Sběr a výkup odpadů, druhotných surovin je určený pro občany, města i obce a také firmy. Materiály jsou po zpracování dodávané dalším odběratelům a jedná se o suroviny jako papír, plasty, železo, barevné kovy, sklo, elektromotory, kabeláže, elektroodpad a další. Ceny pro výkup jsou individuální a účtují se za kilogram.

Výkup železný šrot - litina, hliník, nerez, mosaz | Pardubice - Sezemice
Vykupujeme železný šrot, litinu, hliník, nerez a mosaz. Už Vám železný šrot nemusí překážet doma na zahradě. Stačí ho k nám dovézt a my Vám za něj ještě dobře zaplatíme. Materiál zpracujeme dle zákona o odpadech č. 185/2001 Sb. a dle platných norem. Výkup železa u nás je pohodlný a rychlý! Vážení železného šrotu probíhá na digitálních ...
Recyklace a zneškodnění druhotných surovin, sběr surovin
Recyklace, zneškodnění a likvidace druhotných surovin, sběr surovin a odpadů, komunální odpad zajišťuje firma ESKO-T s.r.o. v Třebíči na Vysočině.
Výkup, zpracování a prodej železného a kovového odpadu, kovošrot
Výkup, zpracování kovového a železného odpadu, služby kovošrotu, prodej ocelových odpadů z barevných kovů, třídění odpadu provádí HULMAN - kovošrot s.r.o., z Pohořelic.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Jarý - Výkup papíru Pardubice
Výhodný výkup papíru na naší pobočce v Pardubicích - výkup papíru za přijatelné ceny - Kovošrot JARÝ s.r.o. sběrna druhotných surovin
Kovošrot Jaroměř - nebojte se změny platby
Zbavte se objemného kovového odpadu a ještě dostaňte dle nového zákona zaplaceno formou převodu na účet či složenkou.
PÁBLOVI - UHELNÉ SKLADY A KOVOŠROT Prodej uhlí Jaroměř
Svoz odpadu, skládka odpadů, odpadové hospodářství
Svoz odpadu, skládka odpadů, odpadové hospodářství, nakládání s nebezpečnými odpady, bioodpad, sběrný dvůr od firmy Ekor s.r.o. v Kyjově - výkupy a nakládání s odpady.
Kovošrot v Pardubicích vykoupí Váš šrot za nejlepší ceny
Kovošrot v Pardubicích vykoupí Váš šrot za nejlepší ceny - likvidace kovového šrotu v Kovošrotu Jarý s.r.o. je ta správná volba
Sběrné suroviny, výkup plastů Plundra | Rychnov nad Kněžnou
Rychlý výkup plastů zajistí Sběrné suroviny Plundra dostupný i z Rychnova nad Kněžnou. U nás se můžete cíleně zbavit všeho, co je z plastu. A ještě se zachováte užitečně vůči životnímu prostředí. Plasty totiž recyklujeme! Nehromaďte staré plasty a nevytvářejte si zbytečně skládku odpadu. Nejvychytanějším způsobem se chytře zbavte plastového ...
Kovošrot, sběrné suroviny, výkup, likvidace papíru, kovů, šrotu
Suroviny Jaromír Plundra jakožto kovošrot se zabývá výkupem druhotných surovin, výkupem a likvidací papíru, kovů, šrotu, plastů i skla.
Ekologická likvidaci autovraků, úklid i odvoz odpadu (Liberec)
Zařídíme za vás kompletní ekologickou likvidaci autovraku a na počkání vám vystavíme potřebné dokumenty.
Výkup základových desek a součástek počítačů - procesory, hard disky
Výkup základových desek a součástí počítačů - procesory, hard disky, konektory, grafické karty, RAM paměti a další provádí firma Covenšrot s.r.o. na Vysočině.
Výkup barevných kovů a železného šrotu Pardubice
Vykoupíme od Vás barevné kovy i železný šrot. Jste-li z Pardubic nebo odkudkoliv jinud neváhejte k nám kovy i železo dovézt, rádi ho vykoupíme za pro Vás výhodné ceny. Vykupujeme: - barevné kovy - železný šrot - autovraky - katalyzátory - hliník - elektromotory - mosaz - litinu - nerez Nenechte povalovat staré železo a ...
Kovošrot, výkup a odvoz kovového odpadu a barevných kovů za výhodné ceny, Ivančice
Zpracování a prodej kovových odpadů, výkup a odvoz kovového odpadu a barevných kovů, to vše jedině od firmy Kovošrot Ivančice Karel Bašta.
Ekologická likvidace a výkup havarovaných automobilů Moravský Krumlov
Ekologická likvidace a výkup havarovaných automobilů - osobních i užitkových, výkup autovraků všech značek a stáří u firmy Daviva výkup autovraků v Moravském Krumlově.
Výkup, recyklace, likvidace a svoz elektrošrotu, odpadů
Výkup, recyklace, likvidace a svoz elektrošrotu, odpadů, kabely, elektrokabely a barevné kovy, ekologická likvidace od firmy Trecha Jiří v Rohatci u Hodonína.
Výkup kovošrotu, recyklace, svoz a likvidace odpadů
Výkup kovošrotu, recyklace, svoz a likvidace odpadů, zpracování elektrošrotu, likvidace a svoz velkoobjemových odpadů od firmy Trecha Jiří v Hodoníně.
Výkup druhotných surovin je výhodný i po změně zákona - Náchod
Výkup druhotných surovin má od 1. března 2015 nová pravidla. Ve sběrně P + P Pavel Plíštil už tak za výkup kovů není možné platit v hotovosti. Co to pro vás znamená? Téměř nic. Při výkupů kovů vám jednoduše pošleme peníze na bankovní účet nebo poštovní poukázkou. V případě papíru a Pb baterií se nic nemění a finanční obnos vám rádi vyplatíme i v ...
Výkup druhotných surovin, papír, železo, barevné kovy, šrot, palety
Vykupujeme v našem Kovošrotu Vokšice s.r.o. veškeré druhotné suroviny jako jsou barevné kovy, šrot, papír, železo, palety, kabely i elektromotory.
Výkup sběrového papíru Teplice - výkup sběrového papíru za nejvýhodnější ceny
V Teplicích se výkupu sběrového papíru věnuje společnost SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s.r.o. Dodávky přijímá lisované (do balíků), volně ložené nebo i upevněné na paletách.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Výkup papíru | Jičín, Nová Paka, Kopidlno, Sobotka, Semily, Turnov
Kovošrot Vokšice zajišťuje výkup papírového odpadu a plastů, železného šrotu i dalších kovů. Jste-li z Jičína, Nové Paky, Kopidlna, Sobotky, Semil, Turnova zajeďte k nám s Vaším papírem. Dobře Vám za něj zaplatíme. Vykupujeme tento papír: - sběrový papír - noviny, časopisy, letáky - karton - hnědá vlnitá lepenka - počítačový ...
Výkup barevných kovů | Jičín, Sobotka, Jičíněves, Nová Paka, Ostroměř
Kovošrot Vokšice vykupuje veškeré barevné kovy. Jste-li z Jičína, Sobotky, Jičíněvsi, Nové Paky, Ostroměře nebo odkudkoliv jinud neváhejte k nám dovézt Vaše, železo nebo jiné sběrné suroviny. Vykupujeme, sbíráme a svážíme: - odpadové suroviny, odpady - železo, barevné kovy - kabely - elektromotory S ocelovým odpadem a barevnými kovy ...
Výkup elektroniky a elektrošrotu - bazar, likvidace
Výkup elektroniky a elektrošrotu - bazar, likvidace, výkup odpadu, výkup kancelářské a výpočetní techniky, různých elektronických součástek a drahých kovů u firmy Trecha Jiří v Rohatci u Hodonína.
Kovošrot  - výkup železa, šrotu, barevných kovů, papíru i europalet
Kovošrot Vokšice s.r.o. vykupuje veškerý kovový odpad, šrot, kabely, barevné kovy i papír - jste-li z okolí Jičína, Sobotky, Nové Paky či Kopidlna dovezte ho k nám.
Svoz a likvidace velkoobjemových odpadů a sutí, výkup a zpracování odpadů
Svoz a likvidace velkoobjemových odpadů a sutí, výkup a zpracování odpadů, ekologická likvidace odpadů od firmy Trecha Jiří v Hodoníně.
Výkup kovů – sběr a likvidace kovošrotu a stavebních konstrukcí
Výkup kovů – sběr a likvidace kovošrotu a stavebních konstrukcí – Michal Pirkl Sázava u Lanškrouna - výhodně a spolehlivě vykupujeme kovový odpad
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun