Vysoký důraz se v posledních letech klade nejen na samotnou likvidaci odpadu včetně likvidace ekologické, ale i na jeho třídění a recyklaci. O následný odvoz odpadů, roztřídění, zpracování a efektivní likvidaci včetně recyklace se postarají specializované firmy.

Úklid černých skládek včetně odvozu odpadu
Černé skládky na veřejných i soukromých pozemcích uklidí, odpad odveze a pozemek uvede do původního stavu společnost Odvoz odpadu - IZAP Ivana Zůčková z Prahy 8.
Odvoz odpadu a suti Praha 9 – nakládka i uložení odpadu v deponii
O odvoz stavební suti a odpadu po bourání se postará včetně nakládky a zajištění kontejnerů společnost Autodoprava lynx, s.r.o. se sídlem v Praze 9.
Odpadové hospodářství Praha – od poradenství po odvoz odpadů
Odborné konzultace a poradenství, přípravu plánů a samotný provoz odpadového hospodářství podle platné legislativy nabízí společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. z Prahy.
Provozování sběrných dvorů - sběrných míst odpadu v Praze a na celém území České republiky
Provozování sběrných dvorů, sběrných míst odpadu v Praze a na celém území České republiky zajišťuje společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o.
Odvoz a výkup kovového odpadu Praha a Zlatníky
O nakládku, odvoz a výkup kovového odpadu za výhodné ceny se postará kovošrot Cajdašrot s.r.o. s provozovnou v Praze 10 a v obci Zlatníky.
Hydroizolace a rekultivace skládek
Izolujeme skládky proti prosaku vody a látek a také pomůžeme s rekultivací skládkového prostoru a jeho navrácení do krajiny.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Řešení pro uskladnění energie Fronius – efektivní akumulátorové systémy
Řešení především pro krátkodobé uskladnění solární energie pomocí efektivních akumulátorových systémů nabízí provozovatelům sítí společnost Fronius Česká republika s.r.o.
Odvoz fekálií a odpadních vod ze zaplavených žump, sklepů a jam
Čerpaní, odvoz a likvidace fekálií, odpadních vod a kalů ze septiků, žump, jímek, zatopených sklepů, výkopů a jam realizuje Ladislav Šebánek v Praze 9 a okolí.
Likvidace a odvoz odpadu Praha -  úklid černých skládek, pronájem kontejnerů na stavební i bio odpad
Rychlý odvoz a likvidace odpadu i suti 24 hodin denně a po celé Praze Vám poskytne společnost Odvoz odpadu - IZAP Ivana Zůčková. Odvezeme Vám stavební odpad nebo zapůjčíme velkoobjemový kontejner.
Účinné čištění technologických a odpadních vod
Zajišťujeme plynulé dodávky čistíren průmyslových odpadních vod s vysokou účinností čistícího procesu - ABESS, s.r.o. Kladno
Online výkup prázdných tonerů, cartridge-vykupujeme originální i renovované tonery
Firma RK-EMTPIES umožňuje snadno Online výkup prázdných tonerů a cartridge, Vukupujeme originální i renovované tonery, působíme po celé ČR, převážně v regionu Praha a Zlínský kraj.
Změkčovací filtry prodej Praha - zařízení určené pro úpravu pitné vody změkčováním
Změkčovací filtry řady Compact, Optim, Fleck, které jsou určené pro úpravu pitné vody změkčováním najdete v našem eshopu.
Separace odpadů Praha – výkup elektronického šrotu za dobré ceny
Společnost MHM EKO, s.r.o. se sídlem a provozovnou v Praze je koncovým zpracovatelem elektronického šrotu s efektivně vypracovaným systémem separace odpadů.
Recyklace monitorů a televizí Praha - ekologické zpracování obrazovek
Recyklujeme monitory a televize a ekologicky je zpracováváme v naší dílně na Praze 8.
Povinnost zpětného odběru a využití obalových odpadů – systém EKO-KOM
Autorizovaná obalová společnost EKO-KOM, a.s. efektivně provozuje celorepublikový systém zpětného odběru, třídění, recyklace a využití obalového odpadu na území České republiky.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Kovošrot, výkup barevných kovů, železa, autobaterií, papíru Praha
Výkup kovového odpadu, železa, barevných kovů, baterií, elektromotorů, kabelů a papíru zajišťuje kovošrot Cajdašrot s.r.o., s provozovnou v Praze 10 a v obci Zlatníky.
Separace vodičů Praha – výstupní kvalitní materiál ve formě granulátu
Koncový zpracovatel elektronického šrotu, společnost MHM EKO, s.r.o. se sídlem i provozovnou v Praze, se zabývá separací vodičů s cílem získání kvalitních čistých materiálů ve formě granulátu.
Bezplatné semináře pro firmy z oblasti obalového zákona – v celé ČR
Pokud máte dotazy týkající se otázky obalů a nakládání s obaly, přijměte prosím pozvání na bezplatný seminář pro firmy z oblasti obalového zákona pořádaný společností EKO-KOM, a.s.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Výkup elektroodpadu a odborná recyklace na jednom místě -  vše za velmi dobré výkupní ceny
Recyklace elektroodpadu je tady pro vás vždy, když máte doma starý počítač, katalyzátor nebo elektrospotřebič a nevíte, co s nimi.
Tonda Obal na cestách -  putovní výstava v České republice již od roku 1997
Tonda Obal na cestách - program určený pro základní školy. Cílem je podpora vědomí odpovědnosti za životní prostředí a propagace tříděného sběru odpadů.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Výkup tříděného odpadu - druhotné suroviny pro další zpracování Praha
Výkup tříděného odpadu a druhotných surovin jako je papír, plast a barevné kovy nabízí občanům, městům a obcím i komerčním subjektům firma AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. z Prahy.
Třídění odpadu, recyklace, zpracování obalů Praha
Zájem veřejnosti o ochranu životního prostředí a třídění odpadu postupně roste. Chcete i vy zlepšit image své firmy a stát se nejen v očích klientů podnikem, který šetrně nakládá s odpadem?
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Správné třídění odpadu -  modrý kontejner na papír
Modrý kontejner slouží na papír všeho druhu. Do modrého kontejneru na papír dáváme veškeré noviny, časopisy a reklamní letáky.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Práce s nebezpečnými odpady Praha - nebezpečný a průmyslový odpad
Společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. nabízí práce s nebezpečnými odpady.