Restaurace poskytují různé možnosti stravování, cateringové služby i rozvoz jídel. Můžete si tak vychutnat denní menu, minutková jídla, dezerty i nápoje a speciality různých druhů kuchyní jako české, italské, čínské, thajské, mexické, francouzské, řecké, maďarské, ryby a mořské plody, steaky a steakhousy, vegetariánská jídla a další možnosti.

Grilované speciality z Kavárny U Přívozu - přijďte podráždit chuťové buňky
Nenechejte si ujít grilované speciality z Kavárny U Přívozu - dopřejte si gastronomický zážitek a přijďte podráždit chuťové buňky. Nejdete nás v obci Spytihněv nedaleko Zlína i Uherského Hradiště.
Klimatizovaná kavárna - rychlé snídaně, domácí limonády, výběrová káva, italské dezerty
Klimatizovaná kavárna LUSSO CAFFE Zlín zve k příjemnému posezení. Otevřeno máme celý den - připravíme Vám snídaně, svačiny, italské dezerty, kávu i domácí limonády.
Letní pobyt, rodinná dovolená - ubytování pro děti do 15 let zdarma
Na Hotelu Všemina si užijí děti i rodiče letní pobyt na plno. Ubytování pro děti do 15 let je zdarma. Díky animačnímu programu i výletům v okolí Zlína, Vsetína Vás čeká rodinná dovolená plná zábavy.
Na gurmánský zážitek i denní menu do Restaurace La Farfalla - Středomořská kuchyně
Do Restaurace La Farfalla Zlín můžete přijít na denní menu i speciality. Jídlo u nás je vždy gurmánský zážitek - vaříme z čerstvých surovin. Naši práci děláme s láskou.
Pizzerie ve Zlíně - domácí těstoviny, dezerty, pizza, speciality z čerstvých surovin
Restaurace - pizzerie Dal Conte Zlín, otevřená v prostorách bývalé pizzerie Barli, zve na pizzu, domácí těstoviny, dezerty. Vaříme vše z čerstvých surovin.
Rozvoz obědů, jídla - chutné denní menu z kvalitních surovin bez chemie
Chutné denní menu z kvalitních surovin a bez zbytečné chemie zajišťuje Restaurace Zubr ve Zlíně, která obědy rozváží také do Otrokovic, Napajedel i Spytihněvi. Využijte jednoduchého dovozu jídla.
Výborné denní menu - tradiční jídlo až k vám domů, dovoz zdarma
Výborné denní menu si můžete bez práce a jednoduše vychutnat v pohodlí vašeho domova. Tradiční jídla restaurace Zubr totiž rozvážíme zdarma do Kroměříže, Holešova i Hulína.
Tradiční husí hody-Svatomartinské víno, pivo a pečená husa
Rodinná Restaurace U Barona Zlín pořádá tradiční Svatomartinské husí hody. Rezervujte si u nás včas stůl. Podávat se bude pečená husa, husí roláda a vybraná Svatomartinská vína a speciál pivo.
Lanové centrum Zlín, Otrokovice-pronájem areálu pro firemní, soukromé akce
Lanáček Otrokovice je lanové centrum pro děti i dospělé v okrese Zlín. Je možné si domluvit pronájem celého areálu pro firemní i soukromé akce.
Nekuřácká restaurace s venkovními atrakcemi pro děti, dospělé
Lanáček Otrokovice u Zlína je nekuřácká restaurace a sportovní centrum s venkovními atrakcemi, průlezkami pro děti i dospělé. Je celoročně v provozu.
Dovoz grilovaných kolen a specialit domů, do práce, do firmy
Kavárna U přívozu Spytihněv zajišťuje dovoz grilovaných kolen a dalších specialit přímo domů, nebo do Vaší práce či firmy v okolí Zlína a Uherského Hradiště.
Zdravé jídlo, bezmasé, bezlepkové-rozvoz Zlín, Otrokovice, Spytihněv
Dopřejte si každý den v práci i doma zdravé jídlo. Abrahámova polévkárna Otrokovice zajišťuje rozvoz jídel ve Zlíně, Spytihněvi a okolí. Zaměřujeme se především na zdravé a lehké, bezmasé, bezlepkové jídlo. Naše nabídka: - zdravá jídla i bezlepková dieta - bezmasá, vegetariánská jídla - lehké obědy a polévky - čerstvé ovocné a ...
Taneční večery v pátek a sobotu v hudební kavárně Café Modus Zlín
Oblíbená hudební kavárna ve Zlíně, to je Café Modus - najdete nás na OD MODUS Zlín, ul. Bartošova 45. Pořádáme pravidelné taneční večery v pátek  19-24 hod a v sobotu 15-24 hod. Využijte také možnost, domluvit si soukromé firemní akce a rodinné oslavy. Otevírací doba: Po-Čt:   9.00-21.00 Pá:      9.00-24.00 So:      15.00-24.00 ...
Bramborové speciality v Selské Krčmě Otrokovice, Zlín
Selská KRČMA je originální restaurace venkovského stylu, ve které pravidelně připravujeme vynikající speciality. Nyní si vás dovolujeme pozvat na bramborové speciality, které u nás můžete ochutnat od 13.8.2014 do 17.8.2014. Nechte se překvapit jaké pokrmy z brambor pro vás naši kuchaři připravili. Věříme, že si u nás pochutnáte a budete ...
Výtvarné semestrální kurzy pro děti i dospělé Zlín
Moje dílna je kreativní kavárna, kde můžete tvořit. Pořádáme semestrální výtvarné kurzy pro děti i dospělé. Přijďte k nám kdykoliv během otvírací doby od 10.00–20.00 nebo i v sobotu od 13.00 – 20.00. Odpočinete si u kávy nebo večer u vínka, ochutnáte naše domácí pečení a můžete u toho tvořit. Kurzy: - tvoření pro maminky s dětmi - keramické ...
Originální restaurace v centru Otrokovic
Servis jako od babičky, příjemné prostředí valašské chalupy a výtečné jídlo. To vše najdete v Selské krčmě v Otrokovicích u Zlína. Nabízíme denní menu, minutky, hotovky, saláty a spoustu dalšího. Přijďte ochutnat kačenu s domácími knedlíky. Ale pozor, varování! Po její konzumaci nebudete chtít nikdy jinou.
Pronájem restaurace, salonku na pořádání soukromých, firemních akcí, svateb, pohřbů Zlín
Restaurace U Huberta v myslivecké stylu nabízí pronájem restaurace nebo nekuřáckého salonku: - na soukromé nebo firemní akce - narozeninové oslavy - pořádání svateb nebo pohřbů.
Restaurace U Huberta, denní menu, minutková kuchyně Zlín
Zveme Vás do stylové restaurace U Huberta. Restaurace je v mysliveckém stylu s loveckými trofejemi: -kapacita 50 osob -salonek 25 osob - nekuřácký -zahrádky 40 osob Nabízíme: -menu (nabídky do emailu) -denní menu -minutková kuchyně -rozvoz obědů -zvěřinové hody -pivní speciály.
Cesta pivních znalců 2013 U Huberta Zlín
Restaurace U Huberta Vás zve na Cestu pivních znalců. Až do konce roku 2013 nabízíme pivní speciality: -pivní speciály - každých 14 dnů jiné pivo z regionálních pivovarů. - Rychtář Rataj - světlý ležák - Sváteční speciál - pšeničný speciál knížete Václava - nefiltrované pivo - Hlinecké 13% - polotmavé pivo speciální - Telčský Zachariáš - ...
Zvěřinové hody u Huberta, 15.-24.11.2013 Zlín
Restaurace U Huberta Vás zve na Zvěřinové hody 15.11. - 24.11.2013 Přijďte posedět do restaurace v mysliveckém stylu a ochutnejte naše zvěřinové speciality. Máme zde nabídku jeleního, srnčího, kančího, nebo mufloního masa.
Možnost pořádání soukromých akcí, svateb, pohřbů, večírků Zlín
Restaurace U dvou slunečnic, pohostinství: - restaurace nekuřácká - kapacita 70 míst: - obědy, večeře - speciality na grilu, grilované na dřevěném uhlí - 3x salónek - kapacita 30, 50, 80 osob - možnost pořádání soukromé oslavy: - svatby - pohřby - předváděcí akce - firemní večírky - letní zahrádka - kapacita ...
Mexická restaurace, firemní, soukromé akce Zlín
Ranchero Mexican steak house and Tequila bar nabízí: -mexickou restauraci, kuchyni -kapacita 90 osob -možnost pronájmu soukromé oslavy, svatby, firemní večírky, akce -víno Michlovský Mikulov, Zlomek a Vávra -mexická vinotéka -chilská vína -argentinská vína.
Restaurace, denní menu Lesní hotel, wellness relax Zlín
Lesní hotel nabízí: Restaurace: -denní menu v restauraci -zážitkovou gastronomii. Hotelový wellness relax: -finská sauna, vonná a solná parní lázeň -jacuzzi, odpočívárna. Ubytování: -2x president aparment -2x apartment -16x dvoulůžkový -luxusní vybavení bezbariérové -internet, TV, satelit. Restaurace: ...
Ubytování Penzion MATA, ubytování v apartmánech v penzionu Zlín
Celoroční ubytování v Penzionu Mata. Složení pokojů: -6 dvoulůžkových pokojů - 3 dvoulůžkové pokoje (letiště), 3 dvoulůžkové - u 2 pokojů možnost přistýlky -max. kapacita 16 osob -k ubytování tenisový kurt zdarma -apartmány -internetové připojení Wi-Fi -sociální zařízení na pokojích Vybavení pokojů: -televize, ...
Soukromé a firemní vánoční večírky, oslavy narozenin Otrokovice, Zlín
Selská Krčma restaurace Otrokovice. Útulná restaurace s velkým výběrem výborných minutek, pizz a různých specialit. Pořádáme všechny akce jako jsou oslavy narozenin, promoce, vánoční večírky. Kapacita restaurace je 42 míst. Kapacita salónku je pro 30 osob.