Sběr a výkup odpadů, druhotných surovin je určený pro občany, města i obce a také firmy. Materiály jsou po zpracování dodávané dalším odběratelům a jedná se o suroviny jako papír, plasty, železo, barevné kovy, sklo, elektromotory, kabeláže, elektroodpad a další. Ceny pro výkup jsou individuální a účtují se za kilogram.

Kovošrot, výkup železných a barevných kovů Vysočina
Výkup železných a barevných kovů v okolí Moravských Budějovic, Třebíči a Velkého Meziříčí pro Vás zajistí společnost FERRUM s.r.o., která kromě jiných činností provozuje kovošrot.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Sběrna druhotných surovin a kovového odpadu v Novém městě na Moravě
Pokud hledáte spolehlivého partnera provozující sběrnu druhotných surovin a kovového odpadu v Novém Městě na Moravě, obraťte se na firmu M-recycling, s.r.o. Zajišťujeme výkup a zpracování odpadu.
M-recycling, s.r.o. Výkup železa a kovů
Kovošrot - výkup železa, barevných kovů a železného odpadu za skvělé ceny
Navštivte kovošrot OPAMETAL s. r. o. sídlící v Opavě, kde od Vás vykoupí železné i barevné kovy, včetně kovového odpadu a šrotu za výhodné výkupní ceny.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Výrobce lepenky, kartonáže a výkup sběru Novosedlice
Tradiční papírny s klasickou výrobou lepenkového kartonu v Teplicích, výkup sběru od 100 kg, možnost skartace důvěrných dokumentů realizuje společnost Severočeská papírna, s.r.o.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Kovošrot Valašské Meziříčí - výkup, prodej, sběr a zpracování kovového odpadu
Výkupem, sběrem a kompletním zpracováním kovového odpadu se zabývá společnost Trojek a.s. s provozovnou ve Valašském Meziříčí, která poskytuje kvalitní služby i těm největším ocelářským firmám.
Trojek, a.s. Valašské Meziříčí
ABA-AZA s.r.o.: Váš spolehlivý partner v recyklaci a výkupu v Trutnově
V ABA-AZA s.r.o. přeměňujeme odpad na zdroj: výkup železa, barevných kovů, papíru, autobaterií, ekologická likvidace autovraků a prodej ekologických briket a pelet.
ABA-AZA s.r.o. Druhotné suroviny Trutnov
Služby separovaného sběru odpadu, třídění a recyklace odpadu
Chcete chránit životní prostředí? Společnost Ekoselect a.s. vám nabízí komplexní služby v oblasti separovaného sběru odpadu, třídění a recyklace odpadu.
Ekoselect a.s.
Výhodný výkup a likvidace kovového, železného šrotu
O likvidaci a výhodný výkup kovového, železného šrotu se vám postará firma Demonta T, s.r.o.. Své služby zajišťuje pro zákazníky z Kněževsi, Kladna i Rakovníku včetně možnosti přistavení kontejneru.
Demonta T, s.r.o. Výkup železa a kovošrot Rakovník
Výkup, prodej a zpracování kovového odpadu a barevných kovů
Společnost TROJEK, a.s. Vám jako nejvýznamnější tuzemská firma s nejvyšší technickou vybaveností v České republice exkluzivně nabízí výkup, prodej a zpracování kovového odpadu a barevných kovů.
Trojek, a.s. Ostrava - Přívoz
Výkup plastového odpadu - plastový technologický odpad z výroby vykoupíme a zpracujeme
Ve firmě Remiva s.r.o. se zabýváme výkupem plastového odpadu. Vykoupíme a zpracujeme plastový technologický odpad z výroby. Spolupracují s námi firmy převážně z lokality Zlínský, Jihomoravský kraj.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Barevné či železné kovy a kovový odpad vykoupíme za nejlepší ceny
Společnost Demonta T, s.r.o. se zaměřuje na výkup železných i barevných kovů a kovového odpadu nejen v Ostravě a okolí, má pobočky v Moravskoslezském, Ústeckém a Středočeském kraji.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Spolehlivý výkup vozidel, zajištění odtahu, rychlé vyplacení peněz na účet
Provozovna firmy FERRUM s.r.o. v Táboře Vám poskytuje spolehlivý výkup vozidel včetně zajištění odtahu a rychlého vyplacení peněz na Váš účet.
FERRUM s.r.o.
Kovošrot Kolín - výkup, sběr, odvoz a ekologické zpracování kovového odpadu
Sběrem, výkupem, odvozem a ekologickým zpracováním železného, neželezného barevného kovu a dalšího kovového odpadu se zabývá společnost Trojek a.s. s provozovnou v Kolíně.
Trojek, a.s. Kolín
Výkup plastových odpadů z výroby - zpracujeme i nadrozměrné plastové odpady
Společnost Remiva s.r.o. z regionu Zlínský kraj zajišťuje výkup plastových odpadů z výroby a následnou recyklaci. Naše špičkové vybavení umožňuje zpracovat i nadrozměrné plastové odpady.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Likvidace odpadů, výkup železného šrotu - Váš partner pro výkup odpadu
Váš partner pro výkup železného odpadu je firma CENTROMAT s.r.o. z Ostravy, kde se Vám postarají o likvidaci odpadů a výkup železného šrotu a kovošrotu.
CENTROMAT s.r.o.
Výkup autobaterií za výhodné ceny, jejich sběr a další zpracování
Výkup a sběr všech druhů vyřazených autobaterií za atraktivní ceny a jejich další zpracování zajistí specializované šrotiště na nebezpečné odpady, firma Trojek a.s. v Ostravě.
Trojek, a.s. Ostrava - Přívoz
Průmyslový sběrný dvůr pro odkládání odpadu plastového, papírového, kovového, směsného
Firmy i občasné z lokality Chropyně, Kroměříž mohou využít Průmyslový sběrný dvůr firmy ROBICONT pro odkládání plastového, papírového, kovového u směsného odpadu.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Zajistíme Vám pravidelný servis vývozu, odvozu nebo svozu odpadů z firem
Sháníte-li pravidelný servis v oblasti vývozu, odvozu nebo svozu odpadů z Vaší firmy, obraťte se na společnost HULMAN – kovošrot s.r.o. se sídlem v Pohořelicích.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Výkup kabelů a elektroodpadu - výhodné ceny, přesné digitální váhy
Výkup kabelů, elektroodpadu za výhodné ceny Vám zajistí společnost OPAMETAL s.r.o. v Opavě na ulici Vančurova, kde vše zváží na přesných digitálních váhách.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Výkup železných a barevných kovů, kovošrot, výkup za výhodné ceny
Výkup železných a barevných kovů - železo, mosaz, ocel, měď, ocel, elektrokabely, kovošrot Vám za velice výhodné ceny odkoupí firma FERRUM s.r.o., s provozem v Třebíči.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Sběrné suroviny Ostrava - výkup železa, šrotu i papíru za výhodné výkupní ceny
Společnost Demonta T, s.r.o. se zaměřuje na sběrné suroviny v Ostravě. Ve svém areálu vykupuje nejenom železo a šrot, ale také papír za výhodné výkupní ceny.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Výkup kovů a odpadů, kovošrot – bezplatný odvoz či kontejner
Společnost FERRUM s.r.o. z Třebíče provozuje kovošrot a provádí likvidaci aut. Vykupujeme kovy jako je železo, hliník, měď, mosaz, ale i kabely, autobaterie nebo katalyzátory. Zdarma kontejner.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Výkup a likvidace odpadního dřeva - z demolic, palety, kancelářský nábytek, altány, větve
Firma JM - KOVY s.r.o. vykupuje odpadní dřevo všeho druhu v okolí Bruntálu a Krnova. Likvidujeme palety, kancelářský nábytek, větve, bedny, řezivo, obalový materiál, a také stavební dřevo z demolic.
JM - KOVY s.r.o. Kovošrot Bruntál
Výkup šrotu, železa a barevných kovů - super výkupní ceny
Společnost Demonta T, s.r.o. od Vás vykoupí za výhodné výkupní ceny železné i barevné kovy, včetně kovového odpadu a šrotu v Ostravě a Karviné.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Výkup a zpracování kovového, ocelového a litinového odpadu
Naše společnost Centromat s.r.o. v Havířově se zabývá svozem, výkupem i zpracováním kovošrotu a veškerého železného odpadu, který upravuje moderní technikou.
CENTROMAT s.r.o.