Restaurace patří k oblíbeným zařízením, která svým zákazníkům poskytují jídelní menu, nápoje, rozvoz jídel i pořádání firemních či rodinných akcí. Kromě restaurací a pohostinství klasických můžete navštívit také restaurace luxusní, samoobslužné, závodní, rychlé občerstvení, železniční jídelní vozy, pizzerie a další dle druhu kuchyně.

Pension Pod sýpkou Lomnice, bezbariérové ubytování, restaurace s letní zahrádkou, bazén, sauna
Rádi Vás ubytujeme ve 2,3 a 4 lůžkových pokojích s vlastním soc. zařízením. Je k dispozici také společná kuchyňka a samozřejmostí je prostorné parkoviště v areálu.
Svatba na zámku v Lednici s luxusním ubytováním, svatební den jako v pohádce
Svatební den a jeho nezapomenutelné kouzlo Vám pomůžeme vytvořit v zámeckém hotelu v Lednici s luxusním ubytováním včetně romantického apartmánu pro novomanželé.
Lázně v zahradě Evropy, lázeňské procedury, léčení a komfort v hotelu Spa Resort Lednice ****
Lázně Lednice na Moravě poskytují lázeňské pobyty pro pohybové ústrojí a pohybový aparát a nově otevřený Spa Resort Lednice, Vám nabízí komfortní ubytování v luxusním Knížecím apartmánu.
Restaurace a pivnice Montána Brno-Kohoutovice, menu, oslavy
Restaurace a pivnice Montána Brno-Kohoutovice, grilované speciality, česká kuchyně, denní menu, pivní výčep, salonek pro svatby a oslavy, letní zahrádka, dětské hřiště.
Pizzerie Brno – Pisárky – rozvoz každý den v týdnu až do 2.30 do rána
Přepadl Vás nečekaný hlad, nestíháte uvařit večeři nebo přišla neohlášená návštěva? Vše vyřeší pizzerie s rozvozem Hladový vlk, kterou naleznete na adrese Brno – Pisárky a kde mají otevřeno do 2.30.
Hotel, ubytování v centru Brna, konferenční prostory, laosko-thajská restaurace
Hotel Amphone*** AMPHONE, spol. s.r.o., hotel v centru Brna s příjemným ubytováním a laosko-thajskou kuchyní. Ideální místo k odpočinku i na pořádání firemních a rodinných akcí, večírků a svateb.
Hotel, restaurace, vinařství LAHOFER s.r.o. v centru Znojma
Ubytování, restaurace a vinný sklep v nekuřáckém hotelu LAHOFER s.r.o., sídlící v centru města Znojma, poblíž NP Podyjí.
Ubytování v zámeckém hotelu - perfektní komfort i restaurace
Ubytování v zámeckém hotelu Lednice na Moravě - perfektní komfortní a stylové ubytování s vyhlášenou kuchyní na Zámeckém hotelu v Lednici - památkové území Lednicko-valtického areálu.
Restaurace, polední menu, společenské akce, ubytování na jižní Moravě
Chcete se dobře najíst v příjemném prostředí s milou a profesionální obsluhou? Pořádáte společenskou akci a hledáte vhodné prostory? Právě pro Vás je tu restaurace Slávie v okrese Znojmo.
Školící místnost, pronájem, prostory ke školení - firemní workshopy
Školící místnost k pronájmu, prostory ke školení, firemní workshopy, meetingy, firemní akce a oslavy ve Velkých Pavlovicích u firmy Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů.
Prostory pro školení, školící místnost, prostory pro firemní den
Prostory pro školení, pronájem školící místnosti, školení s ubytováním v penzionu, prostory pro firemní den, oslavy, večírky od firmy Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů ve Velkých Pavlovicích.
Únorové Gourmet Menu 12. 2. 2022 na hotelu Kraví Hora, snoubení vína a pokrmů
Únorové Gourmet Menu 12. 2. 2022, snoubení vína a pokrmů, zážitkové pětichodové menu pro Vás připravili na hotelu Kraví hora v Bořeticích.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Kongresová a firemní turistika, prostory pro školení
Kongresová a firemní turistika, prostory pro školení, školící místnost, pořádání firemních akcí -kongresů, workshopů, oslav na jižní Moravě u firmy Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů.
Vegetariánská nekuřácká restaurace, veganské, vegetariánské menu Znojmo
Vegetariánská restaurace, nekuřácké prostory, veganské, vegetariánské menu, bezmasá kuchyně, denní menu nabízí Restaurace Na Věčnosti sídlící ve Znojmě.
Rozvoz pizzy Hustopeče,obědová pizza Židlochovice, 55 druhů pizz, pizzerie.
Rozvoz pizzy Hustopeče,obědová pizza Židlochovice, 55 druhů pizz, jídlo na objednávku od Restaurant-pizzerie Michelle - pizza do domu.
Svatba jako pro princeznu - zařiďte si překrásnou svatbu v blízkosti zámku Lednice
Zámecký hotel Lednice je překrásný tří hvězdičkový hotel, který leží v pohádkovém prostředí blízko zámku Lednice. Hotel je ideální nejen pro oslavy, ale také pro pohádkové svatby.
Silvestrovská akce, přivítání nového roku v hotelu Znojmo
Chtěli byste přivítat nový rok jinak a přitom zažít super silvestrovskou atmosféru v hotelu? Pak neváhejte a využijte naši akci na Silvestrovský galavečer ve Znojmě ve známém hotelu Prestige. Zaručíme Vám příjemnou atmosféru hotelové restaurace, kde si užijete bohatý galaraut. Máme připraven pestrý program a o půlnoci přípitek skvělým sektem za ...
Mikuláš na Hotelu Zámeček v Mikulově
Máte rádi předvánoční čas a čekáte už na příchod Mikuláše s anděli a spouštění čertů, pak se přijďte podívat se svými dětmi na již tradičně osvědčeného a nejvyhlášenějšího Mikuláše v okolí Mikulova. V sobotu 5.12.2015 bude svatý Mikuláš s čerty a anděly rozdávat dárky a sladkou nadílku všem dětem v areálu Hotelu Zámeček v Mikulově. Tak ...
Hotelový komplex s moravským sklípkem (Mikulov)
Míříte na jih Moravy a hledáte ideální místo k ubytování? Navštivte hotel Zámeček Mikulov a poznejte krásy Pálavy a jejího okolí. Hotelový komplex nacházející se u kraje města, poskytne vám kvalitní ubytování, rozptýlení v moravském sklípku, ale také prostor pro pořádání konferencí či školení. Dispozičně je také vhodný k rodinným oslavám či ...
Ubytování, hotel | Brno | Brno-venkov
Hledáte pro Vás vhodný hotel v okolí města Brna? Chcete se ubytovat v příjemném prostředí hotelu v Brně? Přijeďte do Hotelu Gregor ***Brno Modřice, Brno-venkov. Náš Hotel Gregor*** umístěn 10 minut jízdy autem od centra města Brna a od brněnského Výstaviště. Nabízíme ubytování v hotelu s kapacitou celkem 32 lůžek, k dispozici 13 ...
Ubytování Hotel | Kurdějov
Potřebujete sehnat ubytování v hotelu na jižní Moravě? Hledáte příjemný hotel v okolí města Hustopeče? Hotel Kurdějov a.s. nabízí ubytování v hotelových domech Tenis, Adina a Vinař. Každý hotelový dům má osobité pojetí a nabízí něco jiného, tak, aby jako celek uspokojily každého návštěvníka. Nabízíme Ubytování: -156 lůžek, 52 pokojů, 2 ...
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Ubytování v historickém městě Mikulov
Hledáte ubytování v blízkosti historického města Mikulov? Chcete bydlet v chráněné krajiné oblasti Pálava? Balloon penzion nabízí ubytování a restauraci právě v blízkosti města Mikulovou a v blizkosti oblasti pálava v krásné obci Horní Věstonice. Ubytování nabízíme ve dvou čtyřlůžkových pokojích, mají sociální zařízení, televizi, ...
Páteční gastronomické večery,zážitky,vína,dárkový poukaz,menu
Hotel Kurdějov a.s. Hotelový dům Tenis, Adina, Vinař *** nabízí Páteční gastronomické večery. Zážitková gastronomie Vážení zákazníci, Hotel Kurdějov připravil pro všechny zájemce o kvalitní gastronomické zážitky nový program Páteční gastronomické večery v nově otevřené restauraci „Vinařka“ v přízemí hotelového domu Vinař v ...
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Levné ubytování pro firmy v centru Znojma
Levné ubytování ve Znojmě, ubytujte své zaměstnance u nás! Nabízíme levné ubytování pro firmy v Penzionu Morava nacházejícím se nedaleko centra historického města Znojma. Náš penzion nabízí celoroční ubytování ve vkusně zařízených pokojích s kapacitou 82 lůžek – ve 2 čtyřlůžkových a 31 dvoulůžkových pokojích se sociálním zařízení na chodbě ...
Levný penzion, levné ubytování Znojmo
Chystáte se do Znojma a hledáte levné ubytování? Pak neváhejte a navštivte náš penzion Morava, kde Vám nízké ceny zaručíme! Náš penzion naleznete nedaleko centra Znojma v chráněné krajinné oblasti Podyjí. Kapacita penzionu je 82 lůžek a k dispozici máme 2x čtyřlůžkové pokoje se sociálním zařízením a 3x dvoulůžkové pokoje se sociálním ...