Sběr a výkup odpadů, druhotných surovin je určený pro občany, města i obce a také firmy. Materiály jsou po zpracování dodávané dalším odběratelům a jedná se o suroviny jako papír, plasty, železo, barevné kovy, sklo, elektromotory, kabeláže, elektroodpad a další. Ceny pro výkup jsou individuální a účtují se za kilogram.

Skládka, zpracování a skládkování odpadů, zpracování biologicky rozložitelných odpadů
Společnost Skládka Chocovice s.r.o. se již od roku 1996 zabývá nakládáním a skládkováním odpadů. Zpracovávají také biologicky rozložitelný odpad.
Kovošrot a výkup kabelů, kovů a šrotu za výhodné výkupní ceny, přistavení kontejneru
Prodejte kovový šrot či kabely v jednom z našich středisek DEMONTA T, s.r.o, za které Vám výhodně zaplatíme. Poskytujeme také přistavení kontejneru.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Výkup druhotných surovin – papír, železo a barevné kovy, plastové polyetylénové a streč fólie
Druhotné suroviny, jako je papír, železo a barevné kovy nebo plastové polyetylénové a streč fólie, vykupuje v okolí Prostějova sběrný dvůr firmy Nature.
Nature, s.r.o. Sběr, svoz, likvidace odpadů Prostějov
Kovošrot - výkup železného šrotu a barevných kovů
Společnost Demonta T, s.r.o. je kovošrot v Ostravě, který se zaměřuje na výkup železného šrotu i barevných kovů, ale také elektromotorů a elekrošrotu.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Výkup zinkového odpadu, zpracování a likvidace kovového odpadu, ekologická likvidace vozidel, mobilní výkupna kovů
Firma Covenšrot s.r.o. se již od roku 2009 zabývá výkupem zinkového odpadu a zpracováním kovových materiálů a barevných kovů. Provádíme ekologickou likvidaci vozidel a autovraků.
Kovošrot – výkup železa, autovraků a katalyzátorů
Pokud máte doma nepojízdný autovrak, železný šrot nebo již nepoužitelné katalyzátory, odvezte jej do OPEMETAL kovošrot v Dačicích. Garantujeme Vám nejlepší výkupní cenu v okolí.
OPEMETAL kovošrot Dačice
Ekologická likvidace, vývoz a proplach jímek, žump a septiků od Odpady Kojecký
Opady Kojecký pana Stanislava Kojeckého z Ludslavic z okresu Kroměříž se zabývá ekologickou likvidací, vývozem a proplachem odpadních žump, jímek a septiků.
Výkup sběrového papíru a kartonů - pro domácnosti i firmy
Výkup sběrového papíru a kartonů Vám poskytne společnost Demonta T, s. r. o. se sídlem v Ostravě. Vykoupí papír jak od domácností tak také firem.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Sběrna hliníku, hliníkových plechů, drátů, kabelů a chladičů
Ve sběrném dvoře OPEMETAL kovošrot Dačice vykupujeme nejen kovošrot, ale i hliník. Odkoupíme hliníkové plechy, dráty, kabely a chladiče a další předměty z hliníku.
OPEMETAL kovošrot Dačice
Výkup železa a šrotu za bezkonkurenční ceny
Výkup železa a šrotu za bezkonkurenční ceny v Krnově provádí společnost MR STEEL GROUP s.r.o. Zaměřujeme se na výkup a sběr železa, katalyzátorů, autobaterií a kovošrotu.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Sběrný dvůr – bezplatné ukládání odpadů pro občany města, zpětný odběr vysloužilých elektrospotřebičů
Ve sběrném dvoře TESPRA Hodonín mohou občané města Hodonína bezplatně odložit nejen odpady, ale také vysloužilé elektrospotřebiče, zářivky i baterie. Stavební suť a pneumatiky ukládáme za poplatek.
TESPRA Hodonín, s.r.o. Technické služby a sběrný dvůr
Výkup starých elektromotorů a elektrokabelů ve sběrném dvoře
Pokud se chcete zbavit starého elektromotoru nebo elektrokabelů, navštivte sběrný dvůr kovošrotu OPEMETAL Dačice. Odkoupíme od Vás elektromotory i autokabely, datové a koaxiální kabely.
OPEMETAL kovošrot Dačice
Kovošrot Krnov - výkup, sběr, odvoz a zpracování kovového odpadu
Společnost Trojek a.s. se specializuje na kompletní zpracování kovového odpadu. Její pobočka v Krnově zajišťuje sběr, výkup a odvoz kovošrotu, železných, neželezných i barevných kovů.
Trojek, a.s. Krnov
Výkup kovového odpadu, kovošrotu a autovraků za příznivé ceny
Výkup kovového odpadu, kovošrotu a autovraků za příznivé ceny, odtahová služba, prodej použitých autodílů a další zajistí na Znojemsku firma IB - MET s.r.o.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Výkup a následný prodej elektroodpadu – ekologická likvidace
Potřebujete se zbavit elektroodpadu a jedná se o malé kuchyňské spotřebiče? Nebo potřebujete zlikvidovat spalovací motory či IT komponenty? Ani to není problém.
Kovošrot Vsetín - výkup kovu, elektroodpadu, autobaterií, likvidace autovraků
Firma Kovošrot Kubík s.r.o. se sídlem v Areálu bývalé Zbrojovky Vsetín vykupuje a zpracovává všechny druhy železných i neželezných kovů a druhotných surovin.
Sběr, výkup kovů, autobaterií, likvidace autovraků, kovošrot okres Trutnov
Sběr, výkup železa, barevných kovů, bronzu, mědi, hliníku, autobaterií, likvidaci autovraků a nebezpečného odpadu provede kovošrot ABA-AZA s.r.o., okres Trutnov.
ABA-AZA s.r.o. Druhotné suroviny Trutnov
Výkup barevných kovů – měď, mosaz, bronz, olovo, cín
Barevné kovy, jako je měď, mosaz nebo bronz, ale také olovo a cín, vykupuje v okolí Dačic, Telče a Jemnice OPEMETAL kovošrot v Dačicích.
OPEMETAL kovošrot Dačice
Zpracování a prodej kovošrotu – litinový a vsázky schopný kovový odpad, ocelové a litinové třísky
Zpracováním, prodejem i výkupem kovošrotu se zabývají odborníci ze společnosti Centromat s.r.o. v Havířově, která je dobře dostupná i pro zákazníky z okolí Karviné.
CENTROMAT s.r.o.
Výkup železa, barevných kovů, papíru a ekologická likvidace vozidel od Kovošrot Hakl
Kovošrot Hakl, který působí ve městě Štětí se zabývá výkupem železa a barevných kovů, papíru nebo autobaterií a taky pro Vás zařídí ekologickou likvidace vozidla.
Sběr a výkup barevných kovů, železa, nakládání s nebezpečnými odpady Semily
Sběr, výkup, využití, nakládání a likvidace nebezpečného odpadu a barevných kovů, železa, CuSn4-10, cínu, slitin a drahých kovů realizuje společnost Green Waste Services, s.r.o.
Green Waste Services, s.r.o. Odpadové hospodářství
Autobaterie, kovový odpad - výkup kovošrotu a jeho zpracování
Autobaterie, kovový odpad a jejich výkup zajišťuje společnost TROJEK a.s. i na své pobočce v Bohumíně, která se specializuje právě na kovošrot a jeho zpracování
Trojek, a.s. Bohumín - Nový Bohumín
Harmonogram svozu odpadů 2022 Pašinka, místní sběrný dvůr pro plasty, jedlé tuky a oleje
Jedlé tuky a oleje Vám také sveze firma NYKOS, když je umístíte v PET lahvích, které nepřesáhnou 2 litry – na popelnici s komunálním odpadem nebo bio odpadem.
Výkup použitých olověných baterií Lanškroun, služby kovošrotu, přistavění kontejnerů
V rámci zpětného odběru vykupujeme použité olověné baterie, dále v našem kovošrotu v Lanškrouně může odložit veškerý kovový odpad, barevné kovy, nerez, chráníme životní prostředí.
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Výkup železných a neželezných kovů, zpracování kovů, kovošrot
Sběr, výkup železných a neželezných kovů, zpracování kovů, výkup litiny, oceli, měď, elektrokabely, mosaz, bronz a další provádí firma IB - MET s.r.o.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů