Vysoký důraz se v posledních letech klade nejen na samotnou likvidaci odpadu včetně likvidace ekologické, ale i na jeho třídění a recyklaci. O následný odvoz odpadů, roztřídění, zpracování a efektivní likvidaci včetně recyklace se postarají specializované firmy.

Recyklace, skládkování stavebních odpadů - odvoz odpadů ze stavby
Kamenolom Žlutava provádí recyklace, skládkování stavebních odpadů. Postaráme se o odvoz odpadů ze stavby - dopravu zajistíme v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště.
Kamenolom Žlutava s.r.o.
Projekty pro revitalizaci malých vodních ploch - tůně, mokřady, rybníky a malé vodní toky
Firma ARVITA P Zlín zpracuje projekty pro revitalizaci malých vodních ploch, např. pro rybníky, tůně a mokřady. Připravíme projekty i pro žádost o dotace z OPŽP prioritní osa 4.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Compoundace plastových materiálů-výroba, plastových compoundů, kompozitů na míru
Při zpracování plastových materiálů přichází s novou technologií Compoundace firma REMIVA, z regionu Kroměříž-Zlínský kraj. Jde o výrobu plastových compoundů, kompozitů na míru zákazníkovi.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Výroba, prodej regranulátu, remistyrenu, technické plastové drtě
Firma Remiva s.r.o. recykluje plastové odpady z výroby na regranuláty či technické plastové drtě. Jsme výrobci regranulátu Remistyrenu.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Zpracování plastových odpadů z výroby, recyklace plastových materiálů
Firma Remiva s.r.o. z okresu Kroměříž se zaměřuje na zpracování plastových odpadů z výroby. Na moderní recyklační lince provádí recyklace plastových materiálů.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Recyklovaný, tříděný stavební odpad, prodej stavebního recyklátu
U firmy Martin Zelina je na prodej tříděný recyklovaný stavební odpad, nabízíme zájemcům z regionu Zlín odběr stavebního recyklátu - cihelného, betonového.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Vyřazené autobaterie - sběr, zpracování a výkup za skvělé ceny
Výkup a sběr vyřazených autobaterií za skvělé ceny zajišťuje společnost Trojek a.s. v Otrokovicích a okolí Zlína. Kromě výkupu zajišťujeme také jejich kvalitní zpracování.
Trojek, a.s. Otrokovice
Recyklační dvůr na zpracování stavebního odpadu Zlín, Kroměříž
V obci Míškovice nedaleko Zlína i Kroměříže můžete využít Recyklační dvůr na zpracování stavebního odpadu a suti ze stavby.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Ukládka, uložení inertní výkopové zeminy i jiných inertních odpadů
Na skládce Kamenolomu Žlutava je možná ukládka inertní výkopové zeminy i uložení dalších ekologicky nezávadných odpadů. Skládka pro klienty z okresu Zlín, Uherské Hradiště.
Kamenolom Žlutava s.r.o.
Výkup barevných kovů, kovového odpadu - profesionální služby
Obraťte se na společnost TROJEK, a.s. s působností ve Valašském Meziříčí a Hranicích, která se zabývá výkupem barevných kovů a kovového odpadu.
Trojek, a.s. Valašské Meziříčí
Recyklační, sběrný dvůr na stavební odpad - prodej stavebního recyklátu za výhodné ceny
Martin Zelina provozuje sběrný dvůr na stavební odpad v Hulíně a Míškovicích. Na prodej je zde stavební recyklát vysoké kvality, který můžete využít mnoha způsoby.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Výroba plastové recykláty - regranuláty PP, HDPE, HIPS, ABS, PC/ABS, POM, PMMA
Firma REMIVA je zpracovatel plastových odpadů z výroby ve Zlínském kraji. Vyrábí plastové recykláty, regranuláty PP, HDPE, HIPS, ABS, PC/ABS, POM, PMMA. Využití mají v různých odvětvích průmyslu.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Strojní čištění kanalizace - efektivní čištění odpadů, odpadních stoupaček, kanalizačního potrubí
Servisní práce v oblasti kanalizací poskytuje v regionu Uherské Hradiště, Uherský Brod firma PAVELKA - VTP s.r.o., zajistíme strojní čištění kanalizace, kanalizačního potrubí, stoupaček, odpadů.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Recyklace, zpracování zbytkového stavebního odpadu a suti
Ohledně recyklace, zpracování suti a jiného stavebního odpadu můžete oslovit firmu Martin Zelina Míškovice nedaleko Zlína i Kroměříže. Zajistíme vše spojené se recyklací.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Ekologická likvidace, vývoz a proplach jímek, žump a septiků od Odpady Kojecký
Opady Kojecký pana Stanislava Kojeckého z Ludslavic z okresu Kroměříž se zabývá ekologickou likvidací, vývozem a proplachem odpadních žump, jímek a septiků.
Kovošrot Vsetín - výkup kovu, elektroodpadu, autobaterií, likvidace autovraků
Firma Kovošrot Kubík s.r.o. se sídlem v Areálu bývalé Zbrojovky Vsetín vykupuje a zpracovává všechny druhy železných i neželezných kovů a druhotných surovin.
Ekologická likvidace vozidel, výkup autovraků, odvoz vraku zdarma - vše podle platné legislativy
Autovrakoviště Třebětice Roman Kamenec zajistí výkup autovraků, odvoz vraku zdarma a provedení ekologické likvidace vozidla. Působíme v regionu Zlínský kraj, Přerov.
Autovrakoviště TŘEBĚTICE Roman Kamenec
Výkup a sběr elektroodpadů, zpracování spotřebičů a elektroniky Vsetín
Výkup, sběr a zpracování elektroodpadů, vyřazených spotřebičů, elektroniky a produktů s obsahem drahých kovů, to vše jsou činnosti společnosti Kovošrot Kubík s.r.o. ve Vsetíně.
Čištění, desinfekce kanalizace a potrubí Zlín, čištění potrubí v bytových i nebytových prostorech
Provádíme čištění a desinfekci potrubních i kanalizačních systémů v bytových i nebytových prostorech.
Odvoz fekálií a čištění odpadních vod Kroměříž, vývoz žump, septiků a fekálních jímek
Zajišťujeme odvoz fekálií a likvidace odpadů pro fyzické osoby i firmy. Realizujeme vývoz žump a septiků včetně proplachu, kalů z čističek a tukových kuchyňských lapolů.
Kompletní služby v oblasti kovového odpadu - výkup, prodej, zpracování
Kompletní služby v oblasti kovového odpadu jako je výkup, prodej i zpracování zajišťuje společnost Trojek a.s. specializující se také na výkup baterií.
Trojek, a.s. Bystřice pod Hostýnem
Recyklace a ekologická likvidace odpadů
Na kompletní ekologickou likvidaci a recyklaci všech odpadů a autovraků, na výkup autobaterií, se specializuje společnost Kovošrot Kubík s.r.o. se sídlem ve Vsetíně.
Kovošrot, ekologická likvidace autovraků, vozidel Vsetín
Přejímku, zpracování i ekologickou likvidaci autovraků zajistí společnost Kovošrot Kubík s.r.o. ve Vsetíně. Vydání dokladu o převzetí vozu k likvidaci.
Sluneční ohřev vody fotovoltaikou - vlastní energie pro vlastní potřebu
Ohřev vody s.r.o. ze Zlína využívá patentované technologie ohřevu vody fotovoltaickými panely. Firma Vám zajistí komplexní řešení slunečního ohřevu vody, zpracuje Vám návrh a zrealizuje celý projekt.
Fotovoltaika s dotací výzva 3 2021 - fotovoltaické systémy pro firmy, program úspory energie
Společnost Ohřev vody s.r.o. Zlín pomůže vyřídit dotace na fotovoltaické systémy pro firmy, i v r.2021 je aktivní výzva 3 v programu úspory energie. Fotovoltaika s dotací je stále dostupná.