Exportérům i importérům obchodujícím se zeměmi Evropské unie i mimo EU nabízí celní služby komplexní poradenství a zastupování v celním řízení, proclení zásilek, výpočet cla a daní včetně osvobození od cla, vyplňování dokladů JSD, VDD, T1, CMR, EUR.1, registraci a podání hlášení INTRASTAT, komunikace s celní správou.

Celní deklarace, kompletní celní služby, celní řízení, vedení účetnictví
Kompletní celní služby, celní deklarace, zastoupení klientů při celním řízení a jednání, vedení celních skladů realizuje Celní služby Neratovice, Zdeňka Karakülah.
Celní deklarace Hradec Králové – služby v celním řízení
Svým zákazníkům zajišťujeme služby v oboru celní deklarace v rámci Královéhradeckého kraje - Juhasz Logistic, s.r.o. Hradec Králové
Juhasz Logistic, s.r.o. Autodoprava a spedice Hradec Králové
Vyhotovení celních dokladů, zastoupení v celním řízení, hlášení INTRASTAT, poradenství
Komplexní celní služby včetně celních dokladů a poradenství v dané oblasti Vám poskytne společnost Celní služby, s.r.o. z Karlových Varů. Individuální přístup dle potřeb zákazníka.
Celní poradenství Praha – odbavení podle platných předpisů a nařízení
Celní poradenství a optimální řešení odbavení zboží podle platných předpisů při vývozu i dovozu zajistí zkušený tým specialistů společnosti NIPPON EXPESS se zastoupením v Praze.
Kompletní celní služby, celní deklarace, intrastat  - zpracování a poradenství od odborníku
Společnost CELSPED s.r.o. poskytuje kompletní celní služby zákazníkům včetně celního poradenství a služby ohledně statistického hlášení INTRASTAT v okolí Zlína i Vsetína.
Celní služby - poradenství, vystavení dokumentů i vyřizování žádostí jménem klienta
Kromě bezpečné přepravy pro Vás firma Promet Logistics a.s. zajišťuje také celní služby. Využít můžete poradenství, vystavení potřebných dokumentů i vyřizování žádostí Vašim jménem.
Freezone, bezcelní zóna - celní sklady, export, doprava do Ruska i celní služby
Bezcelní zóna - freezone v České republice s celními sklady usnadňuje firmám export i import a společnost CMX - GRADDO a.s. zde působí jako přední poskytovatel služeb pro export a dopravu do Ruska.
Železniční přeprava, doprava mezinárodní i tuzemská
Společnost NH - TRANS, SE působí v oblasti poskytování vnitrostátního a mezinárodního zasilatelství. V rámci individuálních řešení poskytuje ve spolupráci s národními dopravci kompletní služby v nákladní železniční přepravě. Mezi nejčastěji přepravované komodity firmy NH - TRANS patří hromadné substráty, paliva, železné a ocelové výrobky, železný ...
Celní deklarace Hradec Králové
Celní deklarace Hradec Králové probíhá v systému Intrastat. Celní deklarace spolehlivě sleduje pohyb zboží mezi státy EU. Zastupujeme klienty nejen z Hradce Králové. Služby celní deklarace nabízíme v rámci Královéhradeckého kraje, celé ČR a zemím EU. Naše společnost CD - JAS s.r.o. působí nedaleko celního oddělení Hradec Králové ve vlastním ...
Nákladní mezinárodní, vnitrostátní doprava, celní služby Ostrava
PROMET LOGISTICS a.s. se sídlem v Ostravě zajistí nákladní dopravou vnitrostátní i mezinárodní, vytěžování vozidel: - silniční přeprava sypkých materiálů, paletovaného zboží, nebezpečného materiálu - mezinárodní železniční přeprava sypkých materiálů, nebezpečného zboží, vaše přepravované zboží zároveň pojistíme. Celní služby, poradenství, ...
Celní služby, deklarace, celní poradenství
Firma ComCD-celní deklarace s.r.o. provádí celní služby a deklarace včetně poradenství v této oblasti.
ComCD-celní deklarace s.r.o.
Zpracování Intrastat, statistické hlášení pohybu zboží v rámci EU
Celní deklarace společnosti EURO CUSTOM s.r.o. zajišťuje kompletní celní služby ve Zlíně a okolí.
EURO CUSTOM s.r.o. www.celnideklaracezlin.cz
Přeprava, spedice, skladování a logistika Zlín, Olomouc
Firma BC LOGISTICS s.r.o. v Otrokovicích nabízí veškeré transportní a logistické služby. Zajišťuje nejen přepravu pro svého hlavního zákazníka Barum Continental spol. s r.o., ale má také působnost i zahraničí. Máme také pobočky v Olomouci a na Slovensku. Nabízíme také skladovací služby. Zajistíme skladování ve veřejných a celních skladech a ...
Autodoprava, přeprava nadrozměrných nákladů Frýdek-Místek
Specializujeme se na mezinárodní, vnitrostátní kamionovou dopravu: - přeprava nadrozměrných nákladů - přeprava nebezpečných látek - přeprava sklápěcími vozy, bagry, jeřáby - celní služby, spedice.
Železniční, silniční přeprava, kontejnerová doprava Ostrava
PROMET LOGISTICS a.s. nabízí silniční, železniční, kontejnerovou, námořní dopravu: - vnitrostátní, mezinárodní dopravu - přeprava nebezpečného zboží, sypkého materiálu - vytěžování vozidel, spedice - pojištění přepravovaného zboží - informace o pohybu vagónů po železničních tratích - celní služby, poradenství - statistické výkazy INTRASTAT.
Celní služby, vystavování celních dokumentů Ostrava
GARANTRANS s.r.o. nabízí celní služby: - zastoupení klienta v celním řízení - celní řízení - vyřizování žádostí v celním řízení - komunikace s celní správou - vystavování celních dokumentů - poradenská činnost o oblasti celních služeb - zajištění celního dluhu - zajištění skladování - odbavování tranzitních zásilek formou dokumentu T1 - ...
Mezinárodní doprava zásilek po celém světě
Společnost Panalpina Czech s.r.o. se zabývá mezinárodní, vnitrostátní přepravou a dopravou zásilek. Dále nabízíme komplexní služby v letecké a námořní přepravě po celém světě. Zajišťujeme také logistiku, spedici, distribuci a celní služby. Pro další informace o naší činnosti najdete na našich www stránkách, viz odkaz níže.
Přeprava zásilek po ČR, přeprava zásilek do zahraničí, RPS logistic s.r.o.
RPS logistic s.r.o. nabízí služby mezinárodní silniční dopravy v celé Evropě. Mezi naše služby spadá - vnitrostátní i mezinárodní přeprava - expresní přeprava po ČR a SR - zásilky - celovozové, dokládkové, kusové, sběrné, termínované - letecké zásilky - kontejnerové zásilky - ADR, přepravy nebezpečného nákladu - přeprava ...
Mezinárodní kamionová doprava, zasilatelství, RPS logistic s.r.o
Firma RPS logistic s.r.o. pracuje v oblasti mezinárodní kamionové dopravy již od roku 1993. Naše služby- Mezinárodní autodoprava, logistika, spedice, zasilatelství. Služby: -vozový park smluvních dopravců -přeprava "Just in time" -neustálý kontakt s řidiči -pojištění -kompletní servis -doprava a přeprava ...
Expresní přeprava zásilek po celém světě
Společnost Panalpina Czech s.r.o. se zabývá mezinárodní, vnitrostátní přepravou a dopravou zásilek. Zajišťujeme také: - logistiku, logistika - skladování - distribuci, distribuce - celní služby. Pro bližší informace klikněte na odkaz viz níže.
Skladovací a celní služby Praha
Společnost Expeditors International ČR s.r.o. nabízí: - logistické služby pomocí letecké, námořní a silniční přepravy. Dále zajišťujeme: - skladovací služby - distribuční služby - celní služby. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Kompletního celně-deklarační servis Praha
Společnost Ceda service & consulting, s.r.o.nabízí celně deklarační servis. Zajistíme veškeré celní služby potřebné pro export a import zboží mezi Českou republikou a třetími zeměmi nebo zeměmi Evropské unie. Každý zákazník u nás dostane individuálně sestavený paket celních služeb. Více info naleznete viz odkaz níže:
Pozemní přeprava nákladů
Společnost GEFCO ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o. je schopna pokrýt veškeré požadavky klientů: - sběrné služby - celovozovou přepravu a dokládku - leteckou a námořní přepravu - expresní individuální přepravu - celní agendu - přepravu jednostopých a dvoustopých vozidel. Pro bližší informace klikněte na odkaz viz níže.
Stěhování Praha
Nabízíme stěhování a malování v Praze, celé ČR i Evropě. - Stěhování po celé ČR - Stěhování ČR + EVROPA - Mezinárodní stěhování - Celní služby - Stěhování bytů a kanceláří - Stěhování skladů - Stěhování těžkých břemen a další. Pro podrobnější informace klikněte na odkaz viz níže.
Skladování a distribuce po celé ČR
Společnost GEFCO ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o. pokrývá všechny obory dodavatelského řetězce: - Logistika a příprava nových automobilů (Automotive) - Silniční doprava (Overland Network Solution) - Námořní a letecká doprava (Oversea Solution) - Logistické platformy (Logistic Solution) - GefBox - Celní a daňové zastoupení. Pro bližší ...