Řemesla a řemeslné práce tvoří důležitou součást také strojírenského průmyslu. Z pestré nabídky strojírenských řemesel si můžete vybrat odborníky na kovoobrábění, zámečnictví, kování, sváření, soustružení, broušení, vrtání, frézování, a to jak v profesionálních dílnách, tak i ve strojírenských výrobních závodech.

Moření a pasivace uhlíkových ocelí, antikorozní ochrana, mořírna
Moření a pasivaci uhlíkových ocelí, zvláštní odmaštění, moření a pasivace vnitřních povrchů potrubních systémů na kyslíkovou i klasickou čistotu provádí FK system - povrchové úpravy, s.r.o. v Brně.
Povrchové úpravy, tryskání, nátěry a metalizace uhlíkových ocelí, kvalitní práce
Povrchové úpravy, antikorozní ochrana, tryskání, nátěry a metalizace uhlíkových ocelí, to vše provádí firma FK system - povrchové úpravy, s.r.o., se sídlem v Brně.
Rovnání různých kovových dílů – tepelné zpracování prototypů
Tepelným zpracováním prototypů se zabývá společnost Q.I.P. s.r.o. z Brna, která provádí rovnání a jiné technologické procesy pro úpravy kovových dílů.
Lakování nábytku, garážových vrat, disků kol a průmyslových výrobků
Precizním lakováním předmětů a dílů se zabývá naše společnost JANTAR-lakovna, spol. s r.o. Lakujeme nábytek, garážová vrata, disky kol a průmyslové výrobky v Brně, Blansku i Vyškově.
JANTAR-lakovna, spol. s r.o.
Tepelné a chemicko tepelné zpracování kovů
Tepelné a chemicko tepelné zpracování kovů procesy žíhání, kalení, popouštění, cementace, nitrocementace, nitridace a povrchové kalení.
Vysokofrekvenční povrchové kalení - tepelné zpracování kovových dílů
Technologické operace související s tepelným zpracováním různých kovových dílů zajišťuje firma Q.I.P. s.r.o. z Brna. Provádíme vysokofrekvenční povrchové kalení drobných a rotačních součástí.
Tepelné zpracování kovů, cementování, cementace oceli
Tepelné zpracování kovů jako je cementování ocele provádí firma Q.I.P. s.r.o. Brno. Cementace oceli, kalení a zušlechťování s ochlazováním v oleji.
Výroba vzduchotechnických komponentů, tvarovek a potrubí
Výrobu vzduchotechnických komponentů, tvarovek a potrubí, povrchové úpravy, práškové lakování, svařování ocelí, nerez ocelí zajistí GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Zpracování kovů - cementování, žíhání a povrchové kalení
Zpracováním kovů se zabývá firma Q.I.P. s.r.o. z Brna. Provádíme žíhání, cementování, povrchové kalení, popouštění, nitridaci a jiné úpravy.
Žíhání, kalení, popouštění, cementace, nitrocementace, nitridace a povrchové kalení - zakázková kalírna
Žíhání, kalení, popouštění, cementace, nitrocementace, nitridace a povrchové kalení - zakázková kalírna to je firma Q.I.P. s.r.o. v Brně.
Ohýbáme plechy, nosníky, trubky a KARI sítě Brno, nerezové i ocelové trubky, profily a jakly
Ohýbáme plechy, nosníky, trubky a KARI sítě Brno, nerezové i ocelové trubky, profily a jakly, provádíme především zakázkovou výrobu hutních materiálů.
FeroStal a.s.
Řezání hutního materiálu, stříhání až do 6 mm
Řezáním hutního materiálu a stříháním plechů až do 6mm, se zabývá specializovaná firma Železářství Skořepka, s.r.o., sídlící v Brně. Kvalitní práce za dostupné ceny!
Tepelné zpracování kovů - žíhání, metarulgie, vytvrzování
Tepelné zpracování kovů jako je žíhání - metarulgie, vytvrzování probíhá v řízené ochranné atmosféře ve víceúčelových pecích firmy Q.I.P. s.r.o. Brno.
Pokročilé broušení, frézování, vrtání tvrdých a křehkých materiálů
Výrobou a dodávkami vysoce přesných technologií pro pokročilé broušení, frézování a vrtání se zabývá společnost DMG MORI Czech s.r.o. S našimi stroji je vrtání tvrdých a křehkých materiálů hračka.
Kovovýroba, strojní kovoobrábění, soustružení, broušení, Brno
Strojní obrábění kovů a plastů, malosériová i kusová výroba, soustružení, broušení a frézování na zakázku zhotovuje společnost Kovovýroba Vladimír Vaněk.
Kalení, zušlechtění, cementování, žíhání kovů, speciální technologické postupy
Žíhání, kalení, popouštění, cementaci, nitrocementaci, nitridaci, povrchové kalení, cementování a speciální technologické postupy nabízí firma Q.I.P. s.r.o., z Brna.
Zakázkové kalení, kalírna, zušlechtění, cementace, povrchové kalení
Zakázková kalírna, tepelné a chemicko tepelné zpracování kovů, žíhání, kalení, popouštění, cementaci, nitrocementaci a další provádí firma Q.I.P. s.r.o., Brno.
Upínací a uchopovací technika, upínače nástrojů - výroba, velkoobchod a servis
Specialista na upínací a uchopovací techniku firma Schunk Intec s.r.o. Brno zajišťuje výrobu, velkoobchod i servis upínačů nástrojů a dodávku systémů a technologií pro obrábění.
Nerezové, ocelové zábradlí, schodiště na zakázku, výplně, realizace, montáž, Brno
Výrobu, montáž zábradlí a schodiští na zakázku, prodej výplní, povrchovou úpravu nerezového zábradlí, ocelového zábradlí provádí firma RS evostyl s.r.o., se sídlem Brně.
Strojní obrábění odlitků, CNC obrábění, dodávky odlitků, opracování
Hledáte-li společnost z Brna, zabývající se CNC obráběním, pak oslovte firmu USOB s.r.o. v Brně - Zajistí vám strojní obrábění odlitků, dodávky odlitků a opracování.
Klasické, CNC, strojní obrábění, odlitky -  dodávka, prodej
Klasické i CNC obrábění a výrobu odlitků vám zajistí společnost USOB s.r.o. z Brna.
Kovovýroba, zámečnictví, nerez, výroba, montáž schodišť, zábradlí
Kovovýroba, zámečnictví,na montáže schodišť i zábradlí se specializuje firma RS evostyl s.r.o, která má sídlo v Brně. Kvalitní výrobky za dostupnou cenu.
Zámečnická výroba, moderní zámečnictví -  výroba kovových výrobků na zakázku
Zámečnická výroba, moderní zámečnictví - výroba kovových výrobků na zakázku, brány, ploty, pergoly, schránky od firmy RS evostyl s.r.o. v Brně.
Decoral System - povrchové úpravy hliníku, dekorování kovových předmětů
Povrchové úpravy hliníku, dekorování kovových předmětů pomocí Decoral System zajistí v prvotřídní kvalitně firma ASTOM TRADE s.r.o.
ASTOM TRADE s.r.o.
Odlakování za studena, odstranění nátěrů pomocí chemie
Odstraňování nátěrů pomocí chemie, odlakování za studena, tryskání, pískování, povrchové úpravy a další technologii zajistí firma ASTOM TRADE s.r.o.
ASTOM TRADE s.r.o.