Sběr a výkup odpadů, druhotných surovin je určený pro občany, města i obce a také firmy. Materiály jsou po zpracování dodávané dalším odběratelům a jedná se o suroviny jako papír, plasty, železo, barevné kovy, sklo, elektromotory, kabeláže, elektroodpad a další. Ceny pro výkup jsou individuální a účtují se za kilogram.

Kovošrot, výkup, zpracování kovového odpadu, prodej kovů
Vytřídění kovových odpadů za pomocí rentgenového přístroje, kovošrot, výkup, zpracování kovového odpadu, poskytuje společnost HULMAN - kovošrot s.r.o., pobočka Moravský Krumlov.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Výkup autobaterií a akumulátorů za výhodné výkupní ceny
Společnost Demonta T, s.r.o. je místem zpětného odběru elektrozařízení a baterií skupiny REMA. Nevyhazujte starou nepotřebnou autobaterii, přijďte s ní k nám a my Vám ji za výhodné ceny vykoupíme.
Demonta T, s.r.o. Ekologická likvidace autovraků Ostrava
Sběr, výkup a zpracování kovového odpadu a barevných kovů
Váš partner pro sběr, výkup, zpracování kovového odpadu a barevných kovů na Zlínsku je společnost Metalšrot Tlumačov. Navštivte naše provozy v regionu Zlín, Olomouc, Hranice, Prostějov, Brno, Šumperk.
Výkup a zpracování kabelů Ústí nad Orlicí – výkup od občanů a firem
Náš kovošrot se zabývá výkupem kabelů, které následně dále zpracováváme - Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Sázava u Lanškrouna, Ústí nad Orlicí
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Výkup kovového odpadu České Budějovice
Hromadí se u Vás kovový odpad a nevíte, kam s ním? Pokud jste z Českých Budějovic, pak ho dovezte do ulice J. Plachty do firmy Petr Novák s.r.o., kde provozují výkup kovového odpadu.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Sběrové akce ve školách České Budějovice
Sběrové akce starého netříděného papíru nebo Al folií zajistí pro školy v českých Budějovicích a okolí přistavením sběrného kontejneru firma Petr Novák s.r.o.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Online výkup, likvidace prázdných tonerů, cartridge-realizujeme po celé ČR
Po celé ČR realizuje výkup i likvidace prázdných tonerů, cartridge firma RK-EMPTIES s provozovnou Hulín, nedaleko Kroměříže i Zlína. Výkup ONLINE přes jednoduchý systém.
Výkup druhotných surovin České Budějovice, ulice J. Plachty
Výkup druhotných surovin nabízí za příznivé ceny firma Petr Novák s.r.o., kterou naleznete u ulici J. Plachty v Českých Budějovicích.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Svoz komunálního odpadu včetně sběru a následné ekologické likvidace
Sběr, svoz a likvidace nejen komunálního odpadu pro města, obce, živnostníky zajišťuje spolehlivě firma SUEZ Využití zdrojů a.s. z Prahy.
Výkup papírového odpadu nově na všech provozovnách
Výkup papíru, výkup papírového odpadu - Jarý s.r.o. kovošrot Hradec Králové, Pardubice, výhodný výkup papíru pro Vás za dobré ceny
Kovošrot Sušice
Výkup a zpracování elektrošrotu, barevných kovů, železa a papíru nebo ekologickou likvidaci nabízí firma HOLUB - KOVOŠROT s.r.o. se sídlem v Sušici.
Výkup použitých tonerů Dell, Samsung, Lexmark, Xerox, Brother, HP
Firma RK-EMPTIES zajistí výkup použitých tonerů Dell, Samsung, Lexmark, Xerox, Brother, HP. Působíme nejen v regionu Zlín, Kroměříž, ale po celé ČR.
Výkup online, likvidace inkoustových kazet HP, Canon
Snadný způsob jak se zbavit starých inkoustových kazet je výkup online a likvidace u firmy RK-EMPTIES. Vykupujeme kazety HP, Canon, Epson a další typy - působíme po celé ČR.
Pískovna Selibice – výkup a zpracování stavebního a demoličního odpadu
Nevíte kam se stavebním a demoličním odpadem po přestavbě domu? Pískovna Selibice a společnost PÍSKY - J. Elsnic spol. s r.o. vykupuje a zpracovává stavení a demoliční odpad.
Vykupujeme pračkové elektromotory za velmi výhodné ceny
Zbavte se výhodně pračkových elektromotorů a dalšího kovového odpadu - PDW Metal Trutnov
Myslete ekologicky - vykupování elektromotorů na počkání Trutnov
Snadno zatočíme se starými elektromotory, vyhoďte ho k nám PDW Metal Trutnov. Veškerý odpad který vykoupíme, dále zpracováváme – peníze hned!
Separace odpadů Praha – výkup elektronického šrotu za dobré ceny
Společnost MHM EKO, s.r.o. se sídlem a provozovnou v Praze je koncovým zpracovatelem elektronického šrotu s efektivně vypracovaným systémem separace odpadů.
Kovošrot, výkup barevných kovů, železa, autobaterií, papíru Praha
Výkup kovového odpadu, železa, barevných kovů, baterií, elektromotorů, kabelů a papíru zajišťuje kovošrot Cajdašrot s.r.o., s provozovnou v Praze 10 a v obci Zlatníky.
Sběrný dvůr Ostrožská Nová Ves, velkoobjemový odpad, zpětný odběr elektrospotřebičů
Sběrný dvůr Ostrožská Nová Ves, odběr velkoobjemového a nebezpečného odpadu, zpětný odběr elektrospotřebičů, kontejnery na tříděný odpad plast, papír, sklo.
Kovošrot, výkup a sběr kovového odpadu, neželezných kovů, elektrospotřebičů, okres Kolín
Kovošrot, výkup a sběr kovového odpadu především železa, litiny, hliníku a barevných kovů, kabelů a elektrospotřebičů provádí společnost SURPAP TRANS s.r.o., okres Kolín.
Výkup elektroodpadu a odborná recyklace na jednom místě -  vše za velmi dobré výkupní ceny
Recyklace elektroodpadu je tady pro vás vždy, když máte doma starý počítač, katalyzátor nebo elektrospotřebič a nevíte, co s nimi.
Výkup - alternátory, rotory, železný šrot a barevné kovy | Trutnov
Kovošrot PDW Metal Trutnov je společnost, která se zabývá výkupem elektrošrotu. Vykupujeme železný šrot, barevné kovy, elektromotory, alternátory, startéry
Výhodný výkup barevných kovů, kusy, trubky, dráty
Rádi od Vás odkoupíme za výhodné ceny veškeré barevné kovy pro další zpracování - kusy, trubky, dráty, opálené, lakované - PDW Metal s.r.o. Trutnov
Kovošrot PDW Metal výkup železného odpadu | Trutnov
Kovošrot PDW Metal nejen že vykupuje, ale i zpracovává všechny druhy železného odpadu. Účelně a rychle se tak můžete zbavit železného harampádí. Odpad ekologicky zpracováváme pro další použití. Železný odpad vykupujeme od firem i občanů nejen z Trutnova, ale i dalších měst. Kovošrot PDW Metal z Malých Svatoňovic vykupuje a zpracovává všechny  ...
Výkup tříděného odpadu - druhotné suroviny pro další zpracování Praha
Výkup tříděného odpadu a druhotných surovin jako je papír, plast a barevné kovy nabízí občanům, městům a obcím i komerčním subjektům firma AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. z Prahy.