Povrchová úprava kovů slouží především k speciálnímu ošetření materiálů, který následně získá vyšší odolnost vůči korozi, otěrům a dalším vlivům. K povrchovým úpravám patří činnosti jako frézování, broušení, leštění, tryskání, moření, lakování, kalení, zinkování chromování, stříbření, barvení a další možnosti povrchové úpravy.

Žíhání, kalení, popouštění, cementace, nitrocementace, nitridace a povrchové kalení - zakázková kalírna
Žíhání, kalení, popouštění, cementace, nitrocementace, nitridace a povrchové kalení - zakázková kalírna to je firma Q.I.P. s.r.o. v Brně.
Tepelné zpracování kovů - žíhání, metarulgie, vytvrzování
Tepelné zpracování kovů jako je žíhání - metarulgie, vytvrzování probíhá v řízené ochranné atmosféře ve víceúčelových pecích firmy Q.I.P. s.r.o. Brno.
Kalení, zušlechtění, cementování, žíhání kovů, speciální technologické postupy
Žíhání, kalení, popouštění, cementaci, nitrocementaci, nitridaci, povrchové kalení, cementování a speciální technologické postupy nabízí firma Q.I.P. s.r.o., z Brna.
Zakázkové kalení, kalírna, zušlechtění, cementace, povrchové kalení
Zakázková kalírna, tepelné a chemicko tepelné zpracování kovů, žíhání, kalení, popouštění, cementaci, nitrocementaci a další provádí firma Q.I.P. s.r.o., Brno.
Tryskání a lakování – nábytek, regály, bílá technika
Komplexní servis související s tryskáním a lakováním nábytku, regálů či bílé techniky poskytuje v okolí Brna-venkov prášková lakovna PLADO s.r.o. se sídlem v Ivančicích.
Povrchové úpravy kovů Hodonín, eliminace koroze kovů, práškové lakování, tryskání
Povrchové úpravy kovů Hodonín, eliminace koroze kovů, práškové lakování, tryskání, svařování kovů.
Navýšení skladovacích prostor a možnost tryskání větší výrobky díky nové velké výrobní hale
Kvalitní tryskání a práškové lakování i rozměrnějších výrobků, navýšení skladovacích prostor i snadnější nakládka a vykládka produktů zajistí nová velká výrobní hala firmy PLADO s.r.o. Brno-venkov.
Tryskání ocelových dílců a ruční tryskání velkých ocelových dílců
Tryskání ocelových dílců a ruční tryskání ocelových ocelových dílců provádí v oblasti Jižní Moravy prášková lakovna PLADO s.r.o. se sídlem v Ivančicích.
Kovovýroba - povrchová ochrana trubek a profilů, ohýbání plechů
Povrchovou ochranu trubek a profilů, ohýbání plechů a trubek, svařování a řezání kovů zajistí firma AT Weldsteel s.r.o. v Brně. Zabýváme se zakázkovou kovovýrobou.
Práškové lakování a povrchová úprava kovů Blansko, lakování kovových konstrukcí i nábytku
Nalakování kancelářského nábytku i školního vybavení Vám zajistí společnost Lama Lakovna, s.r.o. z Boskovic. Kompletní povrchová úprava kovů pomocí moderních technologií.
Lama Lakovna, s.r.o.
Decoral System - povrchové úpravy hliníku, dekorování kovových předmětů
Povrchové úpravy hliníku, dekorování kovových předmětů pomocí Decoral System zajistí v prvotřídní kvalitně firma ASTOM TRADE s.r.o.
ASTOM TRADE s.r.o.
Odlakování za studena, odstranění nátěrů pomocí chemie
Odstraňování nátěrů pomocí chemie, odlakování za studena, tryskání, pískování, povrchové úpravy a další technologii zajistí firma ASTOM TRADE s.r.o.
ASTOM TRADE s.r.o.
Potisk a dekorování kovů pomocí sublimace - Decoral systém
Decoral systém - jedinečná technologie pro designově náročný vzhled. Jedná se o potisk a dekorování kovů pomocí sublimace, které Vám zajistí firma ASTOM TRADE s.r.o. se sídlem v Brně.
ASTOM TRADE s.r.o.
Povrchové úpravy kovů, žárové nástřiky pro antikorozní ochranu kovů
Povrchové úpravy kovů, metalizaci, žárové nástřiky pro antikorozní ochranu kovů, broušení, tryskání, ochranu kovů proti okolním vlivů zajišťuje společnost ALONISSO s.r.o., Brno.
Úprava kovů pomocí práškového lakování, komaxitování a pískovaní s dlouhou trvanlivostí
Brněnská firma Prášková Lakovna Holasice s.r.o. se zabývá moderní úpravou kovů pomocí práškového lakování neboli komaxitování, které je šetrné k životnímu prostředí
Technologie trýskání, pískování - jedinečná úprava či renovace produktu
Technologie trýskání, pískování - jedinečná úprava či renovace produktu před nanášením barvy od specialisty v oboru od firmy Prášková lakovna Holasice s.r.o.
Povrchová úprava kovů Holasice, práškové lakování, komaxitování, pískování
Povrchová úprava kovů různými metodami - komaxitování, pískování, trýskání, fosfátování od firmy Prášková lakovna Holasice s.r.o. - práškové lakování zkušenými pracovníky.
Strojírenská výroba, sériová kovovýroba, výroba z nerezu
ocelové výrobky, výroba z nerezu, atypická zakázková kovovýroba, interiérové nerezové prvky, schodiště na zakázku, pasířská výroba
Prášková lakovna, úprava kovů, trýskání, pískování, komaxitování, fosfátování Holasice, Brno
Prášková lakovna, úprava kovů, trýskání, pískování, komaxitování, fosfátování od firmy Prášková lakovna Holasice s.r.o. v Holasicích u Brna - kvalitní povrchová úprava kovů.
Prášková lakovna, lakování kovů | Hodonín | Jihomoravský kraj
Provádíme povrchové úpravy kovových výrobků, kovových konstrukcí, plechových dílů a jakéhokoli vybavení Vaší domácnosti. Jihomoravská firma Povrchové úpravy s provozovnou v Terezíně u Čejče Vám nabízí dlouholeté zkušenosti v oblasti lakování kovů. Používané techniky lakovny: -komaxit -tryskání, pískování -práškové lakování. K lakování ...
Povrchové úpravy kovů, otryskání | Hodonín, Brno
Provádíme povrchové úpravy kovů mnoha dostupnými technikami. Potřebujete nově nalakovat kovové konstrukce, plechové díly či vybavení domácnosti? Obraťte se na nás! Naše firma provádí mnoha technikami povrchové úpravy kovů - lakování, komaxit, tryskání, otryskání, práškové lakování i pískování. Předúpravu kovů provádíme tryskáním a ...
Povrchové úpravy kovů, lakování, tryskání, prášková lakovna Hodonín
Firma Povrchové úpravy Toman provádí povrchové úpravy nejen kovových konstrukcí a plechových dílů, ale i jakéhokoli vybavení domácnosti. Sídlíme v Terezíně u Čejče, v okrese Hodonín. V oblasti lakování a lakýrnictví máme již dlouholeté zkušenosti. Techniky používaných povrchových úprav: -povrchové úpravy, povrchová úprava kovových výrobků ...
Ochrana stožárů veřejného osvětlení a ocelových sloupů
Nové řešení ochrany stožárů veřejného osvětlení proti korozivním vlivům okolí. Na problematiku vlivu prostředí na stožáry bych Vám nabídnout novou alternativu, jak těmto vlivům předejít a zvýšit užitnou hodnotu stožárů, která ve zvláště agresivním prostředí  (chemické závody, parky s větším pohybem pejskařů, vozovky, chodníky a cyklostezky ...
Moření a pasivace legovaných antikorozních ocelí Brno
Sháníte moření a pasivaci legovaných antikorozních ocelí? Naše firma tohle umí. Moření a pasivaci provádíme u nás v mořírně v Brně, ale také i u našich klientů popřípadě i na montáži. Moření se provádí ponorem do mořících lázní nebo postřikem. Takto lze udělat i pasivaci, která pak následuje, popřípadě odmaštění před mořením. Postřikem se moří ty ...
Zámečnictví, kovovýroba, nerez Brno
Naše firma RS evostyl s.r.o, působí ve městě Brně. Hlavní činností, kterou se firma zabývá je zámečnictví a kovovýroba. Má v oboru již dlouholeté zkušenosti. Zaměřuje se na montáž zábradlí a schodišť. Zpracuje také nerez, ocel, hliník i mosaz. Nabízí Vám kvalitní práci, plní dohodnuté termíny. Komponenty a materiál odebírá od nejlepších ...