Účelem ekologických projektů a zařízení je podpora činností, které jsou charakteristické šetrností k životnímu prostředí. Jde zejména o podporu elekromobility, odstranění veškeré ekologické zátěže, revitalizaci parků a lesoparků, obnovu fauny i flory, ekologické stavby a mnoho dalšího.

EIA a IPPC - poradenství, zpracování dokumentace, žádosti, studie, posudku
Společnost E-expert, spol. s.r.o. poskytuje odborné poradenství pro řešení projektů v ochraně životního prostředí. Zpracovává veškeré dokumentace, žádosti, studie a posudky.
E-expert, spol. s r.o.
Jak se stát klientem společnosti EKO-KOM, a.s. ve čtyřech krocích
Chcete se stát klientem společnosti EKO-KOM, a.s.? Není nic jednoduššího a rychlejšího. Stačí k tomu čtyři jednoduché kroky, z nich posledním je obdržení Osvědčení o zapojení do systému.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Povinnosti zpětného odběru a využití odpadů z obalů – vyřídíme za Vás
Uvádíte na trh obaly nebo balené výrobky? Pak se i Vás týká povinnost zpětného odběru a využití odpadů z obalů. Se společností EKO-KOM, a.s. se sídlem v Praze budete mít o starost méně.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Kontroly, ekologizace a autorizované měření emisí z kotlů
Společnost Ekotechnika v Ostravě nabízí svým zákazníkům řešení ke snižování emisí z kotlů. Provádíme kontroly, ekologizace a následné autorizované měření emisí z kotlů.
Poradenství v oblasti životního prostředí a ekologie
Zvažujete certifikaci ISO 14001 a potřebujete pomocnou ruku s přípravou? Disponuje vaše firma s nebezpečnými látkami a nevíte si rady s bezpečnostními listy a potřebnými dokumenty?
Ochrana životního prostředí Česká Lípa, odpadové hospodářství, ekologické likvidace, monitoring
Naše firma Jesis CZ s.r.o. z České Lípy poskytuje poradenství v oblasti ekologie a životního prostředí, likvidace ekologických zátěží, péče o životní prostředí a odpadové hospodářství, hydrogeologie.
Odběr vzorků biologických složek, sledování a hodnocení ekologického stavu vod Brno, analýzy
Odběr vzorků biologických složek, sledování a hodnocení ekologického stavu vod Brno, testování, měření a analýzy v oblasti životního prostředí.
Sluneční ohřev vody fotovoltaikou - vlastní energie pro vlastní potřebu
Ohřev vody s.r.o. ze Zlína využívá patentované technologie ohřevu vody fotovoltaickými panely. Firma Vám zajistí komplexní řešení slunečního ohřevu vody, zpracuje Vám návrh a zrealizuje celý projekt.
Fotovoltaika s dotací výzva 3 2021 - fotovoltaické systémy pro firmy, program úspory energie
Společnost Ohřev vody s.r.o. Zlín pomůže vyřídit dotace na fotovoltaické systémy pro firmy, i v r.2021 je aktivní výzva 3 v programu úspory energie. Fotovoltaika s dotací je stále dostupná.
Ochrana životního prostředí a ekologické poradenství
Poradenství v oblasti ochrany životního prostředí a ekologické poradenství nabízí v Brně a jeho okolí společnost Ing. Jaromír Pokoj
Ekologie a ochrana ŽP, sanace skládek a ekologických zátěží
Ochrana životního prostředí, sanace ekologických havárií a nakládání s odpady včetně odpadu nebezpečného. Ekologické audity a poradenství v oblasti ochrany životního prostředí.
ENVIREX HOLDING, a.s.
Rekuperační systémy pro rodinné domy, novostavby nebo komerční prostory
Konec tepelným ztrátám, vlhkosti vzduchu, plísním a pachů. Efektivní úspora energie s rekuperační jednotkou od společnosti KESPOGAS.
Hydrogeologické posudky a průzkumy, ekologie, hodnocení vlivu staveb, ekologické audity
Kompletní služby v oblasti ekologie, hydrogeologie a vodního hospodářství poskytuje společnost ENVI-AQUA, s.r.o. z Brna. Provádíme preventivní a kontrolní opatření včetně realizací.
Ekologie, posuzování vlivů na životní prostředí, poradenství
Ekologické audity, autorizované posuzování vlivů na životní prostředí EIA a SEA, poradenství v oblasti chemických látek, odpadů, vody zajišťuje Ing. Jaromír Pokoj, okres Blansko.
Odstranění dusičnanů, železa a manganů Chrášťany – účinnost 100%
Úpravny vody od společnosti společnost GORO, spol. s r.o. z Chrášťan přináší řešení u železité vody, kdy na principu katalytické výměny iontů odstraní železo a mangan a zdraví škodlivé dusičnany.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Fotovoltaika a Nová zelená úsporám - poradenství
Odborné poradenství ohledně fotovoltaiky a výstavby fotovoltaických elektráren poskytuje společnost Bc engineering z Brna, která působí po celé České republice.
Solární střešní tašky pro vytápění a ohřev vody, Prachatice
Solární střešní tašky v klasickém vzhledu bobrovky, využití pro vytápění o ohřev vody, vhodné na historické budovy i novostavby od společnosti SILVER PLANET s.r.o., Prachatice.
Odstranění legionelly Chrášťany – využívá UV záření a nemění vlastnosti vody
Odstranění patogenních bakterií legionelly a ochrany zdraví docílíte bez změny vlastností vody a použití chloru a s UV sterilizátory od společnosti GORO, spol. s r.o. z Chrášťan.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
GORO Pharmapur - komplety určené k přípravě vody s přímým odběrem převážně pro farmacii
Komplety GORO Pharmapur od firmy GORO spol. s r.o. z Chrášťan jsou určeny k přípravě vody převážně pro farmacii nebo tam, kde je vyžadována její kvalita podle ČL 2009 s přímým odběrem.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Úprava vody pro průmyslové objekty, bytové jednotky
Úprava vody, dodávky technologií, instalace a servis zařízení, filtrů pro průmyslové objekty, bytové jednotky, rekreační zařízení a kotelny realizuje Harsoft - Ing. Stanislav Vacík, Praha.
Řešení pro uskladnění energie Fronius – efektivní akumulátorové systémy
Řešení především pro krátkodobé uskladnění solární energie pomocí efektivních akumulátorových systémů nabízí provozovatelům sítí společnost Fronius Česká republika s.r.o.
Sběrové akce ve školách České Budějovice
Sběrové akce starého netříděného papíru nebo Al folií zajistí pro školy v českých Budějovicích a okolí přistavením sběrného kontejneru firma Petr Novák s.r.o.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Temperování a přitápění místností s teplovzdušnými solárními panely pro příjemný domov
Teplovzdušné solární panely SolarVenti Vám pomůžou s větráváním, odvlhčováním a plísněmi a v neposlední řadě s přitápěním a vytápěním domu, které Vám sníží energetickou náročnost.
Ekologické poradenství, audit životního prostředí, odstraňování ekologických zátěží
Ekologické poradenství a konzultace, certifikace a audit životního prostředí, odstraňování ekologických zátěží, odběry vzorků odpadů a odpadních vod zajišťuje společnost VOUT, s.r.o.
Účinné čištění technologických a odpadních vod
Zajišťujeme plynulé dodávky čistíren průmyslových odpadních vod s vysokou účinností čistícího procesu - ABESS, s.r.o. Kladno