Řemesla a řemeslné práce tvoří důležitou součást také strojírenského průmyslu. Z pestré nabídky strojírenských řemesel si můžete vybrat odborníky na kovoobrábění, zámečnictví, kování, sváření, soustružení, broušení, vrtání, frézování, a to jak v profesionálních dílnách, tak i ve strojírenských výrobních závodech.

Tváření za studena, tepla, zámečnické práce, kovářství Hradec
Firma Trezak spol. s r.o. se zabývá zámečnickými pracemi, uměleckým kovářstvím a tvarováním a stříháním plechů a profilové oceli. - tvarování a stříhání součástí z plechů a profilové oceli - ohýbání tyčí včetně profilových a dutých profilů - výroba trubkových přechodů lisováním - klasické zámečnické práce a zámečnické konstrukce - ...
Kovoobrábění zámečnické práce CNC obrábění frézování Hradec
Naše firma Petr Adamíra Kovoobrábění se zabývá především strojírenskou výrobou, kovoobráběním a konvenčním třískovým obráběním jako je soustružení, frézování, vrtání, broušení. Zajišťujeme montáže sestav a podsestav podle specifikace zákazníka. Provádíme práce obráběčské a zámečnické. - CNC obrábění - kovoobrábění - frézování - vrtání ...
Montáž ocelových konstrukcí opláštění stavební činnost Hradec
Naše firma TOMAIKO s.r.o.se zabývá především stavebnictvím, opláštěním, montáží ocelových konstrukcí, výrobou a montáží zámečnických a klempířských prvků.
Zámečnické, frézařské a soustružnické práce Hradec Králové
Společnost Jaromír Janko provádí zámečnické, frézařské a soustružnické práce. Nabízíme výrobu polotovaru i finálního výrobku. Zpracujeme materiály z oceli, nerezi, barevných kovů a plastů. Pro více informací použijte prosím uvedený kontakt.