Řemesla a řemeslné práce tvoří důležitou součást také strojírenského průmyslu. Z pestré nabídky strojírenských řemesel si můžete vybrat odborníky na kovoobrábění, zámečnictví, kování, sváření, soustružení, broušení, vrtání, frézování, a to jak v profesionálních dílnách, tak i ve strojírenských výrobních závodech.

Soustružnictví, soustružnické a kovoobráběčské práce Hranice, výroba náhradních dílů
Soustružnictví, soustružnické a kovoobráběčské práce Hranice, výroba náhradních dílů, kusová a sériová výroba.
Galvanické povrchové úpravy kovů, zinkování
Společnost GALVA s.r.o. provádí galvanické povrchové úpravy kovů a galvanické zinkování. Pozinkují vám díly železné, zinkové nebo i litinové odlitky.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Výroba zastávek, autobusových čekáren a laviček
Zámečnická firma Čekárny - bus vyrábí autobusové čekárny, zastávky, lavičky a městský mobiliář. Provádí i pozáruční servis včetně dodávky náhradních dílů.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Autobusové čekárny a městský mobiliář pro celou Českou republiku
Zámečnická firma Čekárny - bus se specializuje na výrobu autobusových čekáren a ostatní městský mobiliář. Instalace provádíme nejen v celé České republice, ale také na Slovensku.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Malosériová, kusová zámečnická výroba a svařování na zakázku
Zámečnické práce, svařování, malosériovou a kusovou zámečnickou výrobu přesně dle přání a specifikace zákazníka zajišťuje společnost SELP Servis, s.r.o. z Chomoutova u Olomouce.
Kovoobrábění, CNC obrábění, soustružení a frézování - výroba na CNC strojích
Společnost CNC-MORAVIA s.r.o. Prostějov působí v oblasti kovoobrábění a je partnerem firem převážně v automobilovém průmyslu. Výrobu zajišťujeme na CNC strojích - CNC obrábění, soustružení, frézování.
CNC-MORAVIA s.r.o.
CNC obrábění na nejmodernějších obráběcích strojích, pálení, sváření a jiné povrchové úpravy
Komplexní služby v oblasti CNC obrábění Vám poskytne společnost STT SERVIS, s.r.o. z Dlouhé Loučky. Zajistíme výkresovou dokumentaci, materiál, výrobu CNC programů a následné sváření a obrábění.
Přesné obráběcí práce – rovinné broušení, dělení materiálů, kovoobrábění na CNC strojích
O přesné obráběcí práce – rovinné broušení, dělení materiálů na pásové pile, obrábění kovů na CNC strojích - se postará společnost CNC – MORAVIA s.r.o. se sídlem v Prostějově.
CNC-MORAVIA s.r.o.
Chemické úpravy povrchů přípravkem Alodine - metoda Bonderite
Firma DELTACOL CZ s.r.o. se zaměřuje na galvanické zinkování, chromování a pasivaci hlíniku přípravkem Alodine a nyní využívá i novou metodu Bonderite.
Kovovýroba a zámečnictví ELZA vám vyrobí kovové konstrukce jakýchkoliv tvarů a provedení
Kvalitní zakázkovou a sériovou výrobu v oblasti zámečnictví a kovovýroby vám zajistí firma Pavel Janíček - ELZA v Olomouci. Vyrobíme kovové konstrukce jakýchkoliv tvarů a provedení.
Zámečnické práce, obrábění ocelí a lehkých kovů, výroba dílů pro přesné strojírenství
Zámečnické práce, obrábění ocelí a lehkých kovů, výrobu dílů pro přesné strojírenství provádí firma CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova. Zajišťujeme výrobu od návrhu až po odzkoušení a předání zákazníkovi
CNC-MORAVIA s.r.o.
Galvanické pokovování hliníku – chromátování hliníku přípravkem Alodine 1200
O chromátování hliníku se postará společnost DELTACOL CZ, specialista v oblasti galvanického pokovování nejen v Litovli a olomouckém kraji.
Galvanické a chemické úpravy - dekorativní, tvrdé chromování
Firma DELTACOL CZ s.r.o. je profesionální galvanovna, která provádí galvanické a chemické úpravy, mezi které se řadí dekorativní a tvrdé chromování.
Zakázková výroba kovových materiálů, ocelových konstrukcí
Jakákoliv výroba kovových materiálů a ocelových konstrukcí je pro olomouckou firmu ELZA - Pavel Janíček opravdovou výzvou. Na zakázku vyrobí vše od plotů, bran, okrasných držáků květin až po pergoly.
Galvanické niklování - jednoduché i duplexní povlaky niklu
I kvalitní materiály je často nutné obstarat ještě nějakou další vrstvou - firma DELTACOL CZ s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na galvanické niklování. Poskytne vám jednoduché i duplexní povlaky niklu.
Moření, chromátování, pasivace hliníkových dílů přípravkem Alodine
Moření, chromátování i pasivace hliníkových dílů přípravkem Alodine vám zajistí galvanovna DELTACOL CZ se sídlem v Litovli u Olomouce.
Výroba nových modelových zařízení ze dřeva, pryskyřice i kovu
Výrobu nových modelových zařízení ze dřeva, pryskyřice i kovu vám zajistí SLÉVÁRNA ANAH Prostějov, s.r.o..
Galvanovna - galvanické pokovování, zinkování, niklování
Společnost DELTACOL CZ s.r.o. je profesionálem v oblasti zinkování, niklování a galvanického pokovování kovových materiálů.
Zámečnická výroba, ocelové konstrukce, strojní díly
Ocelové konstrukce hal, mostů, schodišť, ocelové svařence, nádrže, pece či strojní díly vyrábí a montuje společnost Steelmont - konstrukce s.r.o., která realizuje zakázky ve státech EU.
Dekorativní chromování pro vysoký lesk, stálost a kvalitu kovového povlaku
Firma DELTACOL CZ s.r.o. je galvanovna v Olomouci, která provádí dekorativní chromování na vrstvu duplexního niklu.
Zámečnické práce a výroba ocelových konstrukcí, Hranice
Zámečnické práce na zakázku dle projektových dokumentací, ocelové konstrukce, schodiště, zábradlí vyrábí firma VODO TOPO – Zdeněk Olborth z Hranic.
Zakázková strojírenská výroba, stroje a náhradní díly na míru, precizní CNC obrábění
Kompletní služby v oblasti kovoobrábění poskytuje společnost STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o. z Olšovce. Dokážeme odlít, svařit a vyrobit produkt dle specifických potřeb každého zákazníka.
Protikorozní ochranu a dekorativní vzhled výrobků vám zajistí galvanické zinkování
Protikorozní ochranu, dekorativní vzhled, otěruvzdornost nebo tvrdost vašich výrobků zajistí galvanické zinkování - obraťte se na firmu FESTA SERVIS v Olomouci, kde se touto službou zabývají.
Nástrojárna, konstrukce a výroba vstřikovacích forem plastových dílů, zpracování návrhu
Výrobou vstřikovacích forem pro sériovou produkci i prototypové plastové díly se zabývá energicky se rozvíjející společnost Mürdter Dvořák, nástrojárna, spol. s r.o. se sídlem v Olšanech u Prostějova.
Kvalitní zámečnická výroba, stavební buňky, kontejnery, ocelové dveře, posuvná vrata, okna
Malé konstrukce i velké ocelové celky vyrábí zámečnictví GROZA s.r.o. z Olomouce. Poskytujeme kompletní služby v oblasti svařování, pálení, řezání, tváření plechů i zakružování profilů.