Vinárny a vinné sklípky poskytují svým hostům příjemné zázemí a nabídku širokého sortimentu vín. Můžete si tak užít služby jako řízené degustace, ochutnávky vzorků, firemní i soukromé akce včetně jídla a zábavy. Ze široké nabídky si můžete vybrat vína bílá. červená, růžová, šumivá, dezertní, suchá, polosuchá, sladká, polosladká, přívlastková.

Speciální kolekce vín pro svatby, oslavy výročí, narozenin a další příležitosti s vlastní etiketou
Jedinečné edice vín s etiketou dle vlastního návrhu vhodné pro svatby, oslavy výročí, narozenin a dalších výjimečných událostí dodává Vinařství Omasta z Horních Bojanovic.
Statek Šardice, penzion, ubytování na statku, dovolená na Slovácku, oslavy, svatby, firemní akce
Velmi příjemné ubytování, pořádání oslav a firemních oslav uprostřed malebného Slovácka nabízí Statek Šardice.
Řízená degustace vína v historickém vinném sklípku z 15.století
Jedinečnou atmosféru degustace vína v historickém vinném sklípku z 15.století zažijete ve Vinařství Omasta ve Velkých Pavlovicích, kde ochutnáte vína z několika vinařských podoblastí.
Rodinné oslavy ve vinném sklípku s výtečnou domácí kuchyní a skvělým vínem
Ve vinném sklípku penzionu Herbenka v Hustopečích pro Vás rádi připravíme rodinnou oslavu s výtečnou domácí kuchyní a skvělým moravským vínem.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Posezení ve vinném sklepě s degustací vína – degustační balíčky s občerstvením
Posezení ve vinném sklepě s degustací vína v centru vinařského městečka Velké Pavlovice poskytuje  rodinné Vinařství V & M Zborovský. Vyzkoušejte naše degustační balíčky s občerstvením.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Oslavy ve vinném sklípku na Pálavě – rodinné, narozeninové oslavy, svatební hostiny
Oslavu ve vinném sklípku na Pálavě uspořádejte ve Pension a restaurant FLORIÁN v Pavlově u Mikulova. Pomůžeme Vám uspořádat rodinné a narozeniny oslavy nebo svatební hostiny.
Degustační večer, řízená degustace vína a prohlídka vinného sklípku
Vychutnejte si se svou rodinou nebo přáteli degustační večer ve PPS Vinařství Strachotín. Čeká Vás řízená degustace jakostních a přívlastkových vín, a také prohlídka vinného sklepa.
Degustujte pravá francouzská vína jen v našem vinném sklípku
Uvažujete-li, kam vyrazit na degustaci pravých francouzských vín ať už s rodinou nebo s přáteli, pak neváhejte a navštivte naše vinařství v těsné blízkosti města Znojmo.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Penzion s vinným sklípkem pro rodiny s dětmi v klidném prostředí - parkování zdarma
Ubytování pro rodiny s dětmi v příjemném a klidném prostředí města Hustopeče u Brna vám zajistí penzion Herbenka. Nechybí u nás vinný sklípek a parkováním pro hosty je zdarma.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Vinařství Petr Novotný - skvělá česká vína a degustační nabídky s občerstvením
Vinařství Petr Novotný z Čejkovic v okrese Hodonín nabízí výborná odrůdová vína, která Vás okouzlí svou chutí i vůní a můžete si objednat i výhodné degustační balíčky.
Svatební oslava, svatební hostiny v pálavské vinárně a restauraci s ubytováním
Ve vinárně a restauraci Pension a restaurant FLORIÁN v Mikulově můžete uspořádat Vaši svatbu. Připravíme Vám svatební hostinu, občerstvení, jídelní tabuli a zajistíme ubytování pro novomanžele.
Vinný sklípek s ubytováním Pavlov u Mikulova - rodinný penzion uprostřed Pálavy
Hledáte vinný sklípek s ubytování za přijatelnou cenu? Rodinný penzion Florián uprostřed Pálavy je ideálním prostředím pro toulky vinicemi a krásnou přírodou.
Firemní akce v moravském vinném sklípku s občerstvením a degustací vína
Pozvěte své kolegy na firemní akci do moravského vinného sklípku. Vinný sklípek Herbenka v Hustopečích se postará o občerstvení i přísun vína po celou dobu události.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Na ochutnávky a degustace vín zavítejte do našeho vinařství
Spojte příjemné s užitečným a zavítejte do našeho vinařství VINO HORT v Dobšicích na Znojemsku, kde ochutnáte vynikající vína a zároveň se dozvíte další informace.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Prohlídka a degustace vína v Malovaném sklepě s originální výzdobou
Klenutý sklep s originální výzdobou od lidového umělce Maximilliana Appeltauera – to je Malovaný sklep ve Sedlešovicích u Znojma. Přijďte si prohlídnout tento jedinečný sklep a ochutnat unikátní víno.
Vinotéka Malovaný sklep
Posezení a oslava ve vinném sklepě - večeře a řízená degustace vína se sommeliérem
Posedět s blízkými a oslavovat různé události můžete ve Vinném sklepě a penzionu Herbenka v Hustopečích na Jižní Moravě. Zajistíme večeři, řízenou degustací vína se sommeliérem nebo cimbálovou muziku.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Vinný sklípek, posezení a degustace moravskýh vín Zaječí
Chcete přijet na jižní Moravu ochutnat, degustovat kvalitní moravské víno ve vinném sklípku s posezením. Potom přijeďte do obce Zaječí na jižní Moravě do Vinařství Herůfek a navštivte náš vinný sklípek kde Vám nabídneme ochutnávku kvalitního moravského vína, které si můžete také i zakoupit. V našem vinném sklípku pro Vás rádi připravíme ...
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Firemní akce, večírky a školení ve vinárně s řízenou degustací vína
Překvapte vaše kolegy a zaměstnance – zorganizujte firemní akci, školení nebo večírek ve vinárně Pension a restaurant FLORIÁN v Pavlově na jižní Moravě. Zajistíme pro Vás i řízenou degustaci vína.
Degustace kvalitního moravského vína - Císařské sklepy Horák
Pokud vám chutná víno a chcete mu i porozumět, pak navštivte vinařství Horák Čejč a vychutnejte si degustaci moravského vína v císařském sklepě, kde jsme zachovali původní architektonické prvky.
Císařské sklepy Horák
Moravské vinařství Víno Zmeko – prodej, ubytování a degustace tradičních vín
Nabídka moravských tradičních vín, prodej v kamenných obchodech nebo e-shopu, řízené degustace s hudbou a občerstvením s jedinečnou atmosférou, realizace svateb a oslav, ubytování v okolí vinařství.
VÍNO ZMEKO
Firemní večírky, rodinné oslavy ve vinném sklípku s ubytováním v penzionu
Uspořádejte firemní večírky nebo rodinné oslavy v historickém Hustopečském sklípku U Radů v Hustopečích. Zajistíme občerstvení, degustaci se sommeliérem i ubytování v našem penzionu pro všechny hosty.
Soukromé a rodinné oslavy s pohoštěním ve vinném sklepě s možností ubytování
Uspořádejte soukromou nebo rodinnou oslavu v Penzionu a vinném sklepě Moravská oáza ve Valticích. Zajistíme pro Vás pohoštění, cimbálovou muziku i ubytování v našem penzionu.
Večerní posezení ve vinařském dvoře s cimbálem a víny z Vinařství Fuzgrunty
Pohodový večer plný dobrého vína, pohoštění a cimbálovou muzikou k poslechu i tanci zažijete ve vinařském dvoře Vinařství Fuzgrunty.
Vinařství a penzion Fuzgrunty
Ubytování v rodinném penzionu s přátelskou atmosférou  pro skupiny a rodiny s dětmi
Hustopečský sklípek a rodinný penzion U Radů nabízí ubytování s přátelskou atmosférou pro skupiny a rodiny s dětmi. Zažijte u nás pohodlnou dovolenou v příjemném prostředí v Hustopečích.
Pořádání oslav a firemních akcí s občerstvením, someliérem a cimbálovou muzikou
Penzion a vinný sklep Moravská Oáza je ideální místo pro pořádání rodinných oslav, firemních seminářů a školení v zajímavé lokalitě Pálava na jižní Moravě.