Recyklace a likvidace odpadů je přirozenou součástí našeho života a o jejich zpracování se profesionálně a odborně starají specializované firmy s ohledem na životní prostředí. Jedná se především o svoz komunálního odpadu, recyklace, spalovny, chemicko-fyzikální či biologické likvidace, specializované deponie.

Jak správně třídit odpady v Praze - jednotlivé barvy co znamenají
Žlutá, modrá, zelená a oranžová. Barvy, které nevyjadřují jen množinu z barevné škály, ale mají mnohem hlubší význam.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Recyklace elektrického a elektronického šrotu Praha - sběr, výkup a likvidace
Zabýváme se výkupem a zpracováním elektronického šrotu. Provádíme sběr, výkup a likvidaci elektronických zařízení.
Třídění odpadů v domácnosti - jak na to? - poradí Vám společnost EKO-KOM, a.s.
Jak správně nakládat s odpady v domácnosti poradí společnost EKO-KOM. Recyklovatelný odpad vyhozený do směsného je znehodnocen a nemá šanci na další užití v podobě nového výrobku.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Pravidelný odvoz směsného komunálního odpadu, údržba městských komunikací Praha
Hledáte vhodnou firmu na odvoz odpadu? Potřebujete si pronajmout kontejner nebo potřebujete pomoci s údržbou komunikace? Tyto služby nabízí společnost AVE CZ, odborník na komunální odpad.
Výkup druhotných surovin Praha - papíru, plastu, železa, železného šrotu, barevných kovů...
Druhotné suroviny vykupuje a dále zpracovává společnost AVE CZ odpadové hospodářství. Provádíme svoz a výkup surovin po celé ČR, záleží jen na Vás,kam nás povoláte.
Svoz a odstranění odpadu Praha - velkoobjemový odpad pro města, obce a občany po celé České republice
Zajišťujeme svoz a odstranění velkoobjemového odpadu pro města, obce, společnosti, podnikatele a občany po celé ČR. Patří sem starý nábytek, koberce, sanitární technika a další.
Obalové hospodářství pro firmy Praha – systém EKO-KOM
Díky našemu systému EKO-KOM zajistíme obalové hospodářství všem firmám v Praze i České republice.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Jak správně třídit – barevné kontejnery
Jaký odpad patří do jakého kontejneru Vám poradí akciová společnost EKO-KOM.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Třídění ostatního odpadu - co kam patří
Kromě běžně recyklovatelných materiálů se v domácnosti množí i další odpady, které je nutné rozdělit ať z důvodu jejich dalšího využití či zamezení jejich toxikačním účinkům.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Putovní výstava pro základní školy  - Propagace tříděného sběru odpadů
Školní výstava s názvem Tonda Obal na cestách přiblíží recyklaci a separaci odpadů jak dětem tak dospívajícím.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Zpětný odběr odpadů – ekologický systém EKO - KOM pro města a obce
Obce a města, která jsou v ekologickém systému EKO-KOM, zajišťují zpětný odběr odpadů a mají proto nárok na finanční odměnu.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Ekologická likvidace vodičů Praha - nejefektivnější zpracování kabelů
Ekologicky likvidujeme všechny typy Al a Cu vodičů. V naší pražské dílně je čistíme a nejefektivnější zpracováváme. Z monitorů, TV a další techniky na recyklaci odebíráme měděné a hliněné kabely, které dále zpracováváme na naší moderní technologické lince. Výsledkem je granulát z barevných kovů a plastů, který se používá pro opětovnou výrobu ...
Výkup a recyklace zeminy, písku Praha
Zabýváme se odvozem a recyklací zeminy, písku. V nabídce společnosti naleznete také prodej písků,štěrků,kačírků. veškerý sortiment u nás prochází recyklací a poté je možné znova použít. K odvozu a přepravě je m ožné použít náš vozový park. - Scania sklápěč - Mercedes třístranný sklápěč - Tatra sklápěč - Daf nosič kontejnerů - Man ...
Sběr a zpracování odpadu Praha
Společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. nabízí služby v oblasti: - sběru - zpracování - znovuzhodnocení - odstranění odpadu. AVE poskytuje komplexní portfolio služeb odpadového hospodářství pro komunální a soukromé zákazníky a zajišťuje nejvyšší možnou technologickou a ekologickou úroveň zpracování odpadu.
Likvidace vozidel - ekologická likvidace autovraků
Ekologická likvidace vozidel ZDARMA včetně odtahu v rámci celé ČR nonstop. Máte doma starý autovrak k ekologické likvidaci? Auto v jakémkoliv stavu a kdekoliv v České Republice? Stačí zavolat a my se již o vše postaráme. Přijedeme a autovrak zdarma odtáhneme k ekologické likvidaci - ihned při odtahu vozidla k ekologické likvidaci vám dáme do ruky ...
Třídění a recyklace odpadu Praha
Společnost EKO-KOM, a.s. se zabývá: - recyklací odpadu - tříděním odpadu - zpětným odběrem odpadu. Třídění a recyklace: - plastů - skla - papíru - nápojových kartonů - kovů. Více info naleznete viz odkaz níže:
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Systém třídění a využití odpadu celá ČR
Společnost EKO-KOM, a.s. se zabývá provozem systému třídění a využití odpadu. V rámci své činnosti se staráme o třídění a recyklaci: - plastů - skla - papíru - nápojových kartonů - kovů - a dalších využitelných materiálů. Sběrná síť je v současné době tvořena více než 200 tisíci kontejnery. Je doplněna pytlovým sběrem a dalšími ...
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Demoliční a bourací práce Praha
Demoliční, bourací práce v Praze. Vyklízení, odvoz, likvidace: - prostorů - likvidace sklepů - likvidace půdy - likvidace pozůstalosti - likvidace zahrady - ořezané větve, listí a další. Podrobnější informace najdete na odkazu viz níže.
Praha využití odpadů z kuchyní
Společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. jako svou další činnost představuje: Gastro - řešení pro odpady z kuchyní. Jedná se o likvidování zbytků, či prošlých potravin. Poskytujeme: - vhodné nádoby včetně mytí a dezinfekce - odvoz plných nádob v pravidelném intervalu, nebo na přání zákazníka - využití odpadů dle platných ...
Sanace starých ekologických zátěží Praha
Společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. nabízí sanaci starých ekologických zátěží. V našem týmu jsou zastoupeny profese geologů, hydrogeologů a specialistů na odpady, kteří jsou schopni poskytovat služby na celém území ČR.
Likvidace odpadu ekologická likvidace Praha
Nabízím likvidaci odpadu, ekologickou likvidaci. Další služby: - vyklízení půd - vyklízení bytů - vyklízení pozůstalostí - vyklízení sklepů. Veškerý odpad odvezeme na skládku, nebo do sběrného dvora. Vlastníme vysokokapacitní kontejnery. Více info zde:
Hydroizolace staveb, výstavba nádrží a hřiště, likvidace azbestu
Hydroizolace staveb: - dodávka a odborná pokládka hydroizolačních systémů na bázi membrány EPDM - systém umožňuje provádět nejen hydroizolace plochých a zelených střech, ale i izolace základů staveb, rybníků, septiků, bazénů a nejrůznějších nádrží - kompletní souhrn odborné analýzy původního stavu přes vypracování projektu až po ...
Likvidace azbestového nebezpečí, sanace azbestu, demontáž azbest.
Provádíme: - likvidace azbestového nebezpečí - sanace a likvidace azbestu zabudovaného v budovách - likvidace azbestu zapracovaného ve strojních a dalších zařízeních Nabídka v oblasti likvidace azbestového nebezpečí: - změření počtu respirabilních vláken ve vzduchu v objektu, kde se azbest vyskytuje - vypracování projektu ...
Výkup dentálních kovů
Společnost MHM EKO, s.r.o. vykupuje dentální kovy. Vykupujeme: - Palargen čistý - Amalgám - jiné dentální slitiny s obsahem drahých kovů. Zdarma likvidujeme: - použité vývojky - použité ustalovače. Při výkupu dentálních kovů nabízíme uzavření "Smlouvy o pravidelném odběru dentálního odpadu." a vystavujeme "Evidenční list pro ...