Kovové i nekovové materiály lze v různých odvětvích průmyslu kvalitně zpracovávat pomocí obráběčských, soustružnických a frézařských prací. Mezi další možnosti obrábění patří vrtání, řezání, válečkování, hoblování, obrážení, protahování, pilování, broušení pomocí nejen jednoúčelových strojů, ale také strojů CNC a univerzálních.

Karosářské díly, zámečnická výroba,kovovýroba Brno
Zámečnická a karosářská výroba na zakázku. Karosářské díly. Výroba - plechové svařence, Al a nerezové svařence. Výrobce svařovaných konstrukcí. Ohýbání plechů. Sekání kovů na na vysekávacím CNC stroji FINPOWER . Řezání kovů laser technologií, plazmou.
Kovovýroba, zámečnictví Veselí nad Moravou
Nabízíme profesionální výrobu a práce v oboru: -kovovýroba -zámečnictví -obraběčství -soustružení -pálení plechů -plechy CNC.
Obrábění, soustružení Hodonín
Společnost MEBA spol.s r.o., se zabývá: -obrábění Hodonín-obráběčské práce (práce na CNC strojích) -soustružení Hodonín-soustružnické práce (točný průměr 900 mm, délka 5 m).
Strojírenství Hodonín, Jihomoravský kraj
Firma Meba spol. s.r.o. nabízí: -kovovýroba -zámečnictví -zámečnické práce -kovoobrábění -soustružení -obrábění -zpracování CNC plechy.
Zámečnické práce Veselí nad Moravou, zámečnictví Hodonín
Jestliže hledáte zámečníky v Jihomoravském kraji, tak jste tady správně! Naše firma nabízí služby v oborech: - kovovýroba (obrábění, kovoobrábění, soustružení, pálení plechů, plechy CNC) - zámečnické práce (strojní zámečnické práce) - obráběčské práce (práce na CNC strojích) - soustružnické práce (točný průměr 900 mm, délka 5 m).
Kovobrábění a zámečnictví
Kovoobrábění Vranovice Vrátný Karel Služby, výroba: -kovobrábění -obrábění -lisařské práce -soustružení -svařování -frézování -zámečnické práce - strojní a stavební -zakázková kovovýroba. -autodoprava do 7,5 t.
Zpracování plechu, kovovýroba Brno
Vyrábíme speciální konstrukce pro motocykly a příslušenství. Nabízíme kovovýrobu. Naše výrobní technologie: -ohýbání trubek -svařování -řezání laserem -CNC ochraňování -lisování -povrchové úpravy -nerez, ocel, hliník. Více na našich webových stránkách.
Kovovýroba, řezání laserem, Brno
Výroba, dodávka, zpracování: -trubky a plechy -motocyklové příslušenství -speciální konstrukce pro motocykly -řezání laserem -CNC ohraňování -povrchové úpravy -lisování -ohýbání trubek -svařování MIG/MAG/WIG -kovovýroba. Vysoká kvalita za příznivou cenu.
Kovoobrábění, soustružnické práce Veselí nad Moravou
Nabízíme, poskytujeme, vyrábíme: -soustružení -soustružení na CNC strojích -soustružnické automaty -frézkování - na konvenčních frézkách -obrábění kovů -obrábění oceli -obrábění - neželezné kovy -mosaz -měď -železo -nerez.
Kola řetězová, kuželová, ozubená, převody šnekové, broušení ozubení, opravy převodovek Brno
Kola řetězová, kuželová, ozubená, převody šnekové, broušení ozubení, opravy převodovek Brno. Naše firma vznikla koncem roku 1989 v Brně. Provozovnu nelaznete v Modřicích na ulici Komenského. Nosnou část výrobního programu tvoří kusová a malosériová výroba ozubených kol, šnekových kol, řetězových a kuželových převodů. Kromě výroby ozubení ...
Kovovýroba
Kovovýroba. Technologie: Obrábění: -použítí zejména CNC stroje. -CNC soustruhy -CNC obráběcí centra -CNC brusky Pro pomocné a speciální operace: -klasické soustruhy a frézky -vrtačky -pily pro řezání tyčí -pila pro řezání tabulí -pískování aj. Povrchová úprava: -jsme schopni provádět černění -ostatní ...
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Elektromotory EM Brno - KOOPERACE
Nabízíme volné kooperace: - navíjení statorových či rotorových svazků - obrábění na výkoných CNC strojích - obrábění koster a štítů - výroba střižných a tvarovacích nástrojů a jejich servis - elektroerozivní vyřezávání - lisování statorových a rotorových plechů aj. Dále nabízíme výrobu motorů: - stejnosměrné a střídavé ...
Ocelová lana, zdvihací zařízení
Prodej, výroba, služby: -lana - speciální, ocelová, pozinkovaná a černá, řetězová, sněhové a ochranné, nerezová ocelová -upochovací a vázací technika -zdvihací prostředky -vázací technika - vazák, závěs, vazák s řetězem, dvojhák, oko-hák -koncovky pro řetězy a lana -lanové navijáky -řetězy s příslušenstvím na těžbu dřeva ...
Nerezové regály,  nerezové zábradlí,dílenské regály
Výroba z plechů a profilů, kovovýroba, výrobce, zámečnické práce: -dělený pracovní stůl, stoly pro montáž nejen plastových, plastové okna - jekl 35x35x2mm, C profil do kterého je vložen pryžový profil na okna plný, -Rozměr:-Složený: 2 × 1,8 m, Rozložený: 3 × 1,8 m Jiné rozměry dle dohody. -Stojany pro převoz a úschovu ...
Stříhaní plechů  , prodej plechů
Nabízíme stříhaní lakovaných, pozinkovaných a hliníkových plechů. Nástřihy, smotky a svitky. Tloušťka plechů do 1,0 mm . Ceny na vyžádání. Prodej plechů ze skladu ve Šlapanicích.
Nerez výroba, kovovýroba, regály, regálové systémy, Mikulov
Firma Drnholecká strojírna, s.r.o. nabízí služby: -stříhání plechů -ohýbání plechů -svařování CO2 -bodování -práce s profilovými listy -práce s ohraňovacími listy -skružování plechů délka 2 m -práce na pásové pile -frézařské práce -soustružnicképráce -vrtařské práce -autodoprava - mezinárodní, ...
Kovovýroba, nerez výroba Mikulov
Drnholecká strojírna nabízí služby: -svařování -bodování -stříhání plechů -ohýbání plechů -práci s profilovými, ohraňovacímí listy -skružování plechů -frézařské práce -soustružnické práce -vrtařské práce -práce s pásovou pilou. Více informací na webových stránkách.
Soustružnické a frézařské práce, kovovýroba, Břeclav
Nabízíme: -výrobu z plechů a profilů -kovovýrobu -zámečnické práce -stojany na převoz a úschovu plastových oken -stojany pro průmysl -vybavení pro - sklady, obchody, prodejny, archivy, dílny -kovové palety -ploty -brány, schody, zábradlí -kontejnery.
Kovářství, výroba plotů, Znojmo, Moravský Krumlov, Miroslav
Kovárna Sedlešovice Ondřej Žák, Nový Šaldorf - Sedlešovice, kovářství. Zhotovíme: -ploty, mříže, osvětlení -zábradlí interiérové -okování dveří, vrat a oken. Oblast Znojmo, Moravský Krumlov, Miroslav. Moravské Budějovice.
Kovovýroba, zámečnická výroba, krby Hodonín
Prodej výroba, služby: -kovovýroba-svařování, montáž, povrchová úprava výrobků -zámečnická výroba-vrata, brány, ploty, schodiště, zábradlí, výroba z nerezi -krby a krbové vložky-ocelové dvouplášťové, výroba na míru, jednoduchá obsluha, vysoká životnost.
Kuličkové šrouby
Zakázková výroba přesných kuličkových šroubů v třídách přesnosti IT1, IT3, IT5 v průměrech od 12mm do 125mm a délkách do 12m. Pružné dodací termíny od 6 do 8 týdnů a přijatelné ceny. ------------------------------------------------------- Pohybové trapézové šrouby s délkami až 11 m zhotovené technologií rotačního frézování - okružování ...
CNC zakružování plechů Brno-venkov
Nabídka - tváření plechů: materiál 4mm nerez a 6mm ocel.
CNC ohraňování Brno-venkov
CNC ohraňování ohraňovacími lisy: SAFAN Ebrake 100tun, délka ohybu 3000mm a SAFAN Ebrake 25tun, délka ohybu 1250mm.
Pálení CNC plasmou
Pálení plasmou na CNC pálícím stroji. Nabízíme Vám tvarové výpalky vyrobené s maximální přesností, nejefektivnějším využitím tabule a minimalizací odpadu. Materiály: konstrukční ocel (černá, pozink), "nerezová" ocel, hliník Tloušťka mat.: 0,5-16mm Max. rozměr páleného mat.: 1500x3000 mm Pálení provádíme na základě Vašich výkresů v papírové ...
GIOMETAL s.r.o.
Ocelové konstrukce pro solární panely, fotovoltaické elektrárny
Výroba a prodej ocelové konstrukce pro solární panely, fotovoltaické elektrárny (FVE). Provedení: na střechy (šikmé i ploché), na volné plochy (umístění přímo na zem). Navrhneme Vám vhodná řešení pro jednotlivé realizace. Dodáváme nosné konstrukce včetně prvků pro uchycení různých typů solárních panelů. Neváhejte a kontaktuje nás a ...