Recyklace a likvidace odpadů je přirozenou součástí našeho života a o jejich zpracování se profesionálně a odborně starají specializované firmy s ohledem na životní prostředí. Jedná se především o svoz komunálního odpadu, recyklace, spalovny, chemicko-fyzikální či biologické likvidace, specializované deponie.

Výroba práškových plastů recyklací plastových odpadů
Firma Melbax plastic z regionu Kroměříž se zaměřuje na výrobu práškových plastů. Práškové plasty získané recyklací plastových odpadů z výroby jsou určeny k prodeji v ČR i do zahraničí.
Ekologická likvidace olejů - výkup odpadních olejů
Ohledně výkupu odpadních olejů se obraťte na společnost Rovina Energy a.s. z regionu Zlínský kraj, která zajistí svoz od dodavatelů z Moravy i Čech a provede ekologickou likvidaci olejů.
Drcení, třídění stavební suti a zemní práce traktorbagrem JCB 4CX
V recyklačním dvoře firmy Zelina provedeme drcení a třídění Vámi dovezené stavební suti. Provádíme i zemní práce traktorbagrem JCB 4CX v okrese Kroměříž, Zlín.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Rekultivace, sanace starých skládek tuhého komunálního odpadu
Firma ZEPAR je vybavena pro rekultivace, sanace starých skládek tuhého komunálního odpadu. Služby poskytuje v regionu Zlín, Kroměříž pro podnikatele, obce i města a další organizace.
Kompostárna, příjem rozložitelných odpadů Kroměříž
DEPOZ, spol.s r.o. poskytuje provoz kompostárny. Do kompostárny přijímame tyto odpady: - hobliny a piliny - biologicky rozložitelný odpad - odpad z destinace lihovin - zbytkové suroviny nevhodné ke spotřebě. Odpady živočišného původu nepřijímáme. Více informací na telefonním čísle 573365421.
Recyklační plocha stavebních odpadů, skládkování skládka Kroměříž
DEPOZ, spol.s r.o. nabízí skládkování: - odpadu - odpady S-003 - ostatní odpad ne nebezpečný - stavebních sutí, sutě, suť - jiných odpadů, odpadků. Recyklační plochu stavebních odpadů: - materiály čisté bez příměsí (kousky papíru, skla, plastů, dřeva). Na www.depoz.cz ceník + seznam dokladů nutných k převzetí odpadu - Potřebné doklady ...
Recyklační dvůr na zpracování stavebního odpadu Zlín, Kroměříž
Recyklační dvůr Míškovice nabízí: -recyklaci a zpracování stavebního odpadu a suti -třídění a drcení stavební sutě - třídíme dle materiálu a drtíme mobilními čelisťovými drtiči.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín