Řemesla a řemeslné práce tvoří důležitou součást také strojírenského průmyslu. Z pestré nabídky strojírenských řemesel si můžete vybrat odborníky na kovoobrábění, zámečnictví, kování, sváření, soustružení, broušení, vrtání, frézování, a to jak v profesionálních dílnách, tak i ve strojírenských výrobních závodech.

CNC tváření, formování plechů - výroba dílů z nerezu, hliníku a oceli
CNC tváření a formování plechů provádí společnost METAL-PS spol. s r.o. z okresu Zlín. Vyrábíme přesné plechové díly z nerezu, hliníku a oceli pomocí nejmodernějších tvářecích technologií.
Tváření plechů, ohraňování, vysekávání, děrování na CNC strojích
Firma METAL-PS z okresu Zlín je vybavena pro CNC tváření plechů. Provádí ohraňování, vysekávání, děrování na CNC strojích.
Prášková lakovna Zlín-komaxitování, práškové lakování kovů
Povrchová úprava kovů zvýší jejich odolnost. Prášková lakovna firmy METAL-PS Otrokovice provádí komaxitování-práškové lakování kovů pro zájemce z regionu Zlín.
Výroba forem - vstřikovací formy pro plasty, vypěňované materiály
Hlavní činností společnosti Frema a.s. Zlín je výroba forem. Výroba je zaměřena na vstřikovací formy pro plasty a vypěňované materiály, dále na vulkanizační a propařovací formy.
Volná místa, pozice frézař kovů, formař, konstruktér, obsluha CNC, programátor CAD aplikací - náborový příspěvek, bonus
Aktuálně ve firmě Frema a.s. Zlín probíhá nábor zaměstnanců, kteří získají náborový příspěvek 30.000,- Kč. Volná místa jsou na pozice frézař kovů, formař, konstruktér, obsluha CNC, programátor CAD.
Vstřikovací, vypěňovací, propařovací, vulkanizační formy-konstrukce, výroba forem
Ohledně konstrukce a výroby forem se můžete obrátit na firmu Frema a.s. Zlín. Výroba je zaměřena na vstřikovací, vypěňovací, propařovací, vulkanizační formy.
Stavební zámečnictví - výroba nerezového zábradlí, samonosných schodišť
Společnost KOVSTA s.r.o. Zlín působí v lokalitě Zlínský kraj v oboru stavební zámečnictví. Jde především o výrobu nerezových zábradlí a samonosných schodišť a doprovodné zámečnické práce.
Umělecký kovář - kované brány, ploty, plastiky z kovu dle předlohy, vlastního návrhu
Umělecký kovář Radek Svoboda má svoji dílnu v obci Lípa nedaleko Zlína, Vsetína. Vyrábí kované brány, ploty i plastiky podle vlastního i Vámi předloženého návrhu.
Zpracování plechů na CNC tvářecích strojích-CNC tabulové nůžky, řezací centrum
Zpracování plechů na CNC, tvářecích strojích nabízí firma METAL-PS z okresu Zlín. Pro tváření plechů máme k dispozici CNC tabulové nůžky, řezací a dělící centrum, hydraulický děrovací lis.
Řezání, vypalování laserem - výroba dílů z oceli, hliníkových slitin
Společnost KOVSTA s.r.o. Zlín rozšířila strojový park o plošný laser Trumph, Řezání, vypalování laserem umožňuje docílit vysoké přesnosti a vyrobit tvarové složité díly.
Ohýbání dílů, výpalků ohraňováním na moderním ohraňovacím stroji
Společnost KOVSTA Zlín se mimo jiné zabývá ohýbáním dílů, výpalků ohraňováním K dispozici má moderní ohraňovací stroj. Působí nejen v lokalitě Zlínský kraj, ale po celé ČR. K dispozici
CNC soustružení, frézování, obrábění kovů i konvenční kovoobrábění
Společnost Gergel se zaměřuje na malosériovou i kusovou výrobu strojních dílů. Provádí konvenční i CNC obrábění kovů - soustružení, vertikální frézování. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Kovoobrábění pomocí frézování, vrtání a dalších způsobů třískového obrábění
Kovoobrábění s firmou LAJDA KOVO, s.r.o. Obrábíme různými třískovými způsoby, jako je frézování, vrtání a další. Vše na kvalitních obráběcích strojích. Sídlíme v Mysločovicích, okres Zlín.
Zakázková strojní výroba - svařovaných, obráběných strojních dílů
Jednou z hlavních činností firmy GERGEL s.r.o. je zakázková strojní výroba - kusová i malosériová výroba svařovaných dílů a obráběných strojních dílů. Působíme nejčastěji v lokalitě Zlín, Kroměříž.
Soustružnické práce a soustružení na plně automatizovaných CNC strojích v okresu Zlín
Firma LAJDA KOVO, s.r.o., okres Zlín, se zabývá soustružením na klasických i automatických CNC strojích, díky kterým jsme schopni splnit veškerá přání zákazníků v co nejkratším termínu.
Povrchová úprava kovů práškovým lakováním zvýší jejich odolnost
Firma METAL-PS Otrokovice provádí pro zájemce z regionu Zlínský kraj práškové lakování kovů. Povrchová úprava kovů práškovým lakováním zvýší jejich odolnost vůči nárazům a poškrábání.
Válcové frézy, tvrdokovové vrtáky pro CNC stroje - výroba, prodej nástrojů na obrábění kovů
Společnost K-TOOLS Zlín vyrábí válcové frézy, frézy pro výrobu forem, tvrdokovové vrtáky pro CNC stroje. Dodává na český i slovenský trh i další speciální a zakázkové nástroje na obrábění kovů.
Výroba svařované konstrukce - svařování oceli, hliníku, nerezu, litiny i obtížně svařitelných materiálů
Společnost PROFI renovace Zlín vyrábí svařované konstrukce i svařence, provádí svařování oceli, hliníku, nerezu, litiny i obtížně svařitelných materiálů. Využívá metod MIG/MAG, TIG, obalená elektroda.
Povrchové úpravy kovů mobilním způsobem, včetně nátěrů - protikorozní ochrana, abrazivní otryskávání
Společnost C.a.P.P. Zlín se zaměřuje na povrchové úpravy kovů včetně nátěrů - abrazivní otryskávání, protikorozní ochrana - metalizace. Práce jsou prováděny mobilním způsobem kdekoli v ČR.
Odborné svařování hořčíkových slitin - elektronů, rychle a kvalitně
Společnost Towelin se specializuje na odborné svařování různých materiálů v celém Zlínském kraji. Rychle a kvalitně svaříme také hořčíkové slitiny - elektrony.
Navařování tvrdokovu, opravy forem navařováním (návary)
Firma TOWELIN ze Zlína se zabývá navařováním tvrdokovu, svařováním oceli a opravou forem navařováním tzv. návary.
Kusová, zámečnická výroba dílů, součástí-zakázkové obrábění nerezi, oceli, hliníku
PROFI renovace Zlín působí v oboru zámečnická výroba. Přijímáme i kusové zakázky, jde hlavně o zakázkové obrábění dílů a součástí z materiálu nerez, ocel, hliník, pozink.
Profesionální svařování pozinkovaných plechů – bez poškození vrchní vrstvy
Profesionální svařování pozinkovaných plechů, navíc bez poškození vrchní vrstvy provádí společnost Towelin, která své služby provádí po celém Zlínském kraji.
Nové frézovací centrum - perfektně obráběný povrch s vysokou přesností
Společnost OMEGA, spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně Vám zajistí perfektně obráběný povrch na svém novém frézovacím centru.
Práškové navařování, svařování litiny - opravy poškozených povrchů
Firma TOWELIN ve Zlíně se zabývá svařováním oceli, nerezu a slitin hliníku a také opravami navařováním součástí či konstrukcí. Opravíme poškozený povrch, nabízíme práškové lakování a svařování litiny.