Řemesla a řemeslné práce tvoří důležitou součást také strojírenského průmyslu. Z pestré nabídky strojírenských řemesel si můžete vybrat odborníky na kovoobrábění, zámečnictví, kování, sváření, soustružení, broušení, vrtání, frézování, a to jak v profesionálních dílnách, tak i ve strojírenských výrobních závodech.

Umělecké kovářství, zakázková i sériová kovovýroba, originální ploty, mříže a brány
Kvalitně zpracované kovářské výrobky podle Vašich představ Vám zhotoví Kovářství Petr Andrýsek z Žeranovic u Kroměříže. Na zakázku Vám vyrobíme originální bránu, plot či krbové nářadí.
Kovoobráběcí nástrojové systémy, nástroje na dřevo a plast
Speciální nástrojové systémy na dřevo, plast a kov vyrábí společnost VYDONA z okresu Kroměříž. Kovoobráběcí, dřevoobráběcí nástroje vyrábíme dle potřeb zákazníka.
Třískové, přesné CNC obrábění kovů, broušení kovů
Firma DZ KOVO z regionu Kroměříž přijímá zakázky na přesné CNC obrábění kovů a broušení kovů. Třískové obrábění kovů provádíme na moderních strojích, máme více než 15 let zkušeností v oboru.
Programátor a obsluha CNC obráběcího centra s praxí - volná pracovní pozice
Společnost Washina engineerging s.r.o. nyní nabízí možnost volné pracovní pozice na místo - programátor a obsluha CNC obráběcího centra s praxí ve Chvalčově u Bystřice pod Hostýnem.
Záruční, pozáruční servis kovoobráběcích, vícevřetenových strojů, soustruhů
Záruční i pozáruční servis kovoobráběcích, vícevřetenových strojů a soustruhů zajistí v regionu Kroměříž, Zlín firma BOSTEC Holešov.
Generální opravy soustruhů, kovoobráběcích strojů, kovoobrábění
Ve společnosti BOSTEC přijímáme zakázky na kovoobrábění, obrábění kovů v regionu Zlín, Kroměříž. Jsme prodejci kovoobráběcích strojů, soustruhů a provádíme jejich generální opravy.
Zámečnická výroba-opláštění haly, ocelové, kovové přístřešky, oplocení
Různé kovové, ocelové konstrukce, přístřešky i oplocení vyrobí v regionu Kroměříž firma PAVIČ, která v oboru zámečnická výroba působí více než 20 let.
Soustružnické, obráběčské, frézařské práce i servis pro kovoobráběcí stroje
Firma BOSTEC z okresu Kroměříž nabízí nejen servis pro kovoobráběcí stroje, ale také na strojích provádí soustružnické, obráběčské a frézařské práce.
Opravy kovoobráběcích strojů, vícevřetenových automatů Kroměříž, Zlín
Ve firmě BOSTEC s.r.o. Holešov provádíme generální a střední opravy, modernizace kovoobráběcích strojů a vícevřetenových automatů - převážně realizujeme zakázky v okrese Kroměříž a Zlín. Zajistíme záruční, pozáruční servis i preventivní údržbu a seřízení. Instalace, montáže, nákup, zprostředkování prodeje: -kovo obráběcích strojů, ...
Nabídka volné kapacity
Nabízíme volnou kapacitu výroby ocelových konstrukcí. Reklamních panelů či billboardů, zámečnické práce, výrobky na zakázku, zábradlí, ocelová schodiště, ploty přístřešky, přístavky, sloupy a také úpravu povrchů např. pískováním nebo lakováním.
Půjčovna, servis, oprava, stavební stroje, stavební nářadí, Kroměříž
Marek Řezníček nabízí půjčovnu, servis, opravu stavebních strojů a nářadí: - kalové čerpadla - křovinořezy - míchačky - stolní pily - vibrační válce. Dále nabízíme kovářské a zámečnické práce včetně broušení pilových listů. Zařídíme odvoz stavebních strojů a zapůjčíme náhradní stroj po dobu opravy. Působíme v okresech Kroměříž ...
Zakázková výroba z nerez oceli, nerezových zařízení Kroměříž
PHARMIX, s.r.o. se specializuje na kovovýrobu nerezových strojů a zařízení pro: -farmaceutický průmysl, farmacii -chemický průmysl, chemii -potravinářský průmysl, potravinářství. Nabízíme zakázkovou výrobu z nerezu, nerezi i k prodeji: -míchací nádrže a ústrojí (planetové mísiče, mísičů), míchacích nádrží -homogenizátory ...
Zámečnícké práce, vrata, schodiště, brány, zábradlí Zlínský kraj
Nabízíme zámečnické práce, zakázková výroba: -zámečnické - vrata, ocelové schodiště, brány, zábradlí, kování, mříže, konstrukční prvky, přístřešky. -montáž zábran proti usedání ptactva, opravy, revize, instalace poutačů a reklam na obtížně dostupných místech.
Zámečnické práce, vrata, brány, oplocení, mříže Kroměříž
Nabízíme zámečnické a kovářské práce: výroba: - vrata, brány - přístřešky - zábradlí - oplocení, ploty - dveře - mříže - bilboardy.
Kovovýroba, zámečnické, kovářské práce Zlínský, Olomoucký kraj
Nabízíme kovovýrobu, zámečnické a kovářské práce: -výroba a montáž ocelových a kovových konstrukcí -výroba a montáž billboardů -výroba a opravy ocelových nákladních kontejnerů -vrata, brány -přístřešky -zábradlí -oplocení -dveře -mříže -svařování -pozinkováním, zinkování. Zlínský a Olomoucký kraj.
Výroba nástrojů na plasty
Jako nástrojárna s dlouholetou tradicí nabízíme spolupráci ve výrobě forem na vstřikování plastů výrobě vytlačovacích nástrojů na plasty střižných nástrojů strojních dílů dle požadavku nástrojařské práce
Nerezové dílce a výrobky, vybavení kuchyní Kroměříž
Nabízíme nerezové vybavení kuchyní dle přání zákazníka: -výroba nerezových dílců a výrobků dle dodané výkresové dokumentace -ruční zpracování -dřezy, stoly, police, regály -nádobí -zaměření na kusovou i sériovou výrobu z nerezu -použáváme nejkvalitnější dostupné materiály. Nerez výroba - atypická z nerez oceli: - zábradlí - nádobí - ...
Nerezové vybavení kuchyní Kroměříž
Nabízíme nerezové vybavení kuchyní dle přání zákazníka: -dřezy, stoly, police, regály -nádobí.