Kovové i nekovové materiály lze v různých odvětvích průmyslu kvalitně zpracovávat pomocí obráběčských, soustružnických a frézařských prací. Mezi další možnosti obrábění patří vrtání, řezání, válečkování, hoblování, obrážení, protahování, pilování, broušení pomocí nejen jednoúčelových strojů, ale také strojů CNC a univerzálních.

Práce na CNC strojích - volná pracovní místa, zajištěno ubytování či příspěvek na dopravu
Firma KOVOKON Popovice Uherské Hradiště hledá nové kolegy pro práce na CNC strojích. Pokud hledáte volná pracovní místa v tomto oboru, uvítáme Vás. zajímavé benefity-ubytování, příspěvek na dopravu.
CNC soustružení, frézování, obrábění kovů i konvenční kovoobrábění
Společnost Gergel se zaměřuje na malosériovou i kusovou výrobu strojních dílů. Provádí konvenční i CNC obrábění kovů - soustružení, vertikální frézování. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Kovoobrábění pomocí frézování, vrtání a dalších způsobů třískového obrábění
Kovoobrábění s firmou LAJDA KOVO, s.r.o. Obrábíme různými třískovými způsoby, jako je frézování, vrtání a další. Vše na kvalitních obráběcích strojích. Sídlíme v Mysločovicích, okres Zlín.
Zakázková strojní výroba - svařovaných, obráběných strojních dílů
Jednou z hlavních činností firmy GERGEL s.r.o. je zakázková strojní výroba - kusová i malosériová výroba svařovaných dílů a obráběných strojních dílů. Působíme nejčastěji v lokalitě Zlín, Kroměříž.
Soustružnické práce a soustružení na plně automatizovaných CNC strojích v okresu Zlín
Firma LAJDA KOVO, s.r.o., okres Zlín, se zabývá soustružením na klasických i automatických CNC strojích, díky kterým jsme schopni splnit veškerá přání zákazníků v co nejkratším termínu.
Nové frézovací centrum - perfektně obráběný povrch s vysokou přesností
Společnost OMEGA, spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně Vám zajistí perfektně obráběný povrch na svém novém frézovacím centru.
Třískové, přesné CNC obrábění kovů, broušení kovů
Firma DZ KOVO z regionu Kroměříž přijímá zakázky na přesné CNC obrábění kovů a broušení kovů. Třískové obrábění kovů provádíme na moderních strojích, máme více než 15 let zkušeností v oboru.
Kvalitní hřídele pro převodovky a ozubená kola vyrobené na novém frézovacím centru
Kvalitní hřídele pro převodovky a ozubená kola vyrobená na novém frézovacím centru zajišťuje společnost Omega s.r.o. se sídlem ve Zlíně, která své výrobky dodává do České i Slovenské republiky.
CNC frézování, soustružení  - dlouholeté zkušenosti a kvalitní stroje
CNC frézování a soustružení ve Zlínském kraji realizuje společnost JH KOVO s.r.o. se sídlem ve Vsetíně, která se specializuje na obrábění kovů.
Programátor a obsluha CNC obráběcího centra s praxí - volná pracovní pozice
Společnost Washina engineerging s.r.o. nyní nabízí možnost volné pracovní pozice na místo - programátor a obsluha CNC obráběcího centra s praxí ve Chvalčově u Bystřice pod Hostýnem.
Záruční, pozáruční servis kovoobráběcích, vícevřetenových strojů, soustruhů
Záruční i pozáruční servis kovoobráběcích, vícevřetenových strojů a soustruhů zajistí v regionu Kroměříž, Zlín firma BOSTEC Holešov.
Generální opravy soustruhů, kovoobráběcích strojů, kovoobrábění
Ve společnosti BOSTEC přijímáme zakázky na kovoobrábění, obrábění kovů v regionu Zlín, Kroměříž. Jsme prodejci kovoobráběcích strojů, soustruhů a provádíme jejich generální opravy.
Elektroerozivní řezání, obrábění pomocí kvalitního stroje
Společnost JH KOVO, s. r. o. je specialista na elektroerozivní řezání a obrábění pomocí kvalitního stroje Mitsubishi SX20. Působíme v celém Zlínském kraji.
Strojírenské díly a CNC soustružení v regionu Zlín
Společnost ATURN cnc, s.r.o. působí v oboru výroby strojírenských dílů. Přijímá zakázky na CNC soustružení a strojírenské díly z nerezu, oceli i jiných materiálů. Působí v regionu Zlínský kraj. Dohlížíme na přesnost, vysokou kvalitu a dokonalou preciznost při výrobě dílů pomocí systému přísných kontrol. Dodržování systému kontrol nemá vliv ...
Soustružnické, obráběčské, frézařské práce i servis pro kovoobráběcí stroje
Firma BOSTEC z okresu Kroměříž nabízí nejen servis pro kovoobráběcí stroje, ale také na strojích provádí soustružnické, obráběčské a frézařské práce.
CNC soustružení, obrábění, výroba strojních dílů Zlín, Zlínský kraj
Firma ATURN cnc, s.r.o. Zlín přijímá zakázky na CNC soustružení, obrábění kovů a výrobu strojních dílů především v regionu Zlínský kraj - tel.: 606222095. Zakázky v oboru kovoobrábění i soustružení realizujeme nejen pro klienty z České republiky, ale i ze zemí Francie, Německo, Rakousko, Dánsko. Dodáváme přesné strojírenské díly. Výroba ...
Opravy kovoobráběcích strojů, vícevřetenových automatů Kroměříž, Zlín
Ve firmě BOSTEC s.r.o. Holešov provádíme generální a střední opravy, modernizace kovoobráběcích strojů a vícevřetenových automatů - převážně realizujeme zakázky v okrese Kroměříž a Zlín. Zajistíme záruční, pozáruční servis i preventivní údržbu a seřízení. Instalace, montáže, nákup, zprostředkování prodeje: -kovo obráběcích strojů, ...
Výroba přesných rotačních dílů, hi-tech cnc obrábění Zlín
Hlavní činností společnosti ATURN cnc s.r.o. Zlín je výroba přesných rotačních dílů, Hi-tech CNC obrábění. Dodáváme tyto přesné rotační díly: - hřídele, čepy, odlitky, vřetena, příruby, písty. Tyto díly jsou vyrobeny z různých kovových i nekovových materiálů včetně povrchové úpravy: - nerez, ocel, mosaz, Al/dural, litina, plasty. Díly ...
Přesné soustružení na CNC soustruzích, frézování, válcování závitů Zlín
Společnost ATURN cnc, s.r.o. Zlín provádí soustružení na CNC soustruzích a frézování. Vyrábíme přesné strojírenské díly: - rotační díly, čepy, vřetena, odlitky, hřídele, písty, příruby a jiné díly na zakázku. Výrobní technologie, které používáme pro výrobu těchto přesných dílů: - frézováním na CNC frézovacích centrech - soustružením na ...
Soustružení, frézování, broušení Vsetín
Na soustružení, frézování a broušení je odborníkem společnost ZV - Nástroje s.r.o.
Kovoobrábění, kovovýroba, výroba elektromagnetických ventilů, Zlín Luhačovice
Nabízíme kovoobrábění, kovovýrobu a obraběčské práce. Výroba: - elektromagnetické ventily - náhradní díly na traktory a nákladní automobily značky Zetor, Karosa, Liaz, Tatra - propojovací materiál - přípojky pro olej, vzduch. Výrobní prostředky: - vrtačky - CNC automaty - frézky - bruska BK - obrážení drážek a ...
Konstrukční práce, R&D
Konstrukční kancelář, vývoj, outsorcing. Nabízíme služby oblasti vývoje, konstrukce a průmyslového inženýrství. - Vývoj, konstrukci a výrobu jednoúčelových strojů - Externí konstrukční práce a krátkodobé i dlouhodobé doplnění Vašeho týmu - Konstrukční práce v oblasti strojírenství (přípravky, upínače, ocelové konstrukce, mechanismy, ...
Nerezová výroba, zámečnické práce, kovovýroba Valašsko
Zabýváme se nerezovou výrobou: - nerezové stoly pro gastronomii, vozíky, přepravky, regály - kouřovody - rošty - nastřelování šroubů a matic - ohýbání trubek - nýtování maticových nýtů - výroba - nerezové háčky - soustružnické práce - broušení, leštění nerezi.
Soustružení, obrábění kovů a plastů na CNC stroji Zlín
LAJDA KOVO je firma se zaměřením na kovovýrobu. Specializujeme se především třískovému obrábění nebo obrábění pomocí frézování, vrtání. Výrobky obrábíme na klasických i automatických soustruzích a také na CNC soustruzích. Nabízíme tedy soustružení na CNC strojích: -HARDINGE TALENT 8/52 -upínání mat. pomocí ...
Strojírenská výroba, CNC obrábění, soustružení Zlín
ACE-TECH s.r.o. poskytuje strojírenskou výrobu a kovoobrábění: -CNC obrábění: -precizních a kompletně opracovaných rotačních dílů z oceli -CNC soustružení: -přesné soustružení dílů z nerezové oceli dle přání zákazníka -zušlechtění oceli s vysokou kvalitou. Zajištění obrábění komplexně opracovaných rotačních dílů v kombinaci soustružení, ...