Restaurace poskytují různé možnosti stravování, cateringové služby i rozvoz jídel. Můžete si tak vychutnat denní menu, minutková jídla, dezerty i nápoje a speciality různých druhů kuchyní jako české, italské, čínské, thajské, mexické, francouzské, řecké, maďarské, ryby a mořské plody, steaky a steakhousy, vegetariánská jídla a další možnosti.

Rychlý a teplý bufet přímo od řezníka - dršťková polévka, pečená masa a pomazánky
Rychlý a teplý bufet provozuje Havlíčkovo řeznictví a uzenářství v Třebíči. Pochutnáte si u nás na dršťkové polévce, pečeném masu, grilovaném kuřeti nebo domácích pomazánkách.
Jedinečný catering i pronájem prostor pro vaše firemní akce
Se zařízením firemní akce vám pomůže firma Řízkovna ze Stříteže, která své služby zajišťuje pronájmem prostor nebo i formou jedinečného cateringového občerstvení nejen v blízkém okolí Třebíče.
Rozvoz jídel a celého chutného poledního menu pro firmy
Rozvoz teplých i studených jídel, ale také celého chutného obědového menu včetně polévky pro firmy v okolí Třebíče zajišťuje Řízkovna ze Střítěže.
Zajištění svatebních hostin
Kvalitní a chutný catering pro Vaši svatební hostinu, včetně prostření slavnostní tabule, cateringového vybavení a párty stanů, dodá Řízkovna ze Střítěže.
Cateringové služby - obložené mísy, chlebíčky, zákusky
Kompletní cateringové služby, včetně obsluhy a veškerého vybavení pro Vás v okolí Třebíče zajistí Řízkova ve Střítěži. Připravíme rodinné oslavy, párty, rauty, firemní večírky.
Občerstvení a catering na smuteční a pohřební hostiny
Chutné a čerstvé občerstvení a různorodé studené i teplé pokrmy na smuteční a pohřební hostiny zajišťuje v Třebíči a jeho okolí restaurace Řízkovna.
Komfortní ubytování v penzionu s vlastní restaurací
Komfortní ubytování v nově zrekonstruovaném penzionu v prostorech bývalého lihovaru s vlastní restaurací Vám na Třebíčsku poskytne Penzion Lihovar v Rouchovanech.
Výhodné lyžařské pobyty pro rodiny s dětmi – jarní prázdniny na Vysočině
Získejte výhodné lyžařské pobyty pro rodiny s dětmi v období jarních prázdnin. Ubytujte se v restauraci a hotelu U Hrocha na Vysočině a užívejte si zimních radovánek.
Restaurace a hotel U Hrocha
Svatomartinské menu v překrásném prostředí Hotelu a Restaurantu Tři Věžičky
Vychutnejte si Svatomartinské menu v Hotelu Tři Věžičky, který poskytuje kromě ubytování také vynikající restauraci, kde Vám uvaří tradiční česká jídla a pohostí Vás skvělým vínem.
Narozeninové oslavy, svatby, večírky, firemní akce Náměšť nad oslavou, Mohelno
Pro pořádání narozeninové oslavy, svatby, firemní akce, večírku a jiných akcí doporučujeme využít prostor v Penzionu a restauraci u Floriánů v Hrotovicích.
Penzion pro cyklisty, restaurace, ubytování, dovolená, Třebíčsko, Mohelno
Ubytování, penzion pro cyklisty, restaurace, stravování, ubytování v apartmánu, hezká dovolená na Třebíčsku v Hrotovicích v penzionu a restauraci U Floriánů.
Ubytování na Vysočině, penzion, restaurace s tradiční českou kuchyní, Hrotovice
Ubytování na Vysočině v příjemném penzionu s možností stravování v restauraci s tradiční českou kuchyní poskytuje Penzion a restaurace u Floriánů, v Hrotovicích.
Ubytování, penzion s restaurací, dovolená za výhodnou cenu na Vysočině, Hrotovice
Příjemná dovolená na Vysočina, pěkný penzion s restaurací, ubytování i pro cyklisty s možností uzamčení kol, ubytování s Wifi připojením nabízí Penzion a restaurace U Floriánů.
Zabijačkové hody, zabijačka, restaurace Hrotovice
Penzion a restaurace u Floriánů v Hrotovicích Vás srdečně zve na tradiční zabijačkové hody, které se u nás konají vždy v lednu. Pokud máte chuť na kvalitní čerstvé zabijačkové speciality, pak neváhejte a navštivte nás, zaručujeme Vám gurmánský zážitek se skvělou atmosférou. Můžete si dát lahodný zabijačkový talíř, kde máte na výběr játra, ...
Levné ubytování na Vysočině - Hotel na Kocandě
Sháníte levné ubytování na Vysočině? Pak se zastavte k nám do hotelu, kde Vás ceny jistě potěší! Hotel na Kocandě najdete v Želivi u Humpolce. Nabízíme levné ubytování pro rodiny s dětmi, školní pobyty, firemní akce či semináře a jiné. Celoročně je k dispozici sál pro konference, teambuildingy, coffebreaky, přednášky, semináře a jiné akce a ...
Rodinné víkendové pobyty Vysočina
Hledáte nádherné místo, kde by jste mohli trávit rodinné víkendy? Pak zavítejte k nám do hotelu, kde si jistě svůj pobyt užijete! Najdete nás na Vysočině v obci Želiv u Humpolce. Ubytování nabízíme již od 250,-/noc a k dispozici máme 63 lůžek. Děti do 3 let mají ubytování zdarma. Pro rodinné pobyty poskytujeme slevu. Součástí hotelu je ...
Kavárna, restaurace Třebíč
Přijďte si příjemně posedět do naší kavárny Amadeus v Třebíči! Nabízíme příjemné prostředí kavárny s nabídkou teplé i studené kuchyně, alkoholických i nealkoholických nápojů, velký výběr káv a mnoho dalšího. V restauraci je Vám k dispozici WiFi připojení zdarma, možnost posezení na terase a parkovat můžete přímo v blízkosti kavárny. Kavárna ...
Amadeus-kavárna Dočekalová Lenka, Mgr.
Svatby Třebíč, svatební hostina
Chystáte svatbu a hledáte krásné místo pro Vaši svatební hostinu? Společnost Dvůr Střítež s.r.o. provozuje jezdecký, rekreační a sportovní areál s ubytováním nedaleko Třebíče. Svým návštěvníkům nabízíme prostory k pořádání různých akcí, rodinných oslav i svatebního veselí. K dispozici je Vám restaurace, konferenční sál a přilehlá terasa s ...
Vodní sporty, cyklistika Vysočina - Hotel Kocanda
Hotel Na Kocandě, nacházející se na Vysočině, v obci Želiv u Humpolce, má pro Vás nabídku levného ubytování. Ubytování zde, je vhodné pro rodiny s dětmi, pro firmy, pro obchodní cestující i školní pobyty. Hotel má také restauraci, kde se vaří celoročně. Celková kapacita hotelu je 90 lůžek, a dalších 90 lůžek máme ve sportparku Kocanda. Výborný ...
Výhodné pobytové balíčky - Jihlava, Vysočina
Hotel - Restaurant Tři Věžičky ve Stříteži nabízí nyní výhodné pobytové balíčky. Náš hotel rodinného typu najdete na hlavním tahu Jihlava - Havlíčkův Brod. Skládá se ze tří budov. Disponuje restaurací se salonkem, hotelovou částí, bowlingem s kongresovými prostory. Ubytování poskytujeme celkově v 74 pokojích, a máme k dispozici také dva ...
Svatba, svatební hostina Jihlava, Vysočina
Hotel - Restaurant Tři Věžičky sídlící na Vysočině nabízí kromě ubytování také možnosti konání svateb, stavební hostiny. Svatební obřad: zajistíme svatební obřad ve venkovním altánku, při hezkém počasí i v trávě, zapůjčíme červený koberec, židle se slavnostními potahy i výzdobu, oddávajícího zajistí matrika Dobronín. Svatební hostina: -salonek ...
Firemní akce, teambuilding, eventy, gastronomický servis - Jihlava,Vysočina D1
Firemní akce, teambuilding, eventy - Jihlava, Vysočina D1 poskytuje rodinný hotel Tři Věžičky. K dispozici salónky, kongresový sál až pro 150 osob.
Organizace svateb Jihlava, oddavky pod širým nebem, svatební hostina, svatební obřad
Kompletní organizaci svateb, oddavky, svatební obřady pod širým nebem a následnou svatební hostinu zajistí Hotel Tři Věžičky.
Hotel, firemní akce, školení, kongresy, semináře Vysočina, D1
Konferenční a kongresové služby, salonky, školící místnosti. Umíme pro Vás připravit školení, seminář, prezentace, obchodní sezení, ale také i svatby, večírky a jiné v hotelu Tři Věžičky.
Penzion, ubytování, rodinné pobyty Jihlava
Penzion DENA, se nachází přímo v srdci Jihlavy. Penzion poskytuje ubytování v moderním a příjemném penzionu. Součástí je parkoviště, které je hlídáno kamerovým systémem. V objektu je připojení na internet, WIFI. Nabízíme i kavárnu – cukrárnu s vlastní výrobou zákusků a dortů, letní předzahrádku s pískovištěm pro děti, dětský koutek i horolezeckou ...