Řemesla a řemeslné práce tvoří důležitou součást také strojírenského průmyslu. Z pestré nabídky strojírenských řemesel si můžete vybrat odborníky na kovoobrábění, zámečnictví, kování, sváření, soustružení, broušení, vrtání, frézování, a to jak v profesionálních dílnách, tak i ve strojírenských výrobních závodech.

Tepelné zpracování, povrchové úpravy materiálu Velešín.
TEPELNÉ ZPRACOVÁNÍ MATERIÁLU: austenitizace, cementování, nitrocementace, žíhání, nitridování, kalení nástrojových a nerez ocelí, kapilární pájení a mrazení. POVRCHOVÉ ÚPRAVY: tvrdé chromování, eloxování chromelox, elox v kyselině šťavelové, mědění, cínování, zinkování, černění, fosfátování, niklování, moření, chemické niklování.
Galvanické pokovování Velešín.
Galvanické pokovování: -zinkování -niklování -černění -fosfátování -chromování -modré, červené, černé eloxování. Povrchové úpravy: -mědění, cínování, moření.
Strojírenství Netolice.
Výroba, servis: -strojírenství -elektrické a pneumatické servopohony -frézované a soustružené dílce na strojích s CNC řízením -propojovací kabely nebo kabelové svazky.
Optoelektronické snímače Netolice.
Zabýváme se výrobou, prodejem a servisem optoelektronických snímačů, elektrických a pneumatických servomotorů. Nabízíme možnost výroby frézovaných a soustružených dílců na strojích s CNC řízením, montáže jemné mechaniky, montáže jednotlivých mechanických prvků do sestav, osazování desek plošných spojů.
Stavební práce Jindřichův Hradec
Nabízíme tesařské, obkladačské, podlahářské, zámečnické, zednické a truhlářské práce.
Ocelové konstrukce Strakonice.
Výroba svařenců, svařování nerezů, kovovýroba, povrchové úpravy kovů, haly, halové systémy, konstrukce, zábradlí, schodiště, zemědělská technika. Opravy strojních součástí svárem.
Kovovýroba Jindřichův Hradec.
Výroba a prodej kovových prvků, motokáry, příslušenství k motokárám. Zakázková kovovýroba, kovoobrábění, zámečnictví.
Hlídání objektů České Budějovice.
Elektronické zabezpečovací systémy. Hlídání objektů. Kovovýroba. Ubytování: -penzion Kvilda.
Tesařské, obkladačské, podlahářské práce Jindřichův Hradec.
Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Práce tesařské, obkladačské, podlahářské, zámečnické, zednické, truhlářské. Doprava: -nákladní.
Svařování Tig metodou, kovovýroba Písek.
Svařování Tig metodou - hliník, nerez, titan a jiné, kovovýroba.
Kovoobrábění, soustružení České Budějovice.
Práce: -kovoobráběcí -třískové obrábění na CNC strojích -frézování, soustružení -tváření za studena-výstředníkové lisy -ohýbání tenkostěnných trubek -práškové povlaky-TIGERLAC -sítotisk. Výroba: -plastové výrobky -vstřikování termoplastů -nástroje -pro plošné tváření za studena -přípravky pro obrábění -vstřikolisové formy.
CENTES, spol. s r. o.
Konstrukce hliníkové, ocelové, okr. České Budějovice.
Výroba, prodej: -zakázková kovovýroba -ocelové, nerezové a hliníkové konstrukce.
Stavební zámečnictví Jižní Čechy.
Haly, halové systémy, nerez zábradlí a schodiště. Svařování nerezu.
Stavební práce Jindřichův Hradec.
Tesařské, obkladačské, podlahářské, zámečnické, zednické a truhlářské práce. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.
Kovovýroba, zámečnictví okr. Jindřichův Hradec
Služby: -zakázková kovovýroba -kovoobrábění -zámečnictví.