Povrchová úprava kovů slouží především k speciálnímu ošetření materiálů, který následně získá vyšší odolnost vůči korozi, otěrům a dalším vlivům. K povrchovým úpravám patří činnosti jako frézování, broušení, leštění, tryskání, moření, lakování, kalení, zinkování chromování, stříbření, barvení a další možnosti povrchové úpravy.

Moření, chromátování, pasivace hliníkových dílů přípravkem Alodine
Moření, chromátování i pasivace hliníkových dílů přípravkem Alodine vám zajistí galvanovna DELTACOL CZ se sídlem v Litovli u Olomouce.
Galvanovna - galvanické pokovování, zinkování, niklování
Společnost DELTACOL CZ s.r.o. je profesionálem v oblasti zinkování, niklování a galvanického pokovování kovových materiálů.
Dekorativní chromování pro vysoký lesk, stálost a kvalitu kovového povlaku
Firma DELTACOL CZ s.r.o. je galvanovna v Olomouci, která provádí dekorativní chromování na vrstvu duplexního niklu.
Protikorozní ochranu a dekorativní vzhled výrobků vám zajistí galvanické zinkování
Protikorozní ochranu, dekorativní vzhled, otěruvzdornost nebo tvrdost vašich výrobků zajistí galvanické zinkování - obraťte se na firmu FESTA SERVIS v Olomouci, kde se touto službou zabývají.
Galvanické zinkování a dekorování kovů na zakázku - ochrana kovů s profesionálním přístupem
Olomoucká firma FESTA SERVIS s.r.o. se zabývá galvanickým zinkováním, dekorováním kovů nebo práškovým lakováním. S profesionálním přístupem a za pomocí špičkových strojů.
Galvanovna - povrchové úpravy kovů a galvanické zinkování
Specialistou na povrchové úpravy kovů a galvanické zinkování je Prostějovská firma GALVA , která tyto technologie využívá především na technicky a konstrukčně náročnější díly.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Galvanické zinkování, pokovování, povrchová úprava kovů Prostějov
Nabízíme služby v oblasti povrchových úprav kovů, galvanické pokovování (pokovení): - povrchová úprava kovů - galvanické zinkování - galvanické povrchové úpravy kovů - zinkování ve slabě kyselé chloridové lázni - zinkování v alkalické bezkyanidové lázni - hromadné pozinkování - maximální náplň 60-80kg.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Elektrochemické leštění, moření a pasivace nerezových výrobků
Společnost ELLIT PLUS nabízí kapacity v oblasti elektrochemického leštění, moření a pasivace nerezových výrobků jakýchkoliv tvarů.
ELLIT PLUS Tomáš Hustý
Sériová, kusová výroba satelitní převodovky Šumperk
Naše firma se zabývá sérivou výrobou i kusovou výrobou: - satelitní převodovky - ozubená kola - pastorky. Vyrábíme z materiálů třídy 11, 12, 15, 17 nebo slitin mosazi, bronzu, hliníku, textitu a plastických hmot. Vyrábíme včetně zušlechtění, cementování, kalení, nitridace, indukční kalení zubů a galvanického pokovení.
Rolny pro zakružovací stroje Šumperk
Nabízíme kvalitní zpracování výroby dle zadaných parametrů v co nejvyšší kvalitě a s dodržením všech předepsaných výrobních postupů: - výroba ozubených kol - obrábění - ostatní kovovýroba - rolny pro zakružovací stroje.