Sběr a výkup odpadů, druhotných surovin je určený pro občany, města i obce a také firmy. Materiály jsou po zpracování dodávané dalším odběratelům a jedná se o suroviny jako papír, plasty, železo, barevné kovy, sklo, elektromotory, kabeláže, elektroodpad a další. Ceny pro výkup jsou individuální a účtují se za kilogram.

Výkup papíru různého druhu, sběrné místo Ostrava- Heřmanice
Sběrné suroviny Demonta T, Vám V Ostravě - Heřmanicích zajistí výkup papíru a kartonu. Firma vykupuje různé druhy papíru, barevné kovy a kovošrot a je připravena na zpracování a likvidaci odpadů.
Demonta T, s.r.o. Ekologická likvidace autovraků Ostrava
Služby v oblasti – ekologie a likvidace odpadů, kovošrot Bystřice
Ekologická likvidace kovového odpadů, výkup železných, neželezných a barevných kovů realizuje kovošrot MAMAKO - Czech s.r.o., Bystřice u Benešova.
Výkup a čištění použitých vaků a Big-Bagů
Výkup a čištění použitých velkoobjemových vaků či Big-Bagů provádí společnost Bohemia Bag s.r.o.
Výkup železa, barevných kovů mědi, hliníku a mosazi, Praha
Výkup železa, kovošrotu, motorů, dlouhého a krátkého železa, barevných kovů, mědi, mosazi, bronzu a hliníku za nejlepší ceny realizuje Cajdašrot s.r.o., Praha.
Výkup a třídění druhotných surovin Holice
V našich druhotných surovinách Petr Bajer Holice vykupujeme všechny druhy papíru, železa i barevných kovů.
Výkup nepojízdných automobilů Chrudim
Vykoupíme od vás havarovaný či jinak poškozený automobil za tu nejlepší možnou cenu.
Výkup železa, drahých a barevných kovů Chomutov - ekologické služby
Železný odpad, ocel, barevné a drahé kovy vykupuje, ekologicky zpracovává a likviduje sběrný dvůr společnosti Štoky s.r.o., Chomutov. Zajišťujeme nakládku a odvoz odpadu.
Štoky s.r.o. výkup a zpracování odpadů
Výkup a zpracování kabelů - nejlepší výkupní cena za kabely v Ostravě
Prodejte nepotřebné kabely v jednom z našich středisek DEMONTA T, s.r.o, za které Vám výhodně zaplatíme. Dáváme Vám ty nejlepší výkupní ceny kabelů i kovošrotu v Ostravě.
Demonta T, s.r.o. Ekologická likvidace autovraků Ostrava
Přistavení kontejnerů Valašské Meziříčí – odvoz stavebního odpadu a sutí
Překáží vám nepotřebný stavební odpad a nevíte kam s ním? Pak vám s tímto pomůžou technické služby ve Valašském Meziříčí, které vám poskytnou přistavení a odvoz kontejnerů. Zajistíme vám jednorázové, ale také pravidelné přistavení kontejnerů s obsluhou. Odvoz naplněných kontejnerů provádíme moderními vozdily splňující ekonomické normy. ...
Sběrný dvůr Velký Šenov, skládka směsného a objemného odpadu
Odpadové hospodářství města Velký Šenov, sběrný dvůr a skládka směsného a objemného odpadu, pneumatik, autobaterií, olejů, barev, elektro, třídění plastů, papíru a kovů.
Výkup kovového odpadu i s odvozem | Svitavy
Třídíte kovový odpad? Všechen odpad jsme zvyklí běžně likvidovat. Nenecháváme odpadky pohozené okolo sebe, minimálně je vyhazujeme do koše. Naučili jsme se třídit sklo, papír nebo třeba lahve PET. Výjimkou by proto neměl být ani kovový odpad. Snadným řešením je výkup kovového odpadu, který zajišťuje například společnost KRN po celé České ...
Papírna Teplice – lepenka, kartonáž i výkup papíru, skartace dokumentů
Kvalitní lepenka a kartonáž různých druhů? To nabízí SEVEROČESKÁ PAPÍRNA. Výroba papíru není to jediné, na co se u nás můžete spolehnout. Provádíme také výkup a recyklaci papíru i skartaci dokumentů.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Výkup kovošrotu Trutnov - likvidace nebezpečného odpadu
Rychle a ekologicky vás zbavíme železného šrotu, kovošrotu, železa, kovy a jiného nebezpečného odpadu - ABA-AZA s.r.o. Trutnov
ABA-AZA s.r.o. Druhotné suroviny Trutnov
Výkup druhotných surovin Liberec – výkup kovový i nekovový odpad za super ceny
Vykupujeme druhotné suroviny Liberec –výkup kovového i nekovového odpadu za super ceny, navštivte naši sběrnu v Chrastavě SEDRUS s.r.o.
Výkup železa, barevných kovů, kovošrotu - recyklace kovového odpadu
Společnost Metalšrot Tlumačov je Vaším partnerem pro výkup kovošrotu, železa a barevných kovů v lokalitě Zlínský, Olomoucký kraj, kde má několik provozů. Provádíme recyklace kovového odpadu.
Odpadové hospodářství Praha – od poradenství po odvoz odpadů
Odborné konzultace a poradenství, přípravu plánů a samotný provoz odpadového hospodářství podle platné legislativy nabízí společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. z Prahy.
Recyklace, výkup plastů z výroby-plastové odpady zpracuje Melbax plastic
Firma Melbax plastic Hulín realizuje výkup a provádí recyklace plastů. Zpracuje plastové odpady z výroby do podoby prášku. Působíme převážně v regionu Zlín, Kroměříž.
Sběrné suroviny kovošrot pro obyvatele i firmy
Naše společnost vykupuje a třídí železný šrot, vykupuje barevné kovy, autobaterie, výkup autovraků - JARÝ s.r.o. Pardubice, Hradec Králové
Odvoz a výkup kovového odpadu Praha a Zlatníky
O nakládku, odvoz a výkup kovového odpadu za výhodné ceny se postará kovošrot Cajdašrot s.r.o. s provozovnou v Praze 10 a v obci Zlatníky.
Kovošrot, sběr a výkup kovového odpadu, barevných kovů, likvidace průmyslového odpadu
Sběr, výkup, přepravu i následné zpracování odpadu Vám zajistí zkušená firma Sběrné suroviny - Václav Glaser z Kostelce nad Labem. Vykupujeme nejrůznější kovy, kovošrot i jiný průmyslový odpad.
Výkup kovů, železa, barevných kovů a papíru, likvidace, recyklace Bystřice
Výkup kovového odpadu, šrotu, železa, barevných kovů, mědi, hliníku, mosazi, zinku, papíru od firem i soukromých osob zajišťuje KOVOŠROT Bystřice MAMAKO - Czech s.r.o.
Výkup železného šrotu a barevných kovů za nejlepší výkupní ceny
Výkupem veškerého železného šrotu a barevných kovů se zabývá společnost EKOMETAL v Ivančicích, která vám poskytne nejlepší výkupní ceny v okolí.
Speciální slitiny výkup ve formě prachu, třísek, plechu Praha
Produkujete při výrobě odpad speciálních slitin s Ni, Co, Mo, Cr, W, Ti, Cu a Fe? Společnost NIMETAL spol. s r.o. se sídlem nedaleko Prahy od Vás tyto speciální slitiny vykoupí za výhodnou cenu.
Likvidace a recyklace kabelů Tuklaty - vykupujeme měděné kabely
Zabýváme se výkupem, likvidací, zpracováním i recyklací kabelů, vykupujeme měděné kabely - SURPAP TRANS s.r.o. Tuklaty
Zbavte se nepotřebného kovového odpadu rychle a bez starostí
Výkupem, zpracováním a prodejem kovového šrotu a barevných kovů za skvělé ceny se zabývá společnost EKOMETAL sídlící v Ivančicích.