Řemesla a řemeslné práce tvoří důležitou součást také strojírenského průmyslu. Z pestré nabídky strojírenských řemesel si můžete vybrat odborníky na kovoobrábění, zámečnictví, kování, sváření, soustružení, broušení, vrtání, frézování, a to jak v profesionálních dílnách, tak i ve strojírenských výrobních závodech.

Výroba forem a jejich náhradních dílů Louny – kusové i sériové zakázky
Výrobou forem na lití hliníku nebo vstřikování plastů včetně jejich náhradních dílů se zabývá tým odborníků z firmy RK METAL spol. s r.o. z Loun.
Polyurea - stříkaná hydroizolace s vytvrzením do 7 vteřin Litvínov
Vysoce mechanicky odolnou ochranu s vytvrzením již za 7 vteřin zajistí pro různé povrchy stříkaná hydroizolace Polyurea od společnosti STROJCONSULT Litvínov s.r.o.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
CNC i klasické obrábění kovů, plastů, kovoobrábění, přesné obrábění strojních součástí
CNC obrábění kovů a plastů s vysokou přesností Vám poskytne společnost ME - Metal Economic, s.r.o. z Droužkovic u Chomutova. Zajistíme kvalitní opracování kovů a plastů včetně dopravy a montáže.
Antikorozní povrchová úprava kovových, betonových a dřevěných ploch, tryskání, pískování
Antikorozní ochranu povrchů ve vysoce namáhaných prostředích Vám zrealizuje firma EC + B service, s.r.o. z Teplic. Provádíme veškeré povrchové úpravy, kvalitně a v rámci nejen ČR, ale celé Evropy.
Kovovýroba, výroba ocelových konstrukcí, zámečnické a svářečské práce, okres Děčín
Zámečnické a svářečské práce, výrobu ocelových konstrukcí do stavebnictví Vám zajistí kovovýroba S&R Stahlbau-Blechbearbeitung CZ, s.r.o., se sídlem v okrese Děčín.
Renovace kovů a betonů Litvínov – finanční úspora za nové stroje
Zamezení dalšímu opotřebení částí strojů a zařízení napříč všemi odvětvími průmyslu a jejich zbytečné výměny za nové nabízí specialisté na renovace kovů a betonů z firmy STROJCONSULT Litvínov s.r.o.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Protikorozní ochrana a speciální nátěry Litoměřice – ochrana v extrémním prostředí
Pracujete se zařízením, které vystavujete velmi těžkému koroznímu prostředí? Pak kontaktujte firmu AQUA S.P.P. s provozovnou v Litoměřicích, specialistu na protikorozní ochranu a speciální nátěry.
Služby ve svařovně Duchcov – údržba kolejí a kolejnic, výměny pražců
Společnost Duchcovská svařovna a.s. nabízí kompletní profesionální služby, které jsou vyžadovány při údržbě a kontrole kolejí a kolejnic, včetně logistických služeb a převozu kolejnic.
CNC obrábění modelů a forem Chomutov - tvarové a plošné obrábění vrtáním a frézováním
Chomutovská společnost BV PLAST s.r.o. disponuje obráběcím centrem Dynamic pro výrobu lisovacích forem a modelů. CNC obráběcí centrum je vhodné pro tvarové i plošné obrábění vrtáním a frézováním.
Sváření, výroba, montáž a opravy technologických zařízení a potrubních celků
Potrubní systémy a průmyslová technologická zařízení svařuje, vyrábí, montuje a opravuje společnost LUTOPOL s.r.o., Duchcov. Svařování oceli, nerezu i hliníku, potrubářské práce.
Oprava kolejí Teplice - svařování, regenerace a přeprava kolejnic
Opravujeme koleje, regenerujeme, svařujeme a přepravujeme v naší dílně v okrese Teplice. Staré a poškozené koleje sundáme a uložíme na válečkovou dráhu, kde je zkontrolujeme a separujeme ty, které jsou vhodné k repasi, a které bude nutno vyměnit za nové. Pomocí strojní pily začistíme sváry a vady na hlavě, stojírně a patě kolejnic. Samotný ...
Výroba střižných lisovacích a chirurgických nástrojů Žatec
Společnost ZAFIRE s.r.o. se zabývá výrobou střižných, lisovacích a chirurgických nástrojů. Na českém trhu působíme od roku 2001. Vlastníme drátovou řezačku Hitachi 203M. Spolupracujeme na výrobě střižných nástrojů pro nástrojárny, chirurgických nástrojů a implantátů, dílů v leteckém odvětví, obráběných EDM metodou, s vývojovými společnostmi ...
Výroba plechové výlisky Chomutov
Nabízíme Vám výrobu lisovaných ocelových plechových výlisků. Naše výrobky: - plechové výlisky, lisované za studena na hydraulických a mechanických lisech- Provádíme: - 3D měření na stroji ZEISS MC850 3D CNC. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Děčín soustružení, frézování
Společnost STROJÍRNY Rumburk, s.r.o. Vám nabízí veškerou výrobu přípravků. Provádíme: - soustružení na karuselech - soustružení na vodorovných soustruzích - soustružení na automatech do průměru 50 mm - soustružení sériových zakázek na CNC soustruzích - frézování i vrtání - broušení na plocho - broušení na ...
GEZ spol s.r.o. kovovýroba prášková lakovna Liberec Ústí  Děčín
GEZ spol. s.r.o. nabízí své služby a zkušenosti v oblasti kovovýroby, práškového lakování a výroby ocelových a protipožárných dveří.
GEZ spol s.r.o. prášková lakovna kovovýroba Liberec Ústí  Děčín
Společnost GEZ spol. s.r.o. nabízí svým zákazníkům komplexní služby nejen v oblastech práškové lakovny a kovovýroby.
Práškové lakování Chomutov
Společnost AMP Chomutov a.s. provádí práškové lakování klempířských a zámečnických výrobků. Lakování provádíme v automatické lakovací lince práškovými barvami v odstínech dle vzorníku RAL.