Řemesla a řemeslné práce tvoří důležitou součást také strojírenského průmyslu. Z pestré nabídky strojírenských řemesel si můžete vybrat odborníky na kovoobrábění, zámečnictví, kování, sváření, soustružení, broušení, vrtání, frézování, a to jak v profesionálních dílnách, tak i ve strojírenských výrobních závodech.

Stříkání, poplastování kovů polyuretanem-ochrana dílů proti korozi, poškrábání, chemickým vlivům
Firma Plastor Otrokovice u Zlína provádí stříkání různých dílů polyuretanem. Nanesením polyuretanové vrstvy se zvýší ochrana kovů proti korozi, chemickým vlivům i poškrábání.
Strojírna, výroba brousící stroje, brusky, drátěný program | Kolín
Jsme strojírna a výrábíme brousící stroje, brusky a máme i drátěný program. Sídlíme nedaleko Kolína ve Velim. Dále se zabýváme výrobou kovového nábytku, drátěného programu , brusek a stavební techniky, stožárů veřejného osvětlení, obráběním a výrobou ocelových konstrukcí a nakonec i zámečnickou výrobou a službami. Výroba: - brousící stroje ...
Řezné nástroje pro průmyslovou výrobu, stavebnictví i zdravotnictví
Řezné nástroje pro průmyslovou výrobu, stavebnictví, zdravotnictví i elektrotechniku vám vyrobí nástrojářská firma ZV - nástroje Vsetín.
Povrchová úprava kovů, lakování, Komaxit - profesionální lakovna, ochrana proti korozi
Profesionální lakovna kovů LAKMETAL spol. s r.o. Vám poskytne povrchovou úpravu kovů, ochranu proti korozi a lakování Komaxit v Opavě.
Výroba forem pro vstřikování plastů - nástrojárna Praha
Nástrojárna Tespon s obrovskou přesností a kvalitou zajistí formy pro vstřikování plastů pro automobilový i elektrotechnický průmysl dle Vašich požadavků. Zajeďte k nám i z Prahy nebudete litovat. Pro výrobu forem je používána naše vlastní nejmodernější technika, jenž je obsluhována našimi zaměstnanci s mnohaletými zkušenostmi v oboru což ...
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
Soustružnícké práce, kovovýroba a opravy paletovacích vozíků
Hydraulika není jedinou činností firmy OHS Hydraulika, také provádíme soustružnické práce či kovovýrobu. Sídlíme v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy.
Pohotovostní otevírání dveří Praha - Zámečnická pohotovost Praha
V případě pohotovosti dorazíme v nejkratším možném času a stejně rychle dveře otevřeme. Postaráme se i o odemčení trezorů. Opravíme zámek po vloupání, vyměníme vložky a další poškozené části.
Zámečnictví KARECO Zámky, klíče, trezory Praha
Kvalitní zastřešení bazénu, pergol, přístřešků - prodej a výroba všech velikostí a tvarů
Firma H&P Polykarbonáty se zabývá výrobou a prodejem kvalitního zastřešení bazénů a pergol všech velikostí a tvarů. Také vyrábí odolné přístřešky a zádveří.
H&P Polykarbonáty
Vyvrtávání, svařování i broušení kovů - kvalitní zpracování kovů
Vyvrtávání, svařování i broušení kovů realizuje společnost JH KOVO s.r.o., která se zabývá kvalitním zpracováním kovů a má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti.
Nouzové otevření zabouchnutých dveří u bytů a aut - rychle a bez poškození zamykacího systému
Nouzové otevření zabouchnutých dveří u bytů či aut rychle a bez poškození zamykacího systému zajišťuje zámečnictví Twardzik v okolí Karviné, Orlové, Havířova, Bohumína i Českého Těšína.
Sváření, výroba, montáž a opravy technologických zařízení a potrubních celků
Potrubní systémy a průmyslová technologická zařízení svařuje, vyrábí, montuje a opravuje společnost LUTOPOL s.r.o., Duchcov. Svařování oceli, nerezu i hliníku, potrubářské práce.
Obrábění, broušení a soustružení strojních součástí na CNC a konvenčních strojích
Přesné strojní součásti a svařence na CNC i konvenčních strojích vyrábí společnost ELITEX Machinery, s.r.o. z Kdyně. Obrábění, broušení, frézování ozubených kol i rotačních součástí.
Kovovýroba - svařování v CO2, elektrickým obloukem
Hledáte-li šikovnou firmu, která je odborníkem na svařování v CO2 nebo elektrickým obloukem, tak je zde pro vás firma Elza z Olomouce, kteří jsou opravdu profesionály.
Řezání vodním paprskem bez deformací díky CNC obráběcímu stroji COBRA
Přesné a rychlé řezání vodním paprskem bez deformací a potřeby dalšího obrábění nyní díky novému CNC obráběcímu stroji COBRA nabízí společnost ELITEX Machinery, s.r.o.
Zámečnická výroba-opláštění haly, ocelové, kovové přístřešky, oplocení
Různé kovové, ocelové konstrukce, přístřešky i oplocení vyrobí v regionu Kroměříž firma PAVIČ, která v oboru zámečnická výroba působí více než 20 let.
Zámečnictví - výroba náhradních klíčů, nouzové otevírání dveří, trezorů a automobilů
Zámečnictví Twardzik vyrábí náhradní klíče a zajišťuje nouzové otevírání dveří, trezorů a automobilů v okrese Karviná.
Řezání vodním paprskem Hradec Králové
Jsme společnost, která se zabývá řezáním vodním paprskem a dělením materiálů na CNC strojích.
Dělení materiálu, zámečnické práce, výroba, montáž Třinec
Zámečnická firma TOP-STEEL BOHEMIA, s.r.o. z Třince provádí dělení materiálu, svářečské a zámečnické práce: - svařování nerezu TIG-WIG - navařování oceli tvrdokovem - dělení nerezového materiálu do 60mm - dělení hliníku do 80mm - dělení nelegované oceli do 80mm - řezání vysoce legované oceli, hliníkových plechů - řezání plazmovým strojem ...
Práškové lakování, komaxitování, tryskání kovů Uherské Hradiště, Zlín
Společnost KLIMONT GLOBAL z okresu Uherské Hradiště je výrobce revizních dvířek. Zajistíme také povrchové úpravy kovů jako tryskání či práškové lakování. Povrchová úprava kovů: - komaxitování - práškové lakování ocelových, hliníkových i pozinkovaných konstrukcí, plechů, profilů, trubek - tryskání ocelových konstrukcí, profilů i ...
Výroba zakázkové zápustkové výkovky do hmotnosti 10kg  - STAKO Zápustková kovárna s.r.o.
Zabýváme se výrobou zakázkových zápustkových výkovků do hmotnosti 10kg. Zápustkové výkovky vyrábíme z různých tříd oceli a nerezu.
STAKO Zápustková kovárna s.r.o. Zápustkové výkovky Teplice nad Metují
Nabídka práce zámečník Vysočina, hledáme šikovné zámečníky
Hledáme šikovné zámečníky do naší společnosti na Vysočině. Máte zájem o práci u společnosti, která má více než pětadvaceti letou zkušenost v topenářství, vodoinstalatérství a zámečnictví? Pokud máte alespoň dvouletou praxi v oboru a svářečský průkaz, pak sháníme právě Vás. Více informací o nabídce práce, finančním ohodnocení a náplni práce ...
Svařování nerezu, navařování tvrdokovu Třinec
Svařování nerezu a nerezových dílů provádí firma TOP-STEEL BOHEMIA, s.r.o. z Třince metodou TIG-WIG, což znamená svařování wolframovou elektrodou. Svařujeme ocelové dílce, kontrukce, malé svářence, svářence nadrozměrných rozměrů. Abychom zvýšili životnost strojů, navaříme ocel tvrdokovem. Renovujeme, opravíme opotřebené součástí ...
Pálení plazmou | Hradec Králové
Pálení plazmou provádíme v Hradci Králové v našem pálicím centru.
CNC soustružení, CNC obrábění Brno venkov
Hledáte firmu, která se zabývá CNC soustružením? Potřebujete si nechat neco vyrobit či opracovat na CNC strojích? Společnost VN machinery, s.r.o. sídlící v Židlochovicích, okr. Brno venkov, nabízí služby v oblasti kovovýroby, soustružení a obrábění na CNC strojích. Využíváme technologie: CNC frézování - x=1350mm, y=640mm, z=700mm 4.rotační ...