Restaurace patří k oblíbeným zařízením, která svým zákazníkům poskytují jídelní menu, nápoje, rozvoz jídel i pořádání firemních či rodinných akcí. Kromě restaurací a pohostinství klasických můžete navštívit také restaurace luxusní, samoobslužné, závodní, rychlé občerstvení, železniční jídelní vozy, pizzerie a další dle druhu kuchyně.

Denní menu - velký výběr jídel včetně polévky, rozvoz, venkovní posezení
Firma Šárka Sendlerová - Catering & jídelna Raduň poskytuje vynikající denní menu. Vybrat si můžete z více druhů polévek a hlavních jídel. Zajistíme rozvoz a venkovní posezení v okolí Opavy.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň
Příjemné posezení s přáteli u dobré večeře, romantická schůzka i obchodní jednání
K příjemnému posezení s přáteli u dobrého jídla, k romantické večeři či k obchodnímu jednání Vás zve stylová restaurace Moravská Chalupa v centru Ostravy, kde se vaří tradiční jídla.
Přijďte na polední menu, které se připravuje z kvalitních surovin, dle receptů moravské a staročeské kuchyně
Výborné polední menu z kvalitních surovin připravují ve stylově zařízené restauraci Moravská Chalupa v centru Ostravy dle receptů moravské a staročeské kuchyně.
Restaurace a penzion Pod Lipami Metylovice  - nezapomenutelná rodinná dovolená v Beskydech.
Přemýšlíte, kam se letos vydat na rodinnou dovolenou nebo jenom tak na výlet s příjemným posezením v restauraci? Restaurace a penzion Pod Lipami v Metylovicích nabízí přesně to, co hledáte!
Restaurace Havířov, česká i mezinárodní kuchyně, lehká a zdravá jídla, rozvoz i catering
Chutnou a kvalitní gastronomii zajišťuje restaurace Radnice Havířov, s.r.o. se specializací na českou i mezinárodní kuchyni. Vaříme klasická i odlehčená jídla, pořádáme soukromé i firemní akce.
Zajděte si na chutnou a vydatnou snídani i na polední, bezlepkové a vegetariánské menu
Vydatné snídaně, chutné obědy, vegetariánská i bezlepková strava, saláty, vše vyrobeno z čerstvých surovin. Ve VITAL BISTRO v Krnově si pochutnáte i na výborných dezertech, dortech a kávě.
Nový interiér hotelové restaurace a fitzóna, která je pro ubytované hosty zdarma, pro zájemce k pronájmu
Moderní fitzóna či vylepšený interiér hotelové restaurace zpříjemní ubytování v Hotelu Gong ve Štramberku, poblíž Kopřivnice. Tělocvična je pro ubytované hosty zdarma a pro zájemce k pronájmu.
Hotel v centru města Opava - pro služební cesty s parkovištěm a perfektní kuchyní
Využijte náš Hotel IBERIA*** pro Vaše služební cesty. Nabízíme příjemné ubytování v Opavě v samotném centru města s hlídaným parkovištěm a skvělou kuchyní.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Cateringové služby pro nejrůznější akce, rodinné oslavy, konference i svatební hostiny
Catering s profesionální obsluhou pro nejrůznější akce, rodinné oslavy, konference i svatební hostiny Vám zajistí Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola Opava v restauraci Vesna.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Pro dětské hosty hotelu či restaurace je připravená dětská herna
Dětský koutek, herna, která zabaví malé i větší děti ubytované v hotelu GONG Štramberk nebo pro návštěvníky naší restaurace. Herna je vybavená nejrůznějšími hračkami a plná zábavy.
Komfortní ubytování včetně snídaně, čtyřhvězdičkový hotel, apartmány
Komfortní ubytování včetně snídaně v malebném městečku Štramberk vám poskytne čtyřhvězdičkový Hotel Gong. Díky skvělé poloze máte na dosah romantické Štramberské náměstí, které má kouzelnou atmosféru.
Nekuřácká stylová restaurace a Valašská jizba - valašské speciality
Hledáte stylový prostor pro pořádání rodinné sešlosti, oslavy, svatby, školení, večírků a jiných akcí? Přijďte do hotelové restaurace či Valašské jizby Hotelu Gong a Vaše představy budou naplněny.
Penzion nad stájí Jakartovice, ubytování a restaurace v Hrubém Jeseníku
Ubytování, restaurace, volnočasové aktivity nabízí Penzion nad stájí - Dalibor Tesař, v Jakartovicích v krásné přírodě Hrubého Jeseníku.
Nekuřácká restaurace s pivnicí U Labužníka Opava - lahodná česká kuchyně a poctivě čepované pivo
Nekuřácká restaurace s pivnicí U Labužníka Opava je nově zrekonstruovaná restaurace v centru Opavy, která vám nabízí poctivou českou kuchyni a výborné čepované pivo.
Stylová restaurace v srdci Opavy - moderní a lehká kuchyň, čerstvé regionální suroviny
Café Restaurant Mincovna je stylová restaurace v samém srdci Opavy, která vám nabízí moderní a lehkou kuchyň. Jídla připravujeme z čerstvých regionálních surovin.
Ubytování přímo v centru Opavy - nejširší nabídka pokojů a cen
Hotel Koruna je tříhvězdičkový hotel v centru města Opavy. Nabízíme nejširší nabídku kategorií pokojů a cen s nádherným výhledem na centrum města Opavy.
Ubytování v bezbariérovém penzionu s restaurací – plníme speciální požadavky
Dobré jídlo a příjemné ubytování jsou neodmyslitelnou součástí Penzionu Ovečka v Nýdku v Beskydech. V bezbariérovém penzionu se stylovou restaurací plníme speciální požadavky.
Svatební kočár učiní váš den nezapomenutelný | Bruntál
Chcete svůj stavební den korunovat neobvyklým zážitkem? Co takhle si pronajmout svatební kočár, který vás odveze vstříc vašemu novému životu? I to je možné v restauraci FARMA nedaleko města Bruntál pod kopci Jeseníků. Tato atraktivní oblast je pro pořádání svateb jako stvořená. Jestliže máte rádi přírodu, bude to to pravé právě pro vás a vaši ...
Restaurace Hukvaldy
Restaurace: - domácí kuchyně, - SPECIALITY tradiční kuchyně, - cimbálová muzika, - oslavy, svatby, kulturní akce, - velký moderně zařízený společenský sál, - kvalitní domácí produkty.
Restaurace-penzion
Stylová restaurace s penzionem nabízí hezké ubytování s výbornou kuchyni.
Ubytování v apartmánech na farmě pro rodiny s dětmi Bruntál
Na Farmě Kočov se můžete ubytovat v pokojích i apartmánech. Farma nabízí ubytování vhodné i pro rodiny s dětmi, restauraci, tenisové kurty i bowling a také vyjížďky kočárem po okolí Bruntálu a Kočova. Jedete do Bruntálu na dovolenou nebo jen na výlet? Pokud ano, tak neváhejte navštívit Farmu Kočov nedaleko Bruntálu, kde se odreagujete od ...
Catering, pořádání rodinných oslav, svateb Opava
Sháníte na Opavsku cateringové služby? Hospoda U Mostu & Caterig nabízí cateringové služby po celém okresu Opava, rozvezeme obědy do firem, seniorům, do domácnosti, pořádáme rodinné oslavy, svatby, firemní večírky, pohřební hostiny, zajistíme květinovou výzdobu a slavnostní tabule. U nás si můžete objednat pečená kolena, knedlíky, mísy, ...
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň
Komfortní, luxusní ubytování, pobytové balíčky, hotel Ostrava
Čtyřhvězdičkový hotel Jan Maria Ostrava nabízí komfortní ubytování. Nachází se v městském obvodě Slezská Ostrava jen pár minut jízdy autem od centra Ostravy. Využijte speciálních akčních pobytových balíčků - wellness, romantický nebo sportovní balíček. Hledáte luxusní ubytování v Ostravě? Nebo přemýšlíte o vhodném místě pro konání firemního ...
Wellness, ubytování, hotel Nový Jičín
Hotel Mc LIMON vám nabízí ubytování v moderně a stylově zařízených apartmánech se sociálním zařízením, televizí, Wifi, minibarem, klimatizací. Restaurace s výbornou kuchyní, venkovním posezením s grilem, dvěmi salónky pro pořádání různých společenských akcí, svateb, firemních večírků, seminářů, konferencí. Wellness služby: - masáže (relaxační, ...
Bowling, restaurace, penzion, ubytování Opava
RAKETA BOWLING s.r.o. Opava - sportovně zábavní centrum nabízí tyto služby: - bowling - 6 dráh - stolní fotbal, šipky - billiard, kulečník - vzdušný hokej - velkoplošná projekce - WiFi zdarma - karaoke, diskotéky - restaurace - možnost pořádání rodinných oslav, svateb, hostin, firemních večírků - salónek - výborná kuchyně - denní menu za ...
Raketa Bowling - Restaurace & Penzion