Recyklace a likvidace odpadů je přirozenou součástí našeho života a o jejich zpracování se profesionálně a odborně starají specializované firmy s ohledem na životní prostředí. Jedná se především o svoz komunálního odpadu, recyklace, spalovny, chemicko-fyzikální či biologické likvidace, specializované deponie.

Kovošrot - prodej a zpracování kovového i litinového odpadu s pomocí nejmodernějších technologií
Prodejem a zpracováním kovového a litinové odpadu se zabývá společnost Centromat s.r.o. z Ostravy, která je specialistou v oblasti likvidace odpadů a vlastní nejmodernější stroje a technologie.
CENTROMAT s.r.o.
Zpracování a výkup barevných kovů za výhodné ceny
MR STEEL GROUP s.r.o. sidlíci v Krnově se zabývá výkupem a zpracováním barevných kovů, ocelového a kovového odpadu.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Ekologická likvidace vozidel a výkup autovraků nonstop
Komplexní služby související s ekologickou likvidací vozidla a výkup autovraků nonstop provádí v okolí Opavy a Krnova společnost MR STEEL Group s.r.o.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Kompostárna - zpracování kompostovatelného odpadu, listí a trávy
Naše firma RABIO s. r. o. se zabývá zpracováním odpadu jako je tráva a listí. Služby poskytujeme převážně v Opavě a okolí.
RABIO s. r. o.
Zneškodňování, využívání odpadů, dekontaminace, recyklace
Likvidace ekologických zátěží, rekultivace pozemků, provoz skládky, dekontaminačního střediska, recyklaci stavebních odpadů realizuje AWT Rekultivace a.s., Ostrava, Petřvald.
AWT Rekultivace a.s.
Skartování citlivých dokumentů - spolehlivé znehodnocení i tajných spisů
Skartování citlivých dokumentů a spolehlivé znehodnocení tajných spisů vám zajistí firma OPAMETAL s. r. o. sídlící v Opavě. Samozřejmostí je možnost přítomnosti v celém průběhu skartace.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Ekologická likvidace autovraků Frýdek-Místek
Ekologickou likvidaci autovraků ve Frýdku-Místku a okolí zdarma provádí AUTODÍLNA 409 sídlící v Paskově. Vaše auto odtáhneme do 50km zdarma a ještě získáváte příspěvek 1000,- Kč za Vaše vozidlo. Kromě Vaše autovraku je potřebný velký technický průkaz, doklad totožnosti a plnou moc, pokud nejste majitelem vozidla. Při likvidaci vystavíme ...
Zpracování kovových odpadů, recyklace a likvidace železného šrotu
Zhodnoťte staré železo a navštivte KOVOŠROT CHLEBEK, s.r.o., kde provádíme zpracování a prodej, recyklaci a likvidaci kovového odpadu, železného šrotu a neželezných kovů.
Výkup a zpracování železného a kovového šrotu - likvidace odpadu
Výkup či zpracování železného a kovového šrotu Vám zajistí společnost Demonta T, s.r.o. se zaměřuje na výkup železných i barevných kovů a likvidaci kovového odpadu.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Velkokapacitní skartace dokumentů Opava, Ostrava, Krnov, Bruntál
Potřebujete skartovat firemní či jiné dokumenty? Provádíme velkokapacitní skartaci citlivých dokumentů zdarma: - kapacita skartace 550kg za hodinu - přístroj certifikován Národním bezpečnostním ústavem - doprava v rámci Opavy zdarma - při celé skartaci můžete být Vy nebo Vámi pověřená osoba přítomni.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Výkup, třídění kovového odpadu Ostrava
Naše firma Zenyt Trade, s.r.o. vykoupí, zpracuje i prodává kovový odpad: - železný, měděný, mosazný, hliníkový, zinkový, olověný, bronzový odpad - odvoz volně loženého odpadu - pronájem, přistavení kontejneru - používáme vysokozdvižné vozíky, nákladní auto s hydraulickou rukou k usnadnění nákladky i výkladky - nákladní doprava s ...
Rekonstrukce kanalizací, výkopové práce, demoliční práce Ostrava
Jsme ti, které voláte, když jdete stavět. Jsme společnost Jankostav a už více než dvacet let se staráme o veškeré stavební, rekonstrukční i demoliční práce svých klientů. Naši spolehliví a vysoce kvalifikovaní pracovníci provádí: - výstavbu a rekonstrukci kanalizací - zemní práce - výkopové práce - dlaždičské práce - recyklaci ...
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Výkup, zpracování kovového odpadu, papíru, skla, fólií Opava
Nabízíme nákup, výkup, zpracování: - barevné kovy - kovový odpad - akumulátory - sběrový papír - sklo - obalové fólie - streč fólie. Likvidace technologických celků. Máme kontejnerovou dopravu a síť sběren v okrese Opava a Bruntál.
Sběr, výkup kovů, šrotu Třinec
KOVOŠROT CHLEBEK, s.r.o. Třinec nabízí sběr, likvidaci, výkup, recyklaci, prodej kovů železných i neželezných: - výkup akumulátorů - pronájem kontejnerů - přeprava materiálu - stříhání, pálení, lisování materiálu.
Výkup, zpracování, prodej kovů Třinec
Náš Kovošrot nabízí: - výkup, zpracování, prodej kovů železných i neželezných - výkup akumulátorů - přeprava materiálu - přistavení kontejnerů - potřebná technika na pálení, stříhání a lisování materiálu.
Výkup, zpracování kovového odpadu, papíru, skla a fólií
Naše firma vykupuje a zpracovává: - kovový odpad - barevné kovy - sběrový papír - autobaterie Máme vlastní kontejnerovou dopravu a síť sběren v celém okrese Opava a Bruntál.
Likvidace starých ekologických zátěží, odpady, skládky
Zabýváme se likvidací ekologických zátěží, recyklací, dekontaminací a skladováním odpadů: - zneškodňování a využívání odpadů - zařízení k využití odpadů - dekontaminační středisko - pro odpady znečištěné ropnými látkami a PAU - skládka odpadů - zařízení na recyklace stavebních odpadů.
AWT Rekultivace a.s.
Technické služby, čištění města, svoz odpadu, údržba chodníků Vítkov
Technické služby města Vítkova se zabývají: - údržba a správa veřejných komunikací - údržba zeleně - údržba, opravy veřejného osvětlení - opravy, údržba chodníků - opravy místní komunikace - čištění města, péče o zeleň - separace - nakládání s odpady, likvidace odpadu, svoz odpadu.
Kovošrot, výkup, zpracování kovového odpadu, barevných kovů Ostrava
Naší hlavní činností je prodej, výkup a zpracování odpadu: - sběr, výkup odpadů - ekologické zpracování kovů - zpracování kovového odpadu - zpracování barevných kovů.
Trojek, a.s. Ostrava - Přívoz
Ekologická likvidace motorových vozidel, autovraků Ostrava
Zabýváme se ekologickou likvidací motorových vozidel, autovraků. Autovrakoviště je vybaveno nejmodernější technikou, která zaručuje ekologicky šetrnou likvidaci. K likvidaci vozidla potřebujete průkaz totožnosti, velký technický průkaz a plnou moc, pokud nejste majitelem vozidla. Jsme Vám k dispozici na Autovrakovišti TROJEK na ulici ...
Trojek, a.s. Ostrava - Přívoz
Výkup, prodej, zpracování kovový odpad, železný šrot, Ostrava
Společnost CENTROMAT s.r.o. nabízí: Výkup a zpracování: - starého těžkého a lehkého kovového odpadu - výrobního kovového odpadu - litinového odpadu - okují - ocelových slitků - litinových a ocelových špon. Prodej: - litinového kovového odpadu - vsázky schopného kusového kovového odpadu, železného šrotu - litinových a ...
CENTROMAT s.r.o.
Recyklace, uložení, ukládání betonu a asfaltu Ostrava
JANKOSTAV s.r.o. Ostrava provádí recyklace vybouraných betonů a asfaltů drcením: - recyklace vybouraných stavebních hmot - recyklace asfaltovobetonových vozovek, betonu - ukládání, uložení asfaltu, betonu.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Zpracování, výkup kovového odpadu Moravský Beroun, Brantice, Opava, Krnov, Bruntál
Nabízíme výkup, zpracování: - kovový odpad - barevné kovy - železo - katalyzátory - autobaterie - elektromotory. Odpad zpracujeme stříháním, paketováním, pálením. Kontejner přistavíme k místu určení ZDARMA!!! Vážíme na přesných digitálních váhách.
JM - KOVY s.r.o. Kovošrot Bruntál
Recyklace, zpracování textilní odpad Ostrava
TORAV NOVA, s.r.o. v Ostravě se zabývá recyklací a zpracováním textilního odpadu.
Demolice, zemní práce, rekultivační služby Havířov, Ostrava
AWT Rekultivace a.s. dříve OKD Rekultivace, a.s se zabývá činností: - demolice - šachetní budovy, rodinné domy - rekultivačně asanační služby - odstraňování následků těžby uhlí, odstranění poklesové kotliny, likvidace staré kalové nádrže, úprava odvalů, sanace staré ekologické zátěže, rekultivace skládek - zemní práce - údržba ...
AWT Rekultivace a.s.