Sběr a výkup odpadů, druhotných surovin je určený pro občany, města i obce a také firmy. Materiály jsou po zpracování dodávané dalším odběratelům a jedná se o suroviny jako papír, plasty, železo, barevné kovy, sklo, elektromotory, kabeláže, elektroodpad a další. Ceny pro výkup jsou individuální a účtují se za kilogram.

Výkup počítačového a elektronického šrotu (základní desky z elektroniky a procesory)
Výkup a likvidace PC techniky, elektroniky, základních desek z elektroniky a procesorů, železných surovin, autobaterií a papíru za nejlepší ceny v Praze a okolí - Cajdašrot s.r.o.
Systémy zpětného odběru a využití odpadů z obalů v členských státech EU - principy fungování
Fungování systému zpětného odběru a využití odpadů z obalů má v členských státech EU podobné principy jako fungování obdobného systému u nás, který provozuje společnost EKO-KOM, a.s.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Výkup akumulátorů Holice
Již 22 let se specializujeme na výkup a třídění druhotných surovin, výkup akumulátorů v provozovnách Holice a Dobruška.
Zapůjčení kontejnerů na sběr odpadů
Zapůjčení kontejnerů na kovové odpady a jejich přistavení na stanovené místo v dohodnutém čase zajistí v okolí Brna a Pohořelic společnost HULMAN-kovošrot s.r.o.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Výkup a recyklace kabelů, ekologické odstranění odpadů, ochrana životního prostředí
Výkup za vysoké ceny a následná ekologická likvidace všech typů kabelů, kovů a plastů s kovem, to vše zajišťuje společnost RecyKab s.r.o. z Benešova.
RecyKab s.r.o.
Elektroodpad, ekologická likvidace elektroodpadu
Ekologická likvidace veškerého elektroodpadu včetně svozu od společnosti, recyklace monitorů, svítidel i domácí elektroniky – Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.
Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.
Kovošrot Bohumín - sběr, výkup, zpracování železných, neželezných a barevných kovů
Společnost Trojek a.s. s provozovnou v Bohumíně patří k nejvýznamnějším tuzemským firmám zajišťující sběr, výkup a kompletní zpracování kovového odpadu, železných, neželezných i barevných kovů.
Trojek, a.s. Bohumín - Nový Bohumín
Výkup kovového a železného odpadu v kovošrotu Krnov
Společnost MR STEEL GROUP s.r.o. sídlíci v Krnově se zabývá výkupem kovů, ocelového a kovového odpadu. Zaměřuje se také na výkup a sběr katalyzátorů, autobaterií a kovošrotu.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Kovošrot - výkup barevných kovů, kovového a železného odpadu
Společnost MR STEEL GROUP s.r.o. sídlící v Krnově se zabývá výkupem a zpracováním barevných kovů, ocelového a kovového odpadu. Zaměřuje se také na výkup a sběr katalyzátorů, autobaterií a kovošrotu.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
PLASTOŽROUT - výkup víček z PET lahví
Plastožrout nabízí jedinečnou možnost udělat něco prospěšného pro životní prostředí a zároveň na tom vydělat. Plastožrout podporuje výkup víček z PET lahví a je maskot firmy JELÍNEK - TRADING.
Výkup, prodej a likvidace druhotných surovin, kovové odpady, papír, skartace dokumentů České Budějovice
Výhodný výkup druhotných surovin za nejlepší ceny, prodej a likvidace druhotných surovin, kovové odpady, papír, skartace dokumentů, elektrošrot - Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Kovošrot – služby pro firmy produkující kovové odpady
Služby pro firmy produkující kovové odpady zajišťuje v Pohořelicích a jejich širokém okolí společnost HULMAN-kovošrot s.r.o., významný zpracovatel kovového odpadu.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Výkup kovů, papíru a plastů Dvůr Králové nad Labem
Zajišťujeme likvidace většího množství odpadu, zajistíme odvoz a naložení naší technikou - Lukas trade s.r.o. Kovošrot Dvůr Králové
Výkup kovového odpadu Lanškroun Michal Pirkl,kontejnerová doprava
Výhodně vykupujeme kovový odpad, konstrukce, strojní zařízení a zajišťujeme kontejnerovou dopravu - Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Odpadové hospodářství se zaměřením na barevné kovy, papír, likvidace a demontáže zařízení
Zpracováním kovového odpadu se zabývá společnost MODIT, spol. s r. o. sídlící v Pavlovicích u Přerova. Zaměřujeme se především na výkup barevných kovů, kabelů včetně likvidace strojních celků.
Ekologická likvidace vozidel - výkup autovraků a nepojízdných aut
Výkupem autovraků a nepojízdných aut včetně jejich ekologické likvidace se zabývá společnost OPAMETAL s.r.o. působící na Znojemsku. Samozřejmostí je vystavení potvrzení o ekologické likvidaci vozu.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Znojmo
Sběrna druhotných surovin na Chrudimsku, výkup kovového odpadu a papíru
Firma Karel Dachovský na pobočce v Chrudimi zajišťuje služby v oblasti nakládání s odpady. Provozujeme sběrnu druhotných surovin, výkup kovového odpadu i papíru.
Výkup kovového odpadu, kovošrotu a barevných kovů za výhodné ceny
Společnost EKOMETAL v Ivančicích zajišťuje výkup kovového odpadu, železného šrotu, nepotřebného kovošrotu a také barevných kovů za velmi výhodné ceny.
Sběrna a výkup železa, barevných kovů a šrotu
Nový sběrný dvůr, kde odkoupí Váš přebytečný šrot, železo a další kovy, najdete v okolí Hranic na Moravě a Lipníku nad Bečvou v Hranicích na Moravě ve firmě Josef Velocha – Prodej pevných paliv.
Sběrné suroviny Kostelec nad Labem, výkup kovového odpadu, kovošrot, šetrná likvidace
Zpracováním kovového odpadu se zabývá společnost Sběrné suroviny - Václav Glaser v Kostelci nad Labem. Poradíme si s barevnými kovy, kovošrotem i průmyslovým odpadem.
Zpracování, šetrná likvidace i výkup kovového a nebezpečného odpadu na Vysočině, svoz odpadu
Kovový materiál a jeho zpracování zajišťuje firma Metalplast s.r.o. z obce Věžná u Žďáru nad Sázavou. Komplexní služby v oblasti nákupu, prodeje a likvidace kovového šrotu i nebezpečného odpadu.
Výkup elektromotorů s měděným vinutím, kovový odpad, kovošrot
Výkup nejen elektromotorů s měděným vinutím (bez převodovek a řemenic), ale i kovového odpadu, kovošrotu a barevných kovů, nabízí firma Kovošrot Ivančice.
Zpracování kovových odpadů Svitavy – Kovošrot KRN
Nabízíme výkup veškerého kovového odpadu, výkup barevných a železných kovů, výkup od fyzických osob, velkých a malých firem.
Výkup elektromotory, startéry, alternátory, karburátory - skvělé ceny
V kovošrotu EKOMETAL v Ivančicích nedaleko Pohořelic vykupujeme elektromotory, startéry, alternátory a karburátory, také železný odpad a barevné kovy za skvělé výkupní ceny.
Výkup a následné zpracování železa, železného šrotu a kovového odpadu
Výkupem a následným zpracováním železa, železného šrotu a kovového odpadu za výhodné ceny se zabývá společnost EKOMETAL v Ivančicích.