Recyklace a likvidace odpadů je přirozenou součástí našeho života a o jejich zpracování se profesionálně a odborně starají specializované firmy s ohledem na životní prostředí. Jedná se především o svoz komunálního odpadu, recyklace, spalovny, chemicko-fyzikální či biologické likvidace, specializované deponie.

Výkopové práce, demolice, zednické práce Karviná
Naše firma nabízí tyto práce: - výkopové - demoliční - zednické - čištění kanalizací - odvoz fekálního odpadu.
Výkup zpracování kovového odpadu barevné kovy kovošrot Chrudim
Jednou za našich obchodních činností je výkup barevných kovů a zpracování kovového odpadu. Jsme schopni od Vás vykoupit nadbytečné zásoby, zlikvidovat technologické celky případně odkoupit movitý majetek firmy v likvidaci.
Sanační a geologické práce Praha
Společnost SAN-TECH, Stavební geologie s.r.o. nabízí sanační a geologické práce. Služby: - analýzy rizik - dodávky, instalace a zprovoznění technologie pro odsávání a čištění půdního vzduchu nezvodnělého horninového prostředí - zamezení dalšího šíření kontaminace v horninovém prostředí - dekontaminaci zemin ( biodegradace in-situ, ...
Zneškodňování, svoz, ukládání komunálního odpadu Uničov
EKO - UNIMED s.r.o. Vám nabízí: - zneškodňování komunálního odpadu - svoz odpadu vlastní svozovou technikou, technikou partnerů a z části vlastní dopravou producentů odpadu - svoz odpadu z popelnic a kontejnerů včetně uložení na skládku v Medlově - ukládání odpadů za výhodných cenových podmínek - mobilní svoz nebezpečné složky ...
Likvidace autovraků, výkup kovového šrotu Olomouc
Provádíme ekologickou likvidaci autovraků. Vykupujeme a zpracováváme: - kovový šrot - barevné kovy - ocelové brikety - železné brikety. Lisujeme: - kovový odpad mobilním lisem - ocelové a litinové brikety. Odvoz zajistíme vlastní technikou.