Profesionální služby zámečnických firem vám poskytnou zámečnické práce jako nonstop havarijní služby, otevírání bytů, aut, provozoven i trezorů, opravy a výměny zámků a výplní, osazení bezpečnostních prvků jako třeba mříže, bezpečnostní nátěry, montáže bezpečnostních dveří, opravy po poškození vloupáním a další služby včetně prodeje produktů.

Zakázková výroba bioklimatických hliníkových pergol s regulací stínění, odvětráváním přehřátého vzduchu
Bioklimatickou hliníkovou pergolu, která funguje jako protidešťová zábrana, umožňuje regulaci stínění a navíc odvětrání přehřátého vzduchu, vyrábí na zakázku firma Keranos s.r.o. z Velké Bíteše.
Zámečnické konstrukce na klíč – ocelové, kovové schodiště, balkóny, zábradlí, terasy
Zámečnické konstrukce na klíč do interiéru i exteriéru vyrábí firma UNIVARS. Na míru zhotovíme ocelové nebo kovové schodiště, balkóny i zábradlí včetně povrchové úpravy.
UNIVARS, s.r.o.
Zámečnická výroba a výroba ocelových konstrukcí vč.montáže, povrchová ochrana, obráběčské práce
Společnost JISU kovovýroba s.r.o se zabývá zámečnickou výrobou a výrobou ocelových konstrukcí, včetně zajištění povrchové ochrany, dopravy a montáže. Současně zajištujeme obráběčské práce.
Zakázková zámečnická výroba-ocelové, kovové skříně, schodiště, zábradlí
Firma Montema Otrokovice působí i v oboru stavebně zámečnická výroba. Zakázková výroba v regionu Zlín-kovové konstrukce, skříně, ocelové schodiště, zábradlí a regály.
Zámečnické a svářečské práce, NON-STOP pohotovost, montáž bezpečnostních zámků a kování, havarijní opravárenské služby
Zámečnictví Martin Jakubec provozuje již mnoho let v Jičíně v Královehradeckém kraji zámečnictví. Provádíme zámečnické a svářečské práce a současně nabízíme také NON-STOP pohotovost.
Zámečnická výroba na zakázku - konstrukce, vrata, schodiště, žebříky
Zámečnickou výrobou se zabývá společnost Opravny Telč, a.s. za použití klasické i moderní technologie vyrobí na zakázku vrata, schodiště, žebříky a různé konstrukce.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Jedinečné kovové jídelní sestavy – nechte se unést unikátním designem
Na zakázkovou výrobou jídelních sestav na míru se v okolí Třebíče již dlouhé roky zaměřuje rodinná firma Zámečnictví Jaroslav Borůvka. Neotřelý design kovového nábytku Vás jistě uchvátí.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Návrhy a realizace interiérů na zakázku, výroba nábytku, stolařská a zámečnická dílna
Společnost INTEKO Sedlec s.r.o. se sídlem v obci Středokluky v okrese Praha-západ se zabývá návrhy a zakázkovou výrobou interiérového vybavení. Disponujeme vlastní stolařskou a zámečnickou dílnou.
Městský mobiliář - výroba laviček, odpadkových košů, přístřešků, stojanů, stání pro kontejnery
Společnost XAN 89 s.r.o. se zabývá kovovýrobou i zámečnickou výrobou. Zaměřujeme se i na městský mobiliář, především výrobu laviče, košů, stojanů. Působí především v regionu Zlínský kraj, Kroměříž.
XAN 89 s.r.o. Strojní zámečnictví Kroměříž
Montáž, demontáž, výroba ocelové konstrukce
Firma MONTEMA Otrokovice u Zlína provádí montáž, demontáž ocelových konstrukcí nejen v regionu Zlínský kraj. Zakázková výroba je zaměřena na ocelové konstrukce a zámečnické výrobky.
Hledám zaměstnance! Nabídka práce pro zámečníky, automechaniky a opraváře zemědělských strojů a svářeče v Praze.
Společnost CH + S SERVIS, s.r.o. se sídlem v Praze zabývající se servisem a prodejem kontejnerových nástaveb, hydraulických rukou a hydraulických zařízení hledá do svého týmu nové pracovníky.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Výroba a dodávka ocelových konstrukcí na zakázku – kovové stavební konstrukce
Ocelové stavební konstrukce na zakázku realizuje na území celé Vysočiny firma Dolmont Energo. Na míru Vám vytvoříme lehké kovové konstrukce, jako jsou brány, zábradlí, mříže apod.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Zámečnictví U Kostela paní Aleny Kynkorové - Písek (Jihočeský kraj)
Zámečnictví U Kostela paní Aleny Kynkorové se sídlem v Písku se zabývá výrobou klíčů, prodejem zámků, kování i zavíračů a poskytuje také zámečnickou NON-STOP pohotovost.
Zámečnické práce, soustružnické práce, frézařské práce Praha, izolace horkovzdušného potrubí
V okresu Praha provádíme veškeré zámečnické práce, soustružnické práce, frézařské práce včetně spojkování předizolovaného potrubí, izolace horkovzdušného potrubí a předizolovaného potrubí.
Nerezové zábradlí Vsetín, stavebnicové hliníkové zábradlí, nerezová a dřevěná madla
HB Nerezové zábradlí Vám zajistí kompletní poradenství při výběru zábradlí na terasy, balkóny, schodiště, francouzských oken a plotů. Dále provádíme i ostatní zámečnické práce.
HB nerezové zábradlí Rostislav Bača
Zakázková kovovýroba zábradlí a žebříků, průmyslových konstrukcí od návrhu přes výrobu až po montáž
Zakázkovou kovovýrobou ocelových, průmyslových konstrukcí, zábradlí a žebříků od návrhu přes výrobu až po montáž se zabývá zámečnictví Jaroslav Borůvka ve Vladislavi u Třebíče.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Moderní autobusové čekárny budou ozdobou vaší obce i města - výroba
Zpříjemněte všem cestujícím čekání a nechte ve vaší obci nebo městě vyrobit moderní autobusové čekárny. Obraťte se firmu Čekárny - bus v Zábřehu u Šumperka, která autobusové zastávky vyrábí.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Zámečnické a vodo instalatérské práce okres Přerov
Soustružnické, zámečnické a instalatérské práce v Olomouckém kraji, soustružnická výroba na míru dle dokumentace klienta, brány, zábradlí a ocelové konstrukce.
Zámečnictví Olomouc, výroba ocelových konstrukcí, brány, ploty, zábradlí, mříže, garáže, pergoly
Máme dlouholetou praxi v oboru a zkušenosti s kovovýrobou a zámečnickými pracemi všeho druhu, vyrobíme ploty, zábradlí, ocelové konstrukce, brány, mříže, plechové garáže.
Zámečnické výrobky Praha, výroba plotů, brány, zábradlí, vrata, dveře a okna, povrchové úpravy
Zabýváme se výrobou a montáží zámečnických výrobků např. ploty, ocelová vrata, mříže, vjezdové brány, zábradlí, schodiště, konstrukční prvky staveb, povrchové úpravy Komaxit.
Zakázková kovovýroba – sériové i kusové kovové výrobky na zakázku
Specialistou na zakázkovou kovovýrobu v okolí Třebíče je Zámečnictví Jaroslav Borůvka z Vladislavi. V této zámečnické firmě Vám zhotoví sériové i kusové kovové výrobky na zakázku.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Tesařské a armovací práce Jindřichov u Šumperka, používáme vlastní bednění, zednické práce
Naše firma z Jindřichova u Šumperka provádí tesařské, armovací a zednické práce, zámečnická výroba, používáme vlastní bednění.
Kovářské a drobné zámečnické práce Český Těšín, umělecké kovářství, brány, ploty, mříže
Provádíme kovářské a drobné zámečnické práce, naše umělecké kovářství zahrnuje výrobu kovaných doplňků do exteriéru, brány, ploty, mříže, kované plastiky, výroba zámků, kování.
Výroba konstrukcí z oceli, hliníku, nerezové oceli – lehké a střednětěžké konstrukce
Zakázkovou výrobu lehkých a středně těžkých konstrukcí z oceli, hliníku a nerezové oceli vhodných do interiéru i exteriéru se v okolí Třebíče zabývá zámečnictví Jaroslav Borůvka.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Zámečnické služby nedaleko Litoměřic
Zámečnické zboží, sortiment z oblasti zámečnictví, prodej zámků, klíčů a kování. Kovovýroba na zakázku. Tesařské a klempířské práce, realizace a rekonstrukce střech.