Řemesla a řemeslné práce tvoří důležitou součást také strojírenského průmyslu. Z pestré nabídky strojírenských řemesel si můžete vybrat odborníky na kovoobrábění, zámečnictví, kování, sváření, soustružení, broušení, vrtání, frézování, a to jak v profesionálních dílnách, tak i ve strojírenských výrobních závodech.

Obrábění kovů, kovoobráběčské práce, frézování, zakázková kovovýroba, okres Ústí nad Orlicí
Obrábění kovů, kovoobráběčské práce, kovovýrobu, CNC frézování, broušení, řezání Vám zajistí společnost Kovovýroba P&K, která působí v okrese Ústí nad Orlicí.
Sádrokartonářské a zámečnické práce, montáž stropních podhledů, okres Chrudim
Sádrokartonářské práce, montáž stropních podhledů a sádrokartonových konstrukcí, zámečnické a podlahářské práce provádí firmy Václav Vorlíček – BESPO sídlící v okrese Chrudim.
Zámečnické práce dle v souladu s normami
Provádíme zámečnické práce v souladu s normami ČSN EN 287-1 a  ČSN EN 17 660-1 - MZ Hutní materiály s. r. o. Pardubice
Povrchové úpravy kovů, pískování suché, chemické odlakování, metalizace kovů
Povrchové úpravy kovů metodami jako jsou suché pískování, chemické odlakování, metalizace kovů Vám zajistí společnost JOHUR s.r.o., která sídlí ve Vysokém Mýtě.
Špičkové svářečské práce včetně orbitálního svařování
Specializujeme se na kvalitní svářečské práce, orbitální svařování, montáže a rekonstrukce investičních celků a technologických zařízení - ACTUAL 98 s.r.o. Opatovice nad Labem
Kvalitní řezání laserem Mercury - Poříčí u Litomyšle
Výroba těsnění podle vašich potřeb a požadavků - řezání laserem Mercury - BAVO Poříčí s.r.o.
CNC obrábění soustružení řemenice hřídele převodovky Žamberk
Nabízíme volné kapacity na přesné obrábění, CNC obrábění, soustružení, kovoobrábění - Bühler CZ s.r.o. Žamberk
Nástrojárna na výrobu forem pro vstřikování plastů Forez | Ostrov u Lanškrouna
Rychle a spolehlivě řešíme komplexní služby v naší nástrojárně Forez Ostrov u Lanškrouna.
Lisovna kovů – výroba výlisků Forez | Ústí nad Orlicí
Vyrábíme rotační dílce a provádíme i drobné montáže dílů.
Zakázkové kovoobrábění, svařování a dělení materiálu, Chrudim
Strojní součásti, obráběné díly, ocelové konstrukce a svařence vyrábí, obrábí, frézuje, soustruží a svařuje na zakázku firma Metaltechnik s.r.o. se sídlem v Chrudimi.
Zámečnická výroba S & Ř, CH KOVO
Společnost S & Ř, CH KOVO nabízí svým zákazníkům řezání, vysekávání a ohýbání plechu, práškové lakování, zámečnickou výrobu a dále také vyrábíme odsavače par pro panelové domy.
Prášková lakovna Pardubice -  S & Ř, CH KOVO s.r.o.
Používáme pouze ekologické prášky bez obsahu těžkých kovů v širokém barevném provedení.
Kataforézní lakování Dašice
Kataforézní lakování provádí společnost KATAFORESIS CZ, s.r.o. KTCz. Nejlepší ochranu proti korozi zajistíte právě kataforézní lakování.
Kovoobrábění, CNC frézování, tvarové broušení měkkých i kalených dílů
CNC frézování, soustružení, elektroerozivní obrábění a tvarové broušení měkkých i kalených kovových dílů zajišťuje společnost Kovoobrábění PK s.r.o., Horní Třešňovec.
Prášková lakovna COLOR SET  Dašice , komerční lakování výrobků včetně metalíz
Prášková lakovna COLOR SET Dašice s kapacitou 1000 m² lakovaného povrchu denně a nepřetržitým provozem Vaše výrobky nalakuje profesionálně, včetně metalíz a zvláštních povrchů.
Volné pracovní místo; obsluha CNC drátové řezačky | Lanškroun
Volné pracovní místo: pro obsluhu CNC drátové řezačky pro firmu Šplíchal s.r.o. z Lanškrouna. Požadavky na pracovní místo: Výuční list v oboru obráběč kovů, praxe alespoň 2 roky se stroji AGIE výhodou, znalost čtení výkresové dokumentace, znalost CAM softwaru Kovoprog výhodou. Platové podmínky jsou za práci 120,- Kč/hod. až 180 Kč/hod ...
Vysekávací lis RAINER 4000 | Pardubice, nerez, konstrukční ocel
Vysekávání pomocí vysekávacích lisů je technologie, která je určena k děrování a prorážení různých otvorů a tvarů, za pomoci speciálních nástrojů.
Pálení plechu vláknovým laserem TRUMPF 3030 | Pardubice
S vláknovým laserem TRUMPF 3030 hravě dosahujeme velmi vysokých řezných rychlostí, protože používáme navíc tenčích fiber kabel a speciální optiku.
Nástrojárna - výroba částí nástrojů Lanškroun
Nástrojárna Šplíchal s.r.o. vyrábí částí nástrojů, desek, náhradních dílů, matric, raznic aj. Přesnost s preciznost je v našem oboru důležitá. Pro nás je to vše snadné, protože nám k tomu pomáhá moderní technologie a kvalitně vybavené prostory pro výrobu. Jsme spolehlivá a seriozní firma. Potřebujete-li kvalitní výrobek, zavolejte nám!
Kovoobrábění rychle a precizně
Kovoobrábění vyžaduje preciznost a dokonalou přesnost. Naše dílna je proto vybavena těmi nejmodernějšími přístroji, které zajistí nejen přesné, ale i kvalitní a rychlé kovoobrábění i další úkony. Najdete u nás tak například tříosá CNC centra, elektroerozivní drátořez, ale i rovinné a profilové brusky. V rámci kovoobrábění jsme vám tak schopni ...
Výroba klempířských prvků Třebovice
Výrobou a montáží klempířských prvků se v Třebovicích zabývá firma BezVa spol. s r. o. Mezi klempířské prvky, které Vám nabízíme, se řadí. - žlabové háky-podokapní, nadokapní a moravské - objímky svodů - úvazové háky - sněhové zábrany - ohyby a svody (Cu, FeZn, TiZn). Pro více informací ...
Nástrojárna Ústí nad Orlicí nástrojářské práce Česká Třebová Lanškroun
Naše firma Šplíchal s.r.o. je profesionální Nástrojářská a kovoobráběčská firma. Nabízíme Vám výrobu přesných částí nástrojů, razníků, matric, desek a náhradních dílů z nástrojářských ocelí i z tvrdokovů.
Ohýbání trubek a profilů - tváření kovů a svařování
ohýbání trubek, profilů, dílů ,tváření kovů svařování, ohýbané trubky pro kotle madla zábradlí potrubí Specializujeme se hlavně na : - ohýbání trubek a profilů - tváření kovů a svařování - široké spektrum ohýbaných dílů, což nás řadí ke špičce v oblasti ohýbání trubek. - výfuková potrubí - služby nákladní autodopravy 3, 5t - trubky sání ...
Kataforézní lakování
Firma KATAFORESIS CZ, s.r.o. KTCz, nabízí kataforézní lakování dílů, vlastní ISO/TS. Více informací naleznete na našich webových stránkách.