Účelem ekologických projektů a zařízení je podpora činností, které jsou charakteristické šetrností k životnímu prostředí. Jde zejména o podporu elekromobility, odstranění veškeré ekologické zátěže, revitalizaci parků a lesoparků, obnovu fauny i flory, ekologické stavby a mnoho dalšího.

Změkčovače vody pro domácnost Vám pomůžou v boji proti vodnímu kameni a tabletovým solím
Brněnská firma Altamore s.r.o. poskytuje výkonné změkčovače vody, mezi něž nově patří změkčovače Ecowater systems, které nejen účinně bojují proti vodnímu kameni, ale také je lze ovládat přes mobil.
Změkčovací filtry prodej Praha - zařízení určené pro úpravu pitné vody změkčováním
Změkčovací filtry řady Compact, Optim, Fleck, které jsou určené pro úpravu pitné vody změkčováním najdete v našem eshopu.
Povinnost zpětného odběru a využití obalových odpadů – systém EKO-KOM
Autorizovaná obalová společnost EKO-KOM, a.s. efektivně provozuje celorepublikový systém zpětného odběru, třídění, recyklace a využití obalového odpadu na území České republiky.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Poradenství jak získat dotace z OPŽP, prioritní Osa 4-projekty v oblasti ochrana a péče o přírodu a krajinu
Společnost ARVITA P z regionu Zlín poskytne poradenství jak získat dotace z OPŽP na ekologické projekty v oblasti Prioritní Osa 4 - Ochrana a péče o přírodu a krajinu.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Bezplatné semináře pro firmy z oblasti obalového zákona – v celé ČR
Pokud máte dotazy týkající se otázky obalů a nakládání s obaly, přijměte prosím pozvání na bezplatný seminář pro firmy z oblasti obalového zákona pořádaný společností EKO-KOM, a.s.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Tonda Obal na cestách -  putovní výstava v České republice již od roku 1997
Tonda Obal na cestách - program určený pro základní školy. Cílem je podpora vědomí odpovědnosti za životní prostředí a propagace tříděného sběru odpadů.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Dodávka moderních systémů snižování emisí - rekonstrukce a dodávky kotlů
Dodávka moderních systémů snižování emisí - rekonstrukce a dodávky kotlů, nízkoemisní spalovací systémy, výměníky odpadního tepla má zaměření firma T-PROJECT GROUP, spol. s r.o. z Brna.
Desinfekce vody pomocí UV záření Praha – čistá voda bez chemické úpravy
Čistou vodu bez choroboplodných zárodků a negativních vlivů chemikálií garantuje systém desinfekce vody pomocí UV záření od společnosti Ing. Stanislav Vacík – HARSOFT z Prahy.
Sanace, dekontaminace, nebezpečné odpady Praha, Příbram
Společnost ALFA SYSTEM je specialistou na sanační práce, dekontaminaci, likvidaci nebezpečných odpadů nebo třeba regeneraci aktivního uhlí.
Montáž solárních systémů pro využití sluneční energie a úsporu nákladů za vytápění
Montáž solárních systémů pro vás zajistí společnost Inpra s.r.o. se sídlem ve Zlíně. Díky solárním panelům využijete sluneční energii a dosáhnete vysoké úspory nákladů za vytápění.
Elektrodeionizace Chrášťany - efektivní a nenákladná úprava vody
Úprava vody může mít mnoho podob. Jak ale postupovat, když váš provoz potřebuje velmi čistou vodu s rezistivitou nad 15 M?? Řešením je elektrodeionizace.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Inženýring čištění odpadních vod České Budějovice
Pod pojmem inženýring si mnozí z nás vybaví vyvíjení průmyslových strojů, které slouží k výrobě nejrůznějšího sortimentu. Díky VTA však poznáte i jiný význam tohoto slova.
Třídění odpadů v domácnosti - jak na to? - poradí Vám společnost EKO-KOM, a.s.
Jak správně nakládat s odpady v domácnosti poradí společnost EKO-KOM. Recyklovatelný odpad vyhozený do směsného je znehodnocen a nemá šanci na další užití v podobě nového výrobku.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Sanace zbaví přírodu nežádoucích látek - Praha
Sanace je užitečná věc. Podzemní vody, půda i další přírodní prvky jsou každý den vystavovány řadě škodlivých látek. K ozdravení životního prostředí a vyčištění kontaminované půdy či vody proto slouží proces sanace. Pokud hledáte odborníka, který nabízí kvalitní a spolehlivé sanační práce je pro vás společnost ALFA System správnou volbou. Sanační ...
Demontáž a dekontaminace technologických celků - Praha
Zákazníci z oblasti strojírenství, chemického průmyslu, ale i majitelé nebo správci obytných a užitkových komplexů mohou využít demontáže a dekontaminace technologických celků od společnosti ALFA System. Díky speciálnímu vybavení a zkušenostem v oboru jsme totiž schopni zajistit dekontaminace a demontáž technologických celků v jakémkoli prostředí ...
Kontejnerové jednotky MBWWT – membránový bioreaktor - široké možnosti modifikací
Představujeme Vám novou řadu biologických čistíren MBWWT, která se vyznačuje lehkou nadzemní stavbou, která poskytuje široké možnosti modifikací.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
INECO - Autorizovaná akreditovaná měření emisí
Firma INECO provádí autorizované a akreditované měření emisí. Autorizované měření emisí: - tuhé znečišťující látky - koncentrace těkavých organických sloučenin - polyaromatické uhlovodíky - anorganické látky - prašný spad - polétavý prach..... Měření emisí provádíme u malých, středních i velkých zdrojů znečištění - nejen tam, ...
Poradenství v oblasti životního prostředí
Nakládání s odpady není jen tak. Je nutné dodržovat mnoho zásad, které pro životní prostředí platí. S naším poradenstvím pro firmy a živnostníky se ale o všem můžete jednoduše dozvědět. SITA CZ, významný partner v oblasti nakládání s odpady, nabízí své služby v oblasti ochrany životního prostředí. Služby poskytujeme formou konzultací, anebo je ...
Domácí úpravny vody Chrášťany - servis na správném místě
Chcete pít kvalitní, chutnou a zdravou vodu ze svých kohoutků? Domácí opravny vody zvýší kvalitu vaší vody a zbaví jich všech nežádoucích látek.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Obalové hospodářství pro firmy Praha – systém EKO-KOM
Díky našemu systému EKO-KOM zajistíme obalové hospodářství všem firmám v Praze i České republice.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Úprava a filtrace vody pro komerční i domácí využití, e-shop
Nejste si jisti kvalitou vody u vás doma či ve firmě a zvařujete úpravu vody? Nebo potřebujete mít jistotu naprosto čisté vody i bez těch nejmenších nečistot pro použití v průmyslu či stomatologii? Naše společnost GORO nabízí řadu možností úprav a filtrace vody. V nabídce máme jak komerční úpravny vody, tak i úpravny vody pro domácí ...
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Správné vedení evidence obalů - seminář pro firmy
Na semináře o správném vedení evidence obalů ve firmě zve své klienty společnost EKO-KOM.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Environmentální výchova - programy pro malé i velké (Praha)
Naše planeta je křehká a měli bychom se k ní chovat s úctou. Mnoho lidí však na to zapomíná a rozhazuje odpadky všude přírodě, znečišťují ovzduší, apod. Uchovejme planetu krásnou i dalším generacím a vychovejme populaci ekologů. V hlavním městě České republiky se o environmentální výchovu malých i velkých postará společnost Lesy hl. m. ...
Zpětný odběr odpadů – ekologický systém EKO - KOM pro města a obce
Obce a města, která jsou v ekologickém systému EKO-KOM, zajišťují zpětný odběr odpadů a mají proto nárok na finanční odměnu.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů