepotřebného kovošrotu a také barevných kovů za velmi výhodné ceny.
Výkup elektromotorů s měděným vinutím, kovový odpad, kovošrot
Výkup nejen elektromotorů s měděným vinutím (bez převodovek a řemenic), ale i kovového odpadu, kovošrotu a barevných kovů, nabízí firma Kovošrot Ivančice.
Výkup elektromotory, startéry, alternátory, karburátory - skvělé ceny
V kovošrotu EKOMETAL v Ivančicích nedaleko Pohořelic vykupujeme elektromotory, startéry, alternátory a karburátory, také železný odpad a barevné kovy za skvělé výkupní ceny.
Výkup a následné zpracování železa, železného šrotu a kovového odpadu
Výkupem a následným zpracováním železa, železného šrotu a kovového odpadu za výhodné ceny se zabývá společnost EKOMETAL v Ivančicích.
Výkup a čištění použitých vaků a Big-Bagů
Výkup a čištění použitých velkoobjemových vaků či Big-Bagů provádí společnost Bohemia Bag s.r.o.
Výkup železného šrotu a barevných kovů za nejlepší výkupní ceny
Výkupem veškerého železného šrotu a barevných kovů se zabývá společnost EKOMETAL v Ivančicích, která vám poskytne nejlepší výkupní ceny v okolí.
Zbavte se nepotřebného kovového odpadu rychle a bez starostí
Výkupem, zpracováním a prodejem kovového šrotu a barevných kovů za skvělé ceny se zabývá společnost EKOMETAL sídlící v Ivančicích.
Kovošrot, výkup, zpracování kovového odpadu, prodej kovů
Vytřídění kovových odpadů za pomocí rentgenového přístroje, kovošrot, výkup, zpracování kovového odpadu, poskytuje společnost HULMAN - kovošrot s.r.o., pobočka Moravský Krumlov.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Svoz komunálního odpadu včetně sběru a následné ekologické likvidace
Sběr, svoz a likvidace nejen komunálního odpadu pro města, obce, živnostníky zajišťuje spolehlivě firma SUEZ Využití zdrojů a.s. z Prahy.
Svoz prošlých potravin z obchodů a jiných živočišných odpadů
SITA CZ a.s. nabízí svoz a odstraňování vedlejších živočišných produktů. Tato služba zaručuje bezpečné nakládání s prošlými potravinami z obchodů, zbytků z restaurací, odpadů z výroby a distribuce krmiv pro domácí zvířata a v neposlední řadě také nakládání s rizikovým materiálem z výzkumných ústavů a veterinárních klinik. K dispozici máme ...
Výkup barevných kovů, výkup mědi, železa, zpracování, prodej
Výkupem veškerých barevných kovů, mědi, železa, litiny, bronzu, mosazi, hliníku, zinku, olova, cínu a dalších kovů se zabývá firma Kovošrot Ivančice Karel Bašta.
Výkup, zpracování a prodej železného a kovového odpadu, kovošrot
Výkup, zpracování kovového a železného odpadu, služby kovošrotu, prodej ocelových odpadů z barevných kovů, třídění odpadu provádí HULMAN - kovošrot s.r.o., z Pohořelic.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Svoz odpadu, skládka odpadů, odpadové hospodářství
Svoz odpadu, skládka odpadů, odpadové hospodářství, nakládání s nebezpečnými odpady, bioodpad, sběrný dvůr od firmy Ekor s.r.o. v Kyjově - výkupy a nakládání s odpady.
Kovošrot, výkup a odvoz kovového odpadu a barevných kovů za výhodné ceny, Ivančice
Zpracování a prodej kovových odpadů, výkup a odvoz kovového odpadu a barevných kovů, to vše jedině od firmy Kovošrot Ivančice Karel Bašta.
Ekologická likvidace a výkup havarovaných automobilů Moravský Krumlov
Ekologická likvidace a výkup havarovaných automobilů - osobních i užitkových, výkup autovraků všech značek a stáří u firmy Daviva výkup autovraků v Moravském Krumlově.
Výkup, recyklace, likvidace a svoz elektrošrotu, odpadů
Výkup, recyklace, likvidace a svoz elektrošrotu, odpadů, kabely, elektrokabely a barevné kovy, ekologická likvidace od firmy Trecha Jiří v Rohatci u Hodonína.
Výkup kovošrotu, recyklace, svoz a likvidace odpadů
Výkup kovošrotu, recyklace, svoz a likvidace odpadů, zpracování elektrošrotu, likvidace a svoz velkoobjemových odpadů od firmy Trecha Jiří v Hodoníně.
Výkup elektroniky a elektrošrotu - bazar, likvidace
Výkup elektroniky a elektrošrotu - bazar, likvidace, výkup odpadu, výkup kancelářské a výpočetní techniky, různých elektronických součástek a drahých kovů u firmy Trecha Jiří v Rohatci u Hodonína.
Svoz a likvidace velkoobjemových odpadů a sutí, výkup a zpracování odpadů
Svoz a likvidace velkoobjemových odpadů a sutí, výkup a zpracování odpadů, ekologická likvidace odpadů od firmy Trecha Jiří v Hodoníně.
Barevké kovy, druhotné suroviny, železný šot, výkup Brno
výkup, sběr, recyklace, úprava druhotných surovin, výkup barevných kovů, železného šrotu, likvidace
Sběrný dvůr, výkup a svoz komunálních odpadů Kyjovsko, Veselsko
Jste z okolí Kyjova či Veselska a nevíte, co s odpady? Naše jihomoravská společnost EKOR, s.r.o. zajišťuje svoz komunálního odpadu pro obce v okrese Hodonín. V současné době zajišťujeme svoz komunálních odpadů pro 47 obcí. Součástí našich služeb je i provoz několika sběrných dvorů v lokalitách - Kyjov, Vracov, Dubňany a Svatobořice-Mistřín. ...
Svoz průmyslového odpadu
Odvozem a výkupem všech odpadů na území celé České republiky se zabývá společnost SITA CZ a.s. Služby zahrnují i odvoz nebezpečných odpadů (transformátory a kondenzátory). Služby jsou rozsáhle a zahrnují: - Shromáždění, soustředění - Sběr a výkup - Třídění - Přepravování a ...
Druhotné suroviny výkup, odvoz a zpracování
Druhotné zpracování odpadu je rozhodně cestou pro zlepšení ekologické situace na naší planetě. Společnost SITA CZ to moc dobře ví, a proto zajišťuje výkup a následné zpracování druhotných surovin podnikům, firmám, městům, obcím i živnostníkům. Vykupujeme nejčastěji suroviny, jako jsou kovy, papíry, plasty, skla, elektroodpad. Nabízíme ...
Výkup kovového, železného odpadu a barevných kovů
Výkupem kovového železného odpadu se v okolí Boskovic zabývá firma Kovošrot Hensl. Vykupujeme kovošrot i barevné kovy.
Kovošrot Hensl s.r.o.
Sběrné suroviny, výkup železného šrotu, Brno-venkov
Pokud sháníte firmu vykupující železný šrot na Brněnsku, neváhejte a vyzkoušejte nás. Naše společnost ŠROT GEBESHUBER s.r.o., se nachází v Sokolnici u Brna, a zabývá se výkupem železného i neželezného odpadu. Jedná se o barevné kovy, o hutní materiály, šrot a jiné. Naší činností je zpracování druhotných surovin. Od malododavatelů vykupujeme ...